Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קרה אתה מקנא.

המערכת הנוחכית שלי שווה פי 2 ממה שיש לך אז במקומך אני היתי שותק.

לגבי השאלה של mikmik, השוני הוא בסיכוך ולמען האמת אין שוני מיוחד,

פשוט הרכב שלי משמש גם כתצוגה לעבודה שלי ולמוצרים, לדעתי מספיק RCA שעולה 30 שקל.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה קרה אתה מקנא.

המערכת הנוחכית שלי שווה פי 2 ממה שיש לך אז במקומך אני היתי שותק.

לגבי השאלה של mikmik, השוני הוא בסיכוך ולמען האמת אין שוני מיוחד,

פשוט הרכב שלי משמש גם כתצוגה לעבודה שלי ולמוצרים, לדעתי מספיק RCA שעולה 30 שקל.

אתה הבחור שהיה בשבוע שעבר באוטופרט עם האיביזה השחורה?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אני לא יודע, אני אישית היתי מנסה להרשים לקוחות על ידי ידע מבוסס .. אתה בחרת בדרך הקלה..

לעשות להם SHOW ..

בכל אופן, העלויות שנתת פה מאוד גבוהות, אני במקומך הייתי שוקל לרכוש ממיקומים אחרים ..

אני בעצמי רכשתי מוצרים בזול יותר ..ולא היתי אומר שהחברות הללו אינם "נחשבות" ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן אני עם האיביזה השחורה.

מה בדיוק יקר ב 30 שקל ל RCA וחוץ מזה מאוד התעניינת מאיפה קניתי כבלי מתח ורמקולים בזול.

חוץ מזה כאשר אתה בא לחנות אתה רואה מוצרים ותמונות של התקנות, אצלי זה ברכב.

פורסם

זול !? כבל 4 גייג ב200 ש"ח ?

אלה אם כן יש לך משאית פול-טריילר..... זה יקר :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אולי תקרא לפני שאתה מגיב.

העברתי כבל כפול מהמצבר + חיבור לקבל זה אומר: 12 מטר של כבל = 168

כבל - כפול 2 מטר = 28

לפי 14 שקל למטר

פורסם

אולי 14 שקל זה לא קיצוני, בכל אופן ב200 שח אני קונה 20 מטר..

תבקר במקום שנתתי.. מצקינטייפ.. אולי הוא ימכור לך אפילו ביותר זול אם תקנה גליל או משהו בסגנון ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תראה זה לא המחיר שאני קניתי זה מחיר שהוא לוקח באופן כללי ואל תשכח שבתור מתקין יש לי מחירים מיוחדים.

וחוץ מזה אני בד"כ קונה סטים מוכנים ואם היית יודע כמה עולה לי סט היית בוכה.

פורסם

אתם מדברים פה על כבלים ברמות שונות לגמרי, אין מה להשוות בין קיט שיצא מחברה שמתמכה בכבלים למערכות באוטו ולכבלים שהם לך-תדע-לאיזה-שימוש הוציאו אותם בכל מקרה אני גם לא חושב שיש הבדל משמעותי, אבל אם כבר יש לכם את כל המגברים והסאבים, אז תתנו להם חשמל כמו שצריך... פתאום אתם מתקמצנים על 500 שקל שיש לכם מערכות בשווי של עשרות אלפי שקלים? ד.א. אם יודעים מאיפה להביא אפשר לארגן ממש ממש בזול, אני את הקיט של של הסטינגר HPM 4GA הבאתי ב 60 דולר מארה"ב, זה כולל 5 מטר + ומטר -, פיוז ANL 150 עם בית פיוז ופלטת פלטינה להארקה, וכל החיבורים מפלטינה וגם איזה כבל קטן לרימוט... והנה לכם קיט ברמה מטורפת בפחות מ 300 שקל.... (בלי RCA)

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אף קיט שקונים לא בא עם 3 rca לפחות אף קיט שאני ראיתי.....

אז עם אתה קונה קיט בדרך כלל אתה מקבל rca אחד ואתה אמרת עולה שלושים שקל אז תעשה 400 הכל כולל הrca

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

alonku, אני לא יודע איזה מערכת יש לך ברכב, לי אין אחת בעשרות אלפי שקלים :)

ותקציב דל.. לכן אני היתי מעוניין להשקיע בדברים שמבחינתי יתנו תמורה עבורן.

אתה מדבר פה על דברים שלפי דעתי בכלל לא רלוונטיים .. העובדה שסטינגר ייצרה איזה כבל מתח ..

זה לא אומר שאתה צריך לשלם עבורו 300 שח .. לי זה נשמע ביזבוז..

וכשאתה אומר, אני לא חושב שיש הבדל משמעותי .. אז אולי באמת אינך יודע מה אתה רוכש.. אז אני קודם היתי בודק מה אני מקבל בחבילה הזאתי, לאחר מכן היתי מחליט אם צריך להיות הבדל שמשמעותי בשבילי .. או לא ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

זה לא רק כבל מתח...זה גם פיוז ANL, תראה כמה הוא עולה בחנות....

ונכון, אתה צודק באמת אין סיבה להשקיע כל-כך בכבלים למי שלא רוצה...

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
alonku, אני לא יודע איזה מערכת יש לך ברכב, לי אין אחת בעשרות אלפי שקלים :)

ותקציב דל.. לכן אני היתי מעוניין להשקיע בדברים שמבחינתי יתנו תמורה עבורן.

אתה מדבר פה על דברים שלפי דעתי בכלל לא רלוונטיים .. העובדה שסטינגר ייצרה איזה כבל מתח ..

זה לא אומר שאתה צריך לשלם עבורו 300 שח .. לי זה נשמע ביזבוז..

וכשאתה אומר, אני לא חושב שיש הבדל משמעותי .. אז אולי באמת אינך יודע מה אתה רוכש.. אז אני קודם היתי בודק מה אני מקבל בחבילה הזאתי, לאחר מכן היתי מחליט אם צריך להיות הבדל שמשמעותי בשבילי .. או לא ...

אחי יש הבדל אבל לדעתי לא ממש שווה לשלם עליו אלא אם יש לך מערכת בלפחות 10K

• תוכן חדש...