Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני-התייעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבוע טוב

האופציות הינם:פיאסטה (נהגתי)קליאו 0.9 (מחר מבחן) ו208(טרם נהגתי)כולן ידניות

מהנסיון/ידע שלכם מה אתם ממליצים על פי הפרמטרים הבאים:נסועה 8KM בשנה לערך

סחירות לאחר 3 שנים ומחירון

חסכוניות

אמינות

נוחות

תודה וערב טוב

פורסם

סחירות ומחירון - אי אפשר להבטיח כלום, אף אחד פה לא מגדת עתידות.

חסכוניות - תלוי בנהג ובסגנון הנהיגה, אל תסתמך על נתונים שהיצרן מפרסם כי לרוב הם לא מציאותיים שכן הם בתנאי מעבדה. מה שכן, אם בעלון של 208 רשום שלפי היצרן היא עושה 1:16 ובפיאסטה רשום 1:13, אז במציאות תעשה כנראה משהו כמו 1:13-1:14 ב208, בפיאסטה תעשה 1:11. (סתם דוגמה, לא בהכרח זו הצריכה)

נוחות - עניין אישי. הפיאסטה מאוד נוחה לטעמי. הקליאו לא רעה, על ה208 לא נסעתי או נהגתי אבל אומרים שנוחה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מבחינת הנוחות מאוד אהבתי את ה 208,אך אני זוכר שגם את הקליאו די אהבתי,אבל נוחות זה עניין אישי.

אני הייתי הולך על הקליאו עקב מנוע חזק יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לגבי עניין המנוע יוליאן עושה רושם שה208 לא רחוקה בהרבה מהקליאו לא בקגמ ולא בכס כנל ליחס משקל

DORSHT לא ציפיתי למספרים מדוייקים דה...

השאלה מי הכי מועדת "לפורענות"בנושא הזה ומי פחות אישית מבחינתי זה פיאסטה הכי תשמור אחרי הצרפתיות עם יתרון קל לקליאו לפני ה208

אז אתה בטח שואל את עצמך?אם הוא יודע למה שואל?אז הרי לך התשובה כי משום מה עושם רושם ביד2 שהקליאו יותר יקרה מהפיאסטה כרכב יד שנייה השאלה מה יהיה המצב אחרי האחריות-השערות השערות הכל השארות ;)

עריכה אחרונה על ידי OPCSale
פורסם

נסעתי על הקליאו 1.2 טורבו ועל ה 208 1.6,מרגישים שהקליאו זריזה יותר עקב הטורבו,אני חושב שגם במנועים הקטנים הטורבו יביא לתוצאות דומות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רשמת שרק מחר יש לך נסיעת מבחן..

פורסם (נערך)

נסעתי ב1.2 (ששללתי על הסף) למיטב הבנתי הבידוד זהה

מקווה מחר להספיק לבחון גם את ה208 וגם את ה0.9 ולגבש החלטה לפחות בין שני אלו

לגבי הפיאסטה אני מכיר את הרכב טוב(נוח חסכוני אמין עוד קשה לדעת אבל פורד....לגבי סחירות 50-50 כזה נראה לי שימכר במחיר סביר ולא בקושי רב)

מבחינתי זה 208 מול קליאו ומי "שתנצח"זה מול הפיאסטה :)

פורסם

חלק מהאנשים פה שנסעו גם אמרו שהיא רועשת יחסית,אני נסעתי באזור ה 120-125 קמש בנסיעת מבחן ולא היה משהו חריג האמת.

הפיגו פשוט בפנים ניראית מאוד פשוטה ביחס לרנו בגירסת ה 1.2,אבל המושבים נוחים,מבחינת הבידוד לא אוכל לענות כי לא נסעתי מהר.

פורסם (נערך)

יש את הגרסה היותר מאובזרת עם המערכת מולטימדיה ונראה לי עוד כמה דברים שככה היא כבר לא רחוקה מהקליאו באבזור(וכרגע כמדומני במבצע)ככה שזה די פייר פייט

לגבי הקליאו נהגתי באזור ה100 והיה רעש אציין שזה לא היה אחיד וקבוע אבל מידי פעם פתאום נשמע רוח כמו של חלון שכמעט סגור מעין שריקה כזו

פורסם

בצע נסיעת מבחן גם על הפיגו ואז תקבל תמונת מצב שלמה,תעדכן איך הייתה הקליאו לעומת הפיאסטה.

פורסם

מצטרף להמלצה ל-208. לקליאו יש מנוע זריז אבל האמינות של המנוע והתיבה עדין לא ידועים. פיאסטה מצוינת אבל האבזור מעט קמצני.

פורסם

הקליאו דווקא די נוחה

שלומי לגבי האמינות גם של הפיג'ו לא הוכח כלכך אם כי תיאורתית אמור להיות אמין יותר

המנוע שם 3 צילנדרים על1200סמק זה לא ה1200 4 צילנדרים המוכר

• תוכן חדש...