Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהוא כזה...:roll:

תמיד חשבתי שמדובר בבדיחה לא מצחיקה אבל אחרי שפעם אחרונה בלונדון "זכיתי" לראות את הרכב ב"חי", שמע, זאת כבר לא בדיחה, זאת פארסה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נוהג על CT200h , ממש לא טויוטה, בדיוק כמו שגולף היא לא a3.

מרוצה מהרכב מאד מאד, רכב נוח, כיסאות תומכים, איבזור נדיב, צריכת דלק מדהימה של 1\20.

בחנתי את המתחרות שלה, ואני לא מצטער לרגע על הקניה.

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

באגירה, אסטון יצרו אותה רק כדי להוריד את ממוצע הזיהום שלהם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ללקסוס יש את את טויוטה, אז הם יכולים להציג מכונית על הבסיס היאריס.

אם למרצדס תהיה סופר מיני יוקרתית נכון לעכשיו היא כנראה תהיה על בסיס הנוט או הקליאו.

לגבי וולוו, המותג הזה נמכר לסינים, אתם בטח לא מצפים שתהיה וולוו רכב על בסיס סופר מיני של יצרנית סינית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

משיחה שערכתי עם בכירים בוולוו הוסבר כי וולוו הייתה מאוד רוצה להיכנס לנישת הסופר מיני אך בשל אי היכולות לעמוד ברף הבטיחות שהציבה לעצמה היא לא מתכוונת לתכנן משהו בזמן הקרוב...

פורסם
באגירה, אסטון יצרו אותה רק כדי להוריד את ממוצע הזיהום שלהם.
זה לא ממש משנה למה ייצרו, זה מאוד משנה איך ייצרו וליצרן רכבי על/ סופר פרמיום (זאת לא הזירה ה"עממית" של ב.מ.וו/מרצדס) לייצר ביזיון שכזה זו לא סתם פאדיחה, זאת פאדיחה של הלייף!

פורסם

וולבו היו נוכחים בשוק הקומפקטיות משנת 76' עד 97', וקשה להגיד שבהצלחה גדולה, עם ה 340 ולאחר מכן עם ה 440\460.

לא תמיד משתלם ליצרן להיות נוכח בפלחי שוק שמתח הרווחים בהם קטן יחסית, והם מתאימים ליצרנים בעלי כושר ייצור גדול.

אין למרצדס או לקסוס בעייה לייצר את הסופר מיני הטובה ביותר, השאלה אם תהיה תחרותית במחינת מחיר ואם בשורה התחתונה לא תפגע במוניטין היצרן בטווח הארוך, כמו שקרה למרצדס עם ה A הראשונה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
האמת היא שאני אומר את כבר ממש הרבה זמן. אני לא רואה סיבה למה ג'ו שמו, שרוצה רכב איכותי ומאובזר עד השיניים אבל גם בלב ניו-יורק, צריך להסתובב בתוך מפלצת ענקית ולבזבז חצי מהחיים הבוגרים שלו על חיפושי חניה. לטעמי המכונית המושלמת היא A קלאס עם אבזור של S קלאס. או אפילו משהו יותר קטן. (כמובן שזה יהיה משמעותית יותר יקר מ-A קלאס רגילה אבל גם יכול להיות משמעותית יותר זול מ-S קלאס).

מעבר לזה שאתה כמובן צודק, ה'גו' שלך הוא בחלק מהמקרים יצור מגודל, שסובל מעודף משקל כרוני, שנוהג לשתות במקדונלדס כוס קולה אקסטרה לארג' ואז לבקש מילוי חוזר.

בקיצור, אם 'גו' הוא בחור בעל מידות סבירות אז הרכב הזה יספק אותו, אבל אם מדובר בלווייתן אנושי - הוא יחפש כלי שינוע במקום אחר.

פורסם

F-150, לדוגמא, הרכב הנמכר ביותר בארה"ב.

שחלקם אגב, מגיעים עם לא פחות תחושת פרמיום מרכב גרמני.

פורסם

אמירות כמו "אנחנו לא יכולים לייצר מרצדס\וולוו\לקסוס אמיתית במחיר כזה" נראות לי כמו חומר שיווקי מוצלח. אלו אותן אמירות שנאמרו בעבר מצד אותן יצרניות ביחס לקטגוריית הקומפקטיות (סגמנט C).

כבר עכשיו למיני הבסיסית שלי יש אבזור כמו ל-A קלאס בסיסית, לבד מדברים קטנים יחסית כמו בלם יד חשמלי, תאורת LED חלקית ובלימה אוטומטית במקרה התנגשות. גם האיכות והכוח שלה לא רחוקים בהרבה מהמרצדס. אם ב.מ.וו יכולים, גם מרצדס יכולים.

:idea:
פורסם

רק אל תשכח שבמוו עושה את זה כבר יותר מעשור ואילו מרצדס תצטרך לתכנן מ0, שים לב שמיני נפרדת לגמרי מבמוו בהיבט העיצובי, וגם לזה יש השפעה, אי אפשר לשים פרצוף של פיטבול על גוף של צ'יוואוה, זה יהיה מגוחך.

דבר אחרון הוא שמרצדס כבר ניסו את השוק הזה בחוסר הצלחה, אז למה להם?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה צודק לגבי ההיקף והנסיון. ב.מ.וו היא היצרן הגדול בעולם היוקרה מבחינת מכירות, מרצדס במקום השלישי. גם השימוש בחברת בת לא מסכן את היצרן בזילות סמל הפרופלור.

עם זאת, אאודי הצליחו לעשות רדוקציה מוצלחת של שפת העיצוב שלהם לגודל של סופר-מיני. אני חושב שמרצדס קטנטנה תיראה לא רע, אם יעצבו אותה נכון.

:idea:
פורסם
רק אל תשכח שבמוו עושה את זה כבר יותר מעשור ואילו מרצדס תצטרך לתכנן מ0, שים לב שמיני נפרדת לגמרי מבמוו בהיבט העיצובי, וגם לזה יש השפעה, אי אפשר לשים פרצוף של פיטבול על גוף של צ'יוואוה, זה יהיה מגוחך.

דבר אחרון הוא שמרצדס כבר ניסו את השוק הזה בחוסר הצלחה, אז למה להם?

יש למרצדס רכב מיני על בסיס רנו טווינגו (סמארט פורפור) ואפילו טנדרון שהוא פשוט רנו קנגו עם סמל שונה.

במצב כזה אין שום בעיה לייצר סופר מיני יןקרתית על בסיס הקליאו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

טווינגו זה לא סגמנט B, וסמארט לדעתי לא תגדל מעבר לזה, כי זה הנישה שלה.

לגבי הקנגו, לא הכרתי - אבל זה נראה כמו ראש של חזיר בר על גוף של צ'ינצ'ילה, יעבוד על ואן - לא על מתחרה לA1.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...