Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלו שלושת יצרני היוקרה היחידים בארץ, כמדומני, שיש להם דגמים בסגמנט C ולכן הכי סביר שהם יהיו אלו שלראשונה יחצו את הקווים לעבר סגמנט B.

מישהו יודע אם יש משהו בתנור?

קראתי דיווחים על לקסוס ומרצדס (זו האחרונה בשיתוף עם סמארט) אבל לא על וולוו. יש משהו בקנה של אחת מן השלוש או שעוד רחוק היום?

ואם כבר מדברים על חילחול שוק היוקרה לסגמנטים קטנים, מישהו יודע על האפשרות שמיני תיכנס לסגמנט A? גם פה קראתי דיווחים לא ברורים..

:idea:
פורסם

רק המחשבה של טויוטה יאריס יוקרתית (במקרה של לקסוס) מעלה קצת גיחוך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למה? אם יוצרים דיפרנציאציה בין קווי הדגמים, זה יכול לעבוד היטב. למשל, הפולו מרגישה עממית בעוד ה-A1 יוקרתית. אי אפשר לטעות אחרי ישיבה בהן. הייתי שמח אם לקסוס היו "יורדים" לסגמנט B.

פורסם

יואב, הלקסוס הזו היא גדולה במונחים המדוברים בשרשור. למעשה, יש כבר יותר קטנה ממנה, שנמצאת בסגמנט C.. השאלה היא האם סגמנט B קורץ ללקסוס או לא.

פורסם

בעצם שאלה של האם להכנס לסגמנט נמוך יותר כדי להעלות מכירות על חשבון "הוזלת" המותג וקניבליזציה של מכירות טויוטה.

הייתי בטוח שהHS בגודל של קורולה +- אבל עכשיו קראתי שהיא מבוססת על הרצפה של האוונסיס.

פורסם

רגע, לא הבנתי. מה הכוונה ב"סגמנט C"? משפחתיות כמו לקסוס CT או וולוו V40? כי אם כן, אז לכל יצרניות היוקרה יש דגמים מקבילים - סדרה 1, A3, ג'ולייטה ובשנה הבאה אמורה להיחשף גם אינפיניטי Q30.

אם הכוונה לסופר מיני כמו אאודי A1 אז יש כמובן את הפאביה והיונדאי i20 סופרים (אבל רק עם גיר ידני. האוטומטית לא מסתייכת לסגמנט היוקרה). בכל מקרה, אם לזה התכוונת (שזה עד כמה שאני יודע נקרא סגמנט B [מעל A שכולל את קיה פיקנטו ושות']) לא שמעתי על משהו בקנה של אחת מיצרניות היוקרה או ה"סמי-יוקרה". הן עדיין עובדות על לחנך את הלקוחות שהם כבר לא חייבים ספינה באורך 5 מטר כדי להינות מאיכות חומרים טובה יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רק דיברתי והגזרה מתחחמת - לקסוס מציגה בז'נבה רכב קונספט בשם LF-SA, כשעל הכוונת נמצאות המיני ו-A1:

http://www.cartube.co.il/%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%AA%D7%A6%D7%99%D7%92-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99

http://cars.walla.co.il/item/2834712

העתיד צפוי להיות מאד מעניין..

פורסם

הקונספט הזה רחוק מייצור כמו שמיני וואן רחוקה מלהיות מכונית פרימיום.

סתם סתם, אל תעלב. אני צוחק. אבל הקונספט הזה באמת רחוק לפחות 4-5 שנים מייצור.

פורסם

לאחרונה ניתן לראות שיצרני היוקרה מחפשים להכניס את עצמם לשווקים חדשים שאין לאף אחד דריסת רגל בהם עדיין, הדוגמה שעולה אצלי ישר היא ה BMW 2 Grand Tourer שהוצגה לפני לא הרבה זמן. לפי דעתי נראה עוד מעט עוד יצרני יוקרה מקטינים פלטפורמות כדי להתחרות בשוק הסופר מיני.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

האמת היא שאני אומר את כבר ממש הרבה זמן. אני לא רואה סיבה למה ג'ו שמו, שרוצה רכב איכותי ומאובזר עד השיניים אבל גם בלב ניו-יורק, צריך להסתובב בתוך מפלצת ענקית ולבזבז חצי מהחיים הבוגרים שלו על חיפושי חניה. לטעמי המכונית המושלמת היא A קלאס עם אבזור של S קלאס. או אפילו משהו יותר קטן. (כמובן שזה יהיה משמעותית יותר יקר מ-A קלאס רגילה אבל גם יכול להיות משמעותית יותר זול מ-S קלאס).

הפחד הוא שיצרניות כמו לקסוס או אאודי לוקחות פלטפורמה קיימת (משיקולי חסכון בעלויות ייצור כמובן), מחליפות סמל והיידה הפועל. סופר מיני/משפחתית פרימיום א-לה אאודי A1 או לקסוס CT. זה מוזיל את התדמית של היצרן, מעליב את האינטילגנציה של הלקוחות ובאופן כללי חתיכת Douche-bag move. כל עוד עושים את זה כמו שצריך, ומפתחים מכונית קטנה אך איכותית באמת (כן פלוקסטר, כמו המיני :) ) אין אם זה שום בעיה וזה לדעתי מאוד מבורך. כמובן רצוי שזה יהיה יותר יוקרתי גם מהמיני עם חומרים שבאמת משתווים באיכות לדגמים הבכירים יותר של היצרנית (לצורך העניין סדרה 5 נראה לי כמו אחלה סוויט ספוט), אבל המיני הנוכחית היא נקודת התחלה טובה.

פורסם

1.מאחר ואנחנו לא סוכנות להשכרת רכב, נא להפסיק עם עניין הסגמנט (A,B,C וכו) ולעבור לשיטה שמקובלת בארץ ובפורום (מיני/ סופר מיני/ משפחתיות וכו').

2. אין שום סיבה בעולם למנות את מרצדס וב.מ.וו כיצרני פרמיום ולהשמיט מהרשימה את אוודי. ז"א, ב.מ.וו ומרצדס היו מתים להשמיט מהרשימה את אוודי אבל בינתיים היא עושה להם בית ספר שאף יצרן אחר בעשרות השנים האחרונות שניסה להתברג לנישה הכ"כ קשה הזאת לא עשה להם, כולל יצרני פרמיום יפנים.

3. וכמו שכבר הבעתי את דעתי בעבר, זו הדרך לא לעשות את זה נכון:

astonmartincygnet.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, תגיד את האמת, נכון שיש לך את התמונה הזאת בפייבוריטס כדי שתוכל לשלוף אותה מהר בכל פעם שעולה הדיון הזה? :) באאם!!! אסטון סיגנט!!

ברור שזאת לא הדרך לעשות את זה. זאת הדרך לקבע את מעמדך כבדיחת התעשייה (בקטגוריה).

• תוכן חדש...