Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מי תהיה אנטי-מכונית השנה של חברי CarsForum לשנת 2014?  

232 הצבעות

1. 1. מי תהיה אנטי-מכונית השנה של חברי CarsForum לשנת 2014?

• מיצובישי אטראז'
      120
    • אופל קסקדה
      9
    • MG3
      37
    • אופל אדם
      8
    • ניסאן אלטימה
      0
    • ניסאן מקסימה
      1
    • פיאט 500L
      21
    • פולקסווגן אפ!
      36

פוסטים מומלצים

פורסם

^

בשלב מסויים הובאו לארץ שלושה דורות של לאנסרים בו זמנית;

1. ה"צ'אמפ", שהיה בעצם לאנסר דור 83-87.

2. הלאנסר ה"ראשון" (בישראל), דור 87-91.

3. מה שקראו לו פה "סופר לאנסר", שסה"כ היה המחליף של הקודם עם מדבקת Super על התחת... דור 91-95.

מנפלאות\המצאות היבואן. אני מאמין שאם היו מייצרים אז דור נוסף אחורה, היבואן הישראלי היה נותן לו שם חדש ומייבא אותו גם:

Mitsubishi-LancerEX.JPG

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלנסר ה"ראשון" שווק עד 93 .

זה שאתה אוהב את זה, לא אומר שאתה טוב בזה .

אם תשקיע בזה מספיק זמן תהיה מצויין.

פורסם

ידנית - גם לסובארו היו כאלה מראות.

ובכלל עד תחילת שנות השבעים לא היו מראות חיצוניות בכלל.

ועד שנת 90 מראה ימנית היתה אופציה בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
הלנסר ה"ראשון" שווק עד 93 .

בדיוק- אתה מבין עכשיו איך עבדו עליך? הוא יוצר עד 91 "כולל".

בגלל זה אני אומר שאם היה אפשר לייבא משהו שיוצר לפני שלושים שנה ולמכור באיצטלא של רכב חדש, היו עושים את זה גם.

מה שכן, עושה רושם שמר ישראלי כבר לא כל כך קלולס כמו פעם, והתרגיל הזה לא יעבוד היום. בכל זאת יש כבר אינטרנט וכתבות רכב (בעברית) שאנשים קוראים לפעמים.

ו(כדי להחזיר את השרשור לתלם...) זה גם לא המקרה של האטראז', שכמה בסיסי שלא יהיה, הוא עדיין רכב חדש שמיוצר היום, שלא כמו הלאנסרים הנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

הם דווקא הורידו את המחיר ל60 ל UP.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

די מרשים לראות שרוב המוחץ הצביעו לאטרז'. אני עדיין לא מבין למה הרבה הצביעו לUP, הרי כרגע היא נמכרת במחיר סביר למדי והיא ניראית סביר מאוד לרכב בסדרי גודל כאלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רוב ההצבעות היו לפני ירידת המחירים אני מאמין.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בדיוק- אתה מבין עכשיו איך עבדו עליך? הוא יוצר עד 91 "כולל".

בגלל זה אני אומר שאם היה אפשר לייבא משהו שיוצר לפני שלושים שנה ולמכור באיצטלא של רכב חדש, היו עושים את זה גם.

מה שכן, עושה רושם שמר ישראלי כבר לא כל כך קלולס כמו פעם, והתרגיל הזה לא יעבוד היום. בכל זאת יש כבר אינטרנט וכתבות רכב (בעברית) שאנשים קוראים לפעמים.

לא מדוייק.

הלאנסר "הראשונה" יוצרה עד סוף 92' ואז הוחלפה בדגם חדש שכונה סופר לאנסר, רק בארץ כמובן.

הסופר לאנסר אמורה היתה להיות יקרה משמעותית מהלאנסר, וכלמוביל חששו שהיורשת תיפול בין הכסאות וכך יאבד להם פלח השוק החשוב ביותר, מה גם שהסובארו ליאונה עדיין יובאה.

לכן הזמינו אנשי כלמוביל כמות גדולה מהדגם היוצא, על מנת לשמור על רמת מכירות גבוהה לפחות בשנה שבה נמכרה גם הליאונה.

כשהגיעה הסופר לאנסר לארץ, הסתבר לכלמוביל שהלקוחות מוכנים לשלם יותר ולקבל מכונית מודרנית וזריזה, וכלמוביל נתקעו עם מלאי מכוניות גדול.

מבצעי הנחות אגרסיביים סייעו להם להפטר מהמלאי, ולכן גם ב 93' שווקה הלאנסר במקביל לסופר לאנסר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

^

יפה, אבל זה לא סותר את מה שאמרתי- המכוניות שווקו במקביל. אם אתה זוכר, אף אחד מפרסומי היבואן לא העיז לכנות את ה"סופר"-לאנסר כמחליף הלאנסר (92), אלא כדגם שמשווק במקביל לו. מי שהיה מיודע\חכם הבין לבד שמדובר במחליף, אבל לא סיפרו לך את זה. ואז גם הוסיפו את הצ'אמפ (שכאמור גם הוא לאנסר).

קח למשל דוגמא עכשווית- הקורסה D הוחלפה בדגם חדש (מחודש, ביננו, אבל אתה כבר יודע את זה). באנגליה מוכרים את שתיהן זו לצד זו, אבל קוראים לחדשה NEW קורסה, ולא "סופר" או מה שזה לא יהיה- אתה מבין לבד שזו המחליפה, אבל יש לך אופציה לקנות את הישנה, אם אתה חפץ בכך (בעיני זה שגעון לאור העובדה שהמחירים זהים). ואותו דבר הם עשו עם האסטרה, כשיצא הנוכחי (J) ועדיין מכרו את ה-H.

כמו שכתבתי מקודם, היום זה לא יעבוד. יש אינטרנט ואנשים יודעים יותר מפעם.

פורסם

אני מתלבט בין הקסקדה לאדם. שתי מכוניות סבירות בתמחור בלתי סביר בעליל.

בחרתי בקסקדה כי התמחור סתם לוקח את האפשרות לקבריולט מהאדם-מן-הישוב בגלל התנהלות הזויה של יבואן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני הייתי בוחר בMG,כישלון מכירות מוחלט.

• תוכן חדש...