Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה, אי אפשר להחזיק שני ביטוחי צד ג' בחברות שונות? ולהפעיל את שניהם במקרה הצורך?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה כל כך חושש, ניתן תמורת סכום מתאים לבטח כל דבר עם כל גבול של כיסוי שתחפוץ בו דרך סוכני ביטוח בארץ שמייצגים חברות ביטוח בין לאומיות. השאלה היא אם אתה תהיה מוכן לשלם מחיר של ביטוח כזה- נניח 20,000₪ לשנה ?

סתם זרקתי מספר לא יודע מהי עלות ביטוח אחריות צד ג׳ עם כיסוי של למעלה משני מיליון ₪ אבל זול זה לא.

:mm_yeah::mm_yeah:זאת התשובה המקצועית

אם ניתן לבטח את הרגליים של מדונה אז הכל אפשרי

הכל שאלה של עלות /תועלת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם חס וחלילה תפגע בפרארי,יש לך שתי אפשרויות:

1-לברוח מהארץ.

2- להבין למה לא מתכופפים להרים את הנקה-7 במקלחות של הכלא..

פורסם

כולם צוחקים אבל זאת בעיה אמיתית מה שהעלת. לי זה כל הזמן רץ בראש וכשאני רואה מכונת כזאת, אני פשוט מגדיל את המרחק שלי ממנה. לא רוצה לנסוע מאחור ולא מהצד. מתלהב ממנה מרחוק. אם הביטוח שלך מכסה עד מיליון שקל, זה מה שהוא יכסה במקרה הטוב. אף חברת בטוח לא תתחשב ותבוא לקראתך ותגיד, אה טוב הוא פגע בפרארי בואו נתחשב בו ונוציא כסף מהכיס. שמור מרחק זה הכי בטוח מהמכוניות האלה שלא יהיה מצב אפילו שרכב שנכנס בך מאחורה מעיף אותך על מכונית כזאת.

פורסם

לא נראה שאם תיכנס בטעות בפרארי, אז תהיה בחוב גבוה כלפי בעל הפרארי.

בעל הפרארי יבין שכנראה מיליון שקל הוא לא יראה ממך (אלא אם תמכור את הבית והתחתונים שלך) ואת ההפרש הוא יתבע את הביטוח שלו.

מקסימום תשלם לו רק את ההשתתפות העצמית (כנראה הפעם יהיה עניין של פחות כסף).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לי זה כל הזמן רץ בראש וכשאני רואה מכונת כזאת' date=' אני פשוט מגדיל את המרחק שלי ממנה. לא רוצה לנסוע מאחור ולא מהצד. מתלהב ממנה מרחוק. [/quote']

ובחיל האוויר היו אומרים על כך: המטוס שאתה לא רואה הוא המטוס שיפיל אותך.

פורסם

אתמול אישתי רצתה לחדש ביטוח מקיף. כדי להשוות מחירים היא בדקה ב WOBI. בהצעה הכי זולה הביטוח מכסה רק עד 500000 ש"ח. כדי שיכסה עד 1000000 צריך להוסיף עוד 150 ש"ח. אני לא מומחה גדול אבל בגלל שהסיכוי לגרום נזק שעולה על מיליון ש"ח הוא מאוד נמוך אז גם התוספת שתידרש לשלם לסכום של (נניח) 2 מיליון ש"ח יהיה נמוך.

אסף

פורסם

כמעט בכל ערב אני מוצא את עצמי נוסע במקביל לפרארי ספציפית (אני והנהגת של הפרארי עובדים אותן שעות, מסתבר). אני בהחלט שומר ממנה מרחק בטחון עם האוטו שלי שעולה כמו פקקי הונטיל שלה (ומבוטח עד 750K).

:turn-l:
פורסם
לא נראה שאם תיכנס בטעות בפרארי, אז תהיה בחוב גבוה כלפי בעל הפרארי.

בעל הפרארי יבין שכנראה מיליון שקל הוא לא יראה ממך (אלא אם תמכור את הבית והתחתונים שלך) ואת ההפרש הוא יתבע את הביטוח שלו.

מקסימום תשלם לו רק את ההשתתפות העצמית (כנראה הפעם יהיה עניין של פחות כסף).

מצד אחד פוליסה לפרארי צריכה לקחת בחשבון את הבעיה שעולה כאן - הרי זו אותה חברת ביטוח משני הצדדים של המתרס...

מצד שני - כבר שמענו שמחיר הפוליסה לפרארי הוא כזה שלפחות גאון אחד ויתר עליה...

פורסם

סתם מסקרנות,

נניח שהרכב שנפגע עולה 2 מליון ש"ח, טוטאל לוס מוגדר כ 50% נזק שהם מליון שקלים, את זה הביטוח הסטנדרטי כן ישלם?

אישתי אומרת שלא נראה לה ששופט יטיל על האדם הסביר מפלה כלכלית עקב תאונה, ובאותה נשימה היא גם דרשה ממני לשמור מרחק כשאני רואה כזה רכב.

SCANSPEAK

פורסם (נערך)

נסכם,

נוסף על פרארי יש להזהר גם מפורשה, AMG, אסטון מרטין, בתי קפה, בנייני יוקרה ועוד. כמו כן, בזמן נקיטת כל האמצעים העומדים לרשותכם במטרה למנוע את ההתנגשות בפרארי הסמוכה, יש להזהר גם מיתר הרכבים על הכביש, מרוב זהירות עוד תתנגשו בסתם מאזדה - גם לא נעים. לבסוף, אם נכנסים בכם מאחור, וודאו שאינכם נוסעים בפרארי.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

נזק במעל לתקרת צד ג' יכול להתרחש, גם בלי פרארי ואסטון מרטין.

אני מכיר מישהו שעשה תאונה עצמית, פגע בגדר בטיחות ובעמוד מתח גבוה.

הנזק לעמוד המתח גבוה היה גבוה יותר מכיסוי צד ג', הוא נתבע ושילם ההפרש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
סתם מסקרנות,

נניח שהרכב שנפגע עולה 2 מליון ש"ח, טוטאל לוס מוגדר כ 50% נזק שהם מליון שקלים, את זה הביטוח הסטנדרטי כן ישלם?

אישתי אומרת שלא נראה לה ששופט יטיל על האדם הסביר מפלה כלכלית עקב תאונה, ובאותה נשימה היא גם דרשה ממני לשמור מרחק כשאני רואה כזה רכב.

אשתך כנראה לא מכירה את השופט הסביר..

גרמת נזק שלם עליו ו/או חברת הביטוח שלך.

אובדן גמור מ 60% ומעלה אובדן להלכה בין 50 ל 60%

בכל מקרה חברת הביטוח של בעל הפרארי משלמת לבעל רכב הפרארי 2 מיליון ש"ח , מפחיתה את מה שקיבלה עבור הפרארי הפגוע , כדי שאפשר יהי לעלות אותו חזרה על הכביש במקרה של אובדן להלכה ,כיד ראשונה מרופא נקיה מתאונות , ותובעת את היתרה מבעל הרכב הפוגע ומחברת הביטוח שלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...