Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי קבלת הצעת מחיר מופרזת ממוסך היבואן שבו ביצעתי את כל הטיפולים של הרכב החלטתי לוותר ולעשות את העבודה במוסך אחר.

האם ניתן לקנות קיט טיימינג שהחלקים בו זהים למקוריים אך כתוב עליהם שם החברה המייצרת במקום הונדה למשל? (נדמה לי זה נקרא OEM?)

בנוסף, באיזה מוסך מומלץ לבצע את ההחלפה באיזור המרכז (ראשל"צ/רעננה/נתניה/הרצליה)?

רצוי מוסך שמתמחה בהונדה כמובן.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

מוסך שמתמחה ברכבים יפניים ובמיוחד בוולוו והונדה הוא מוסך סימל בראשל"צ.

בעלי המוסך הוא חבר הפורום הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

ברשל"צ יש לך את מוטי ניסים, מוסך כללי שירותי וזול יחסית.

לא רחוק מרשל"צ, באזור תעשייה חולון, יש לך את אורן שירותי רכב.

אני בטוח ששניהם יהיו זולים משמעותית ממוסך מורשה יבואן. קבל הצעת מחיר שניהם ותבחר.

אגב, הונדה לא מייצרת בעצמה רצועות תזמון ככה שגם רצועה "מקורית" מיוצרת על ידי חברה אחרת. אין שום בעיה לקנות רצועה תחליפית איכותית במחיר זול יותר.

פורסם

תודה לשניכם.

דיברתי עם מוסך סימל והם לא מוכנים להגיד או לשלוח הצעת מחיר אלא רק לבוא אליהם אבל בסוף נזרק לאוויר סכום של ~1600 ש"ח עבור חלקים לא מקוריים. (כלומר לטענתם זהים למקוריים אך לא מקוריים)

הסכום הזה לא רחוק מההצעת מחיר שקיבלתי ממוסך היבואן עם חלקים מקוריים.

לא ברור לי הפחד שלהם מלתת הצעת מחיר קונקרטית אבל על מוסך סימל אני אוותר.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סט טיימינג לרכב שלך עולה 575 שקל כולל מע"מ של חברת SKF או INA (המחיר זהה לשתי החברות) (הסט כולל רצועה,מותח וקפיץ)

ישנה עוד אפשרות והיא: רצועת טיימינג מקורית+ מותח של חברת NSK (החברה שמייצרת את המקורי)+ קפיץ 725 שקל כולל מע"מ

פורסם

SKF חברה טובה. ומחיר סביר. עבודה נניח עוד 600 ש"ח. תבדוק משמעות לקנות חלקים לבד ולמצוא בעל מקצוע שייקח רק על עבודה.

תבדוק במוסך רון בת"א. יש לו בעל מקצוע שמתמחה גם ביפניות. ניתן גם לבוא אליו עם חלפים שלך לפי מה שאני זוכר. תשאל אותו בכל מקרה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם (נערך)

MMI ...

יש לי מישהו בשבילך,

מאיזור כפר סבא אגב

יעשה לך עבודה במחיר מוזל :)

שלח לי פון שלך בפרטי ונדבר

עריכה:

דיברתי איתו

שלחתי לך בפרטי טלפון שלו

תרים לו טלפון אפילו עכשיו

אפשר לסמוך עליו