Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו ישן טויוטה קורולה 94.

בחלון האחורי בחלק התחתון יש תאורת ברקס, אבל היא נראית די עלוב.

אני רוצה להוסיף תאורת ברקס הבנויה על לדים בחלק העליון של החלון האחורי או

בחלק התחתון משני הצדדים של התאורה הקיימת.

האם יכול להיות עם זה בעיות בטסט?

פורסם

בפנים אתה יכול גם להתקין כדור דיסקו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כן, אבל מדובר בפנס שמאיר כלפי חוץ.

לדעתי אם יהיו 2-3-4 פנסי בלימה בשמשה, זה עשוי להוות בעיה בטסט.

רצוי שתפרק את הפנס המקורי אם אתה מרכיב אחד נוסף במקום שונה. תדאג גם שלא תהיה תאורה חזקה מידי כלי לא לסנוור את מי שעומד מאחוריך ברמזור.

פורסם
כן, אבל מדובר בפנס שמאיר כלפי חוץ.

לדעתי אם יהיו 2-3-4 פנסי בלימה בשמשה, זה עשוי להוות בעיה בטסט.

רצוי שתפרק את הפנס המקורי אם אתה מרכיב אחד נוסף במקום שונה. תדאג גם שלא תהיה תאורה חזקה מידי כלי לא לסנוור את מי שעומד מאחוריך ברמזור.

אפשרות אחרת היא להוציא את התאורה המקורית ולשים במקומה תאורת לד.

האם יש הנחיות והגבלות למספר התאורות בטסט?

פורסם

מבנה הפנס והאופטיקה שלו מתאימים למנורות ליבון (חוט להט) לכן אם תתקין במקום המנורות לדים רוב הסיכויים שתקבל תאורה לא אחידה וגם חלשה יותר או להיפך מסנוורת.

תנסה תחילה לפרק את הפנס ולנקות את הרפלקטור וגם את הבקליט ותתקין מנורות חדשות תוצרת HELLA ותראה האם יש שינוי.

אם בכול זאת אתה מעוניין בתאורת לדים נסה לחפש פנס שתוכנן במקור עם לדים לרכב שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם
מבנה הפנס והאופטיקה שלו מתאימים למנורות ליבון (חוט להט) לכן אם תתקין במקום המנורות לדים רוב הסיכויים שתקבל תאורה לא אחידה וגם חלשה יותר או להיפך מסנוורת.

תנסה תחילה לפרק את הפנס ולנקות את הרפלקטור וגם את הבקליט ותתקין מנורות חדשות תוצרת HELLA ותראה האם יש שינוי.

אם בכול זאת אתה מעוניין בתאורת לדים נסה לחפש פנס שתוכנן במקור עם לדים לרכב שלך.

האם אתה מתכוון למנורות HELLA להט או לד?

מה מיוחד במנורות של HELLA?

פורסם

הבעייה שמנורות רגילות בפנס ברקס בחלון אחורי לא רואים אותם טוב באור יום.

אני לא יודע איך זה נראה עם מנורות HELLA או אוסרם.

מנורות רגילות תוצרת HELLA או אוסרם.
  • תוכן חדש...