Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זוכרים את התהליך שביצעתי?

ספריי, לקה, יסוד מטופ קולור, הכל בספריי. אז... החלטתי, הפנמתי וקלטתי שאני פרפקציוניסט מדי ולא אגיע לתוצאות שאני מצפה להן.

פגשתי אתמול בטופ קולור (בתור לקניה אגב) בחור נחמד שהיה גם כן בתור, הוא בא לקנות למוסך שלו פריימר שאזל.

הוא שמע וראה את כמויות הספריי והציוד שתכננתי לקנות, לקח אותי הצידה ושכנע אותי לנסוע אחריו לראות איך הוא יכול לעזור לי.

לא היה לי מה להפסיד, והנה מה שקרה בהמשך היום: :wink:

אבקש לציין, שעקב יחס העבודה, אמינות, מקצועיות ויכולת הבנת סיטואציות. אשמח לפרסום שמו ומספר הטלפון של אותו הבחור - אמיר.

מדובר באדם הגון וישר, אשר עשה את "הכסף שלו" ולא מחפש איך לעשוק את המגזר הפרטי. (אנחנו).

אשמח להפנות אליו כל אדם ולו רק להשוואת מחיר וייעוץ פרונטלי ומקצועי.

כך הרכב היה נראה כשהגעתי לתל אביב בבוקר: (לאחר 1000 שקלים של ציוד וחוסר הגעה למצב של צבע מושלם)

IMG_3466.JPGIMG_3468.JPG

ביצעתי בעצמי ובהדרכתו של אמיר, את כל העיטופים האפשריים, פנסים חלונות וכו'.

והתחלנו לשייף.

IMG_3467.JPGIMG_3469.JPGIMG_3471.JPGIMG_3475.JPGIMG_3478.JPGIMG_3481.JPG

ההכנה ליסוד כללה גם מטלית עם דבק, אשר סופחת אליה את כל השטויות שעלולות להפריע לצבע. ובוצע גם ניקוי יסודי כמובן.

לא נתן לי להמשיך, אז אמשיך למטה בתגובה:

עריכה אחרונה על ידי eclipse20

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

שלב הבא הוא צבע היסוד. בוצע באופן מאוד מדוקדק.

IMG_3478.JPGIMG_3480.JPGIMG_3482.JPGIMG_3490.JPG

שכבה ראשונה, אשר בה גילינו כמות אדירה של חריטות, שריטות ומה לא! מה שגרם לנו לחכות שכולן יצוצו ולחזור אל שלב ההתחלה, שיוף, מילוי החורים, המתנה, שיוף, יסוד חוזר, שיוף וחוזר חלילה. חתיכת עיקוב זה יצר.

IMG_3503.JPGIMG_3504.JPGIMG_3505.JPGIMG_3507.JPG

המשך למטה:

פורסם

לאחר התגברות על הקשיים שצצו, שכבה שניה + 2 שכבות לקה:

IMG_3517.JPGIMG_3518.JPG

והנה, תוצאות היום המפרך: (צולם בלילה באייפון)

IMG_3519.JPGIMG_3520.JPGIMG_3531.JPG

והנה התוצאות היום בבוקר:

IMG_3542.JPGIMG_3543.JPG

זוכרים את הקשיים שצצו לאחר השכבה הראשונה? צצו להם עוד ועוד במהלך הצביעה. אז החלטנו שניתן להם לצאת, ונבצע תיקונים מסודרים על הכל בעוד כשבוע וחצי לפחות. אלו חריטות שנוצרו עקב שיוף אגרסיבי ולא נכון מצידי. אז אקח את האשמה עלי!

דוגמה:

IMG_3539.JPG

פורסם
החלטתי, הפנמתי וקלטתי שאני פרפקציוניסט מדי ולא אגיע לתוצאות שאני מצפה להן.

התוצאה נראית בסדר גמור, אבל ממי שמצהיר על עצמו שהוא פרפקציוניסט הייתי מצפה לקצת יותר השקעה בהכנה לצבע, בעיקר פירוק מאסיבי של (כמינימום) דברים שמתפרקים בקלות (פגושים, מראות, מגן חזירים, ידיות, וכו'), ואם אתה ממש אנאלי אז גם שמשות. נשמע שיש לך זוג ידיים ימניות ולכן אלו דברים שהיית יכול לבצע לבד.

יחד עם זאת, התוצאה נראית בהחלט לא רעה, ומשדרגת את הרכב.

פורסם

אז זהו.. שאני לא קרוב להיות בעל ידיים ימניות, לפחות לא כך נראה לי.

אין לי ניסיון טכני כלשהו, בטח לא בצביעת רכבים.

ככה שהעדפתי, גם מבחינת זמן וגם מבחינת כאב ראש מיותר של החזרת אותם ברגים שכנראה גם ישברו או יעלמו... שלא להתעסק עם זה.

אגב, הנה דוגמה: בג'ימני מקדימה במכסה המנוע ישנה סדרה של 5 פלסטיקים שחורים כהגנה לרדיאטור וכיוון אוויר לתוך מכסה המנוע.

פירקתי אותם. והיום כשניסיתי להחזירם, הבנתי שזה בעצם פלסטיקים לכיוון אחד בלחץ. עכשיו צריך למצוא אותם במיוחד כדי להחזיר את הפלסטיקים למקומם.

פורסם

לא אוכל לציין מחיר מדויק, היות והדיל היה שאני עושה את רוב העבודה שלוקחת המון זמן + עזרה במהלך הצביעה.

כלומר, עטפתי את כל הפלסטיקים, חלונות, וכל מה שלא אמור להיצבע למעשה. זה לקח לפחות 3 שעות.

הכנה לצבע כללה חלק מהשיוף על ידי. ועוד.

אני יכול לציין שהמחירים שלו מדהימים, הוא לא מנפח דברים ולא מחפש להרוויח מאנשים פרטיים.

ומבחינתי גם סגרתי איתו, שכל אדם שמתקשר אליו לאחר פירסום העבודה הספציפית הזו יקבל מחירים שבאמת אין להם תחרות.

ככה ששווה למי שמעוניין כרגע, לברר מחירים ואז להגיע אליו דרכי.

• תוכן חדש...