Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ולא מעט מזל.

שהכנסה קבועה ויציבה לצערי אין בנמצא.

אוהד - שני המשפטים שמסתתרים בפוסט שלאדיר אומרים הכל.

לא מהמרים על כל הקופה. משום מה זכורים לי פוסטים שלך מלפני שנתיים-שלוש עם לא מעט הודעות בדבר חוסר היציבות התעסוקתית שלך, במקצוע ייחודי מאד. וזאת מעבר לכך שאתה בחור צעיר שצריך את הכסף זמין לצורך בניית עתידך.

מתוך ההודעות הראשונות בשרשור אני מסיק שההון העצמי שלך הוא סביב 200-250 אש"ח, סכום קטן מאד בקנה המידה של הקמת משפחה וגידול ילדים. לא זכורות לי הודעות שלך בנושאים אלה, אבל אם אני זוכר נכון אתה בחור צעיר שעתידו לפניו, וצריך לחשוב גם על נזילות הכסף. אמנם מחירי הדירות בחיפה, ודווקא הזולות שבהן, נסקו בשנים הארונות, אבל גם התשואה לא מובטחת, וגם לא נזילות הכסף כאשר תזקק לו. כמוכן נושא הבטחת קבלת דמי השכירות צפוי להיות בעייתי במיוחד בדירות זולות - נסה לחשוב איזה אוכלוסיה תרצה לשכור דירה בהדר תחתית (כזו ששוה 200-300 אש"ח) או אפילו בשכונות קצת יותר "מהוגנות" כגון יזרעאליה, שבה 700 אש"ח (שמתוכם כמה עשרות אלפים ילכו למסים, עו"ד, מתווך ושיפוץ) יביאו אותך, במקרה הטוב, לרכישת דירת 3 כוכים ברכבות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנדל״ן אפשר לעשות הרבה כסף בצורה בטוחה יחסית ולעשות רווחים אדירים תוך זמן קצר ללא מאמץ. נשמע טוב? אחלה. בשביל לעשות את זה צריך להבין בזה ואם אתה לא מבין אתה באותה מידה יכול לשרוף את כל הכסף שלך ולהישאר בחובות עם דירות שהן לא יותר מחורבה. עצה שתניב רווחים דרך פורום אינטרנטי לא תקבל, לפחות לא משהו שתוכל להסתמך עליו. אם יש תמ״א 38 שמאושרת לפרויקט מסוים א. הדירות כבר לא יימכרו באותו מחיר ובלי קשר יש עוד הרבה שלבים שצריך לעבור עד שתראה את הפירות של זה אם בכלל. כך שזה לא הכל נוצץ כמו שזה נשמע. יש לי הרבה מה לומר בעניין אך אחסוך את זה. אם אתה נכנס לתחום - כנס עם ידע. אם אין ידע אל תכנס.

פורסם

היי אוהד,

מניסיון עם שוכרים נהדרים ועם שוכרים שעשו לי מחלת לב + נזקים + בית משפט וכו'..לדעתי ההחלטה שלך צריכה להתבסס על 2 פרמטרים עיקריים:

1. האם את מוכן לקחת את הסיכון ליפול על חולרות ולספוג גם הפסדים כלכליים וגם עצבים שלא ברא השטן.

2. לקחת בחשבון שבשלב מסויים תרצה לשכור דירה / להתחתן ותצטרך להגדיל את ההוצאות שלך באופן משמעותי.

למיטב זכרוני אתה גר עם ההורים וההוצאות שלך מסתכמות בדלק וטיפולים להונדה...

מתוך איכפתיות אני הייתי מציע לך לעשות חשבון טוב ואז להחליט. במידה ותצטרך לשלם שכירות / פעוטון ובדירה שאתה משכיר גם להוסיף משכנתא (נגיד שחס וחלילה לא משלמים לך) אתה חייב להיות בטוח שאין לך בעיה לעמוד בכל התשלומים, כי אם לא,תהיה לך בעיה רצינית.

מצד שני החשבון שלך נכון ובריא ויש מצב לתשואה נחמדה. אז תעשה חשבון ותחליט.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...