Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על המענה לשאלותיי הקודמות בנוגע לחיפוש הרכב המתאים!

מצאתי רכב דייהטסו סיריון שנת 2004 במחיר 18,000(לאחר מיקוח) יד 4 מנוע 1300, אוטומטי , 184,000 ק"מ...הרכב נראה במצב טוב מאוד.

אני חייבת להודות שמאוד קשה למצוא סיריון שנראת טוב חיצונית(ללא שריטות, מעיכות וכו'...) , ושמתפקדת כמו שצריך.. הן ממש נחטפות מהר...

מצאתי את הרכב הזה ואני לוקחת אותו לבדיקה ביום שישי, במידה והכל פיקס אני קונה אותו... שאלתי היא:

ידוע לי ש184,000 ק"מ זה לא מעט... אך האם זה אומר שהרכב קרוע?? או שבקרוב המנוע אמור להיהרס?

פורסם

184 קמ זה דיי הרבה , אני הייתי ממליץ לך למצוא משהו עם קמ יותר נמוך .. אני בעל אחת כזאת אומנם שנת 2008 אבל גם לי לקח למצוא אחת שמורה איזה חודש .. בהצלחה !

דרך אגב תשים לב למצב ההגה בבדיקה שאין נקישות , אם יש 90 אחוז שזה מסרק הגה שזה יכול לצאת לך בסביבות ה 1200 שקל במוסך פרטי .. במוסך מורשה יכול להגיע גם ל 2000

פורסם

הממוצע השנתי הוא כ 16-17 אלף,לכן אם יש היסטורית טיפולים לא הייתי נמנע ממנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...