Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז את הדרישות הצגתי בכותרת, החשיבות לפי הסדר.

אולי זה ישמע לכמה אנשים מוזר, אבל אני מחפש רכב עם כמה שפחות "גאדג'טים".

גם כי זה תורם לאמינות וגם כי לא באמת משנה לי אם המגבים או האורות עובדים לבד ולכן אני לא מעוניין לשלם על זה.

צריכת דלק לא חשובה, אני נוסע פחות מ 10K ק"מ בשנה.

תקציב - כנראה שלא יותר מ 100,000.

יש רעיונות?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

השאלה היא כמה חזק אתה רוצה?

אםמחזק בגבול הנורמה זה:

הונדה אקורד שנת 2010

מאזדה 6 שנת 2011

אם מאוד חזק אז:

ביואיק לה-קרוס שנת 2011 (גם מאובזר) עם למעלה מ-300 סוסונים

לקסוס is250 שנת 2009

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

שוק המשפחתיות הגדולות מת.

לדעתי המציאות הן יונדאי I40 שהיא סופר מרווחת וסובארו B4 שסובלת מביקוש אפסי ומציעה גם היא מרווח מצויין.

פורסם
שוק המשפחתיות הגדולות מת.

לדעתי המציאות הן יונדאי I40 שהיא סופר מרווחת וסובארו B4 שסובלת מביקוש אפסי ומציעה גם היא מרווח מצויין.

מחזק בקשר ל i40, זה הרכב שנותן הרבה דברים במחיר מצחיק לשנת 2012 - נוחות, לא חסר כוח לנסיעות יום יומיות, מרווח מאוד ועם הרבה איבזור.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

תודה על הרעיונות.

מההונדה, המאזדה וה I40 אני לא מתלהב, אני רוצה לעלות קטגוריה אחת מעל המנוע של 2-2.5 ליטר עם +- 22 קג"מ.

הביואיק נשמעת כמו בחירה טובה, אבל הגרסאות החזקות, כלומר מנוע 3.0 או 3.6 יקרות מהתקציב.

את ה IS250 אני לא מכיר, נראה שרק 2009 תיכנס בתקציב.

חשבתי על השברולט אורלנדו דיזל, שדובר פה רבות על המנוע שלו. אמנם רק 160 כ"ס, אבל 36 קג"מ ב 2000 סל"ד. מה דעתכם?

חשבתי גם על ההאאוטבק 3.6, רק שכאלו קשה מאוד למצוא.

פורסם

אם 'אמין' ראשון אז כדאי להתמקד ביצרנים שנחשבים יחסית אמינים (או שלא נחשבים לא-אמינים בעליל)

אם נישאר בקופסא זה נותן טויוטה, הונדה, סובארו, לקסוס, מאזדה(?), יונדאי ובטח עוד 2-3,

יכול להיות שגם לביואיק יש מקום תחת 'אמין' או לאמריקאיות אחרות, אני לא מכיר.

מרווח + חזק (בדרגה שמעל 2.0\22 +- קגמ) מתנגש ב'לא מאובזר' (למשל לג'נד שיכול להיות מעניין),

האקורד צפופה וכבדה ויחד עם רוב חברותיה לסגמנט המנועים באמת תקועים סביב הקג"מ שציינת.

הקאמרי החזקה אולי אופציה, לא יודע איך היא זזה בפועל.

סובארו החל מB4 2.5, פורסטר טורבו והאאוטבק המעניין הזה מציעים אופציות טובות כולל אופציות למציאות מגניבות

ושמורות מכל מיני מנכלי"ם או מבוגרים. אם אתה לא ממהר אז הייתי אורב לכזה דבר, זה ממקסם את הסכום שלך.

בטויוטה זה משאיר פחות או יותר לנדקרוזר ובתקציב הנ"ל נותן משהו ישן שעבד קשה.

מה עם פורד אדג' ? הייתי אומר גם וולוו XC כלשהו, לא מכיר את האמינות.

The first one to get angry loses

פורסם

מנסיון - מבחינה מכאנית, ביואיק וקאדילאק מאוד אמינות (ברמה שלא נופלת מטויוטה וחברותיה).

מבחינת האלקטרוניקה - הרבה פחות.

פורסם

תודה חברים,

לגבי המאליבו, השנתון האחרון במנוע 3.5 הוא 2010. משאיר לי את זה כאופציה, גם המחיר די נמוך.

פורסטר 2.5 טורבו אופציה מעניינת מאוד שלא חשבתי עליה.

קאמרי בגרסת ה 3.5 גם אופציה טובה.

גם מהאורלנדו לא ירדתי, בתקציב תיכנס אחת מ 2012 והמנוע באמת חזק. אני צריך לדבר קצת עם אנשים שנוסעים באחת.

מכיוון שזה לא דחוף לי, אני אמשיך להתלבט ואעקוב מידי פעם לראות אם יש מציאות.

פורסם

מה לגבי פורד מונדאו עם מנוע ה-2 ליטר טורבו? בתקציב תיכנס אחת מ-2012, בטוח יוצאת ליסינג (ותשאיר עודף) אבל יש סיכוי גם לפרטית. רמת אבזור ה-Trend לא מאובזרת יתר על המידה, פחות או יותר ברמה של משפחתיות גדולות מקבילות. מנוע חזק, מרווח רב, אמינות ניראת טובה.

• תוכן חדש...