Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי רכב מאזדה 3 ספיריט שנתון 07 .

הרכב נראה חיצונית בסדר גמור פרט לכמה שריטות, בלאי של ההגה מהשמש , צמיגים נראים בסדר גמור , פתחתי מכסה מנוע הנוזל קירור בצבע כמו שצריך , שמן מנוע מלא כמו שצריך .

מערכת רדיו דיסק - הרדיו עובד - דיסקים לא קולט .

עלינו על הרכב , הרכב מעביר הילוכים לפי דעתי גם בסדר , ברקסים תקינים

הגה - לפי דעתי זה כיוון פרונט , אין תקתוקים הוא קצת קשה וסוטה .

לבחור יש היסטוריית טיפולים מ 45 אלף ק"מ .

הרכב צריך לעבור עכשיו טיפול של 90 אלף ק"מ - המד מראה על 97 ק"מ .

צריך להעביר טסט בקרוב מאוד .

הבן אדם דורש 43,500 לא רוצה לזוז מטר . מחירון יד 2 לאחר שכלול ק"מ וידים 46,600 .

האם המחיר כדאי לנוכח העובדה שצריך להעביר את הרכב טסט , ולעשות לו טיפול .

האם הבעיה של ההגה אני אמור לחשוש ממנה ?

תודה מראש !

פורסם

1) 4 דלתות או 5 דלתות?

2)יש לך היסטריית טיפוליםת אז הוא טיפל כל שנה או 15K ק"מ או לא? למה יש עיכוב בטיפול? פערים בין קילומטראז' לטיפולים יכולים להתרחש עקב נסועה נמוכה, אבל מדבריך נראה לי כמו עיכוב שאין לו תירוץ.

3) טסט קרוב מאוד זה דבר שמשקללים במחיר כמו שהוא. אז הוא מבקש 45 תכל'ס. הרי אם הוא לא ימכור עד הטסט הוא יעלה מחיר.

4) עד שלא תבדוק במכון\מוסך את הרכב לא תדע אם יש לך ממה לחשוש. מה שבטוח אין לך מה לחשוש שתוכל לשמוע דיסקים.

לא הייתי קונה את הרכב.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

מדובר על דגם 5 דלתות , טיפל כל 15,000 ק"מ .

בטיפול 75000 ק"מ הייה טיפול גדול מאוד שעלה לו 6000 ש"ח החליף תושבות ברקסים צמיגים פלאגים ועוד המון שלא עולה לי כעת .

אתה יכול להסביר למה לא ?

פורסם

לא הולכים לפי מחירון יד 2, הולכים לפי לוי יצחק.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

לא חבל לקנות מזדה 3 2007 ב- 43,000 ש"ח, כשאפשר לקנות רנו מגאן 2009 מלוקקת בלי סיפורים, בפחות מ 35,000 ש"ח (יכול להפנות אותך לאחת עם 59,000 ק"מ שהבעלים הראשון שלהם מוכר)?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
מדובר על דגם 5 דלתות , טיפל כל 15,000 ק"מ .

בטיפול 75000 ק"מ הייה טיפול גדול מאוד שעלה לו 6000 ש"ח החליף תושבות ברקסים צמיגים פלאגים ועוד המון שלא עולה לי כעת .

אתה יכול להסביר למה לא ?

למה לא? כי אם ב75000 הוא עשה טיפול כ"כ גדול (ובוא נניח שהבנאדם לפחות דובר אמת ושראית קבלות ממוסך מורשה), אז להתקמצן על עוד טיפול קטן במשך 7000 ק"מ רק בשביל לגלגל אותו על הבעלים הבא, זה קצת מסריח בעיני.

מילא אם היה מדובר פה ברכב שמור במיוחד, אז אפשר להתפשר על ידיים וקילומטראז', אבל איך בנאדם מרשה לעצמו ליסוע חצי דרך לתוך הטיפול הבא רק בשביל לחסוך עוד 700-1000 שקל? אם מצרפים לזה את העובדה שיש דברים ברכב שמפריעים כמו שציינת, ושהוא לא מוכן לזוז מסכום שהוא מעל מחירון לוי יצחק, כשהרכב צריך להיכנס לטסט, גורם לי לחשוב שזה מישהו שלא הייתי קונה ממנו כלום. אפילו במחיר יותר נמוך הייתי חשדן כלפיו.

פורסם
לא חבל לקנות מזדה 3 2007 ב- 43,000 ש"ח, כשאפשר לקנות רנו מגאן 2009 מלוקקת בלי סיפורים, בפחות מ 35,000 ש"ח (יכול להפנות אותך לאחת עם 59,000 ק"מ שהבעלים הראשון שלהם מוכר)?

מגאן דור שני 5 דל' אוטומט 2009 יד ראשונה 60 אלף ק"מ בפחות מ35K? נשמע מעניין. גם אז יש הבדל של איזה 30-40 כ"ס ביניהן אבל כל אחד והדגשים שלו. אני אוהב את המראה של המגאן.

פורסם

Stone - לגבי הטיפול הגדול שהוא עשה 75000 ראיתי קבלה ומפרט על הטיפולים , יצא לו 6000 ש"ח טיפול גדול מאוד !

דבר שני מסכים איתך לגמרי בנוגע לדחייה של הטיפול של ה 90K

השאלה מה לעשות ? להמשיך ולעבור הלאה ? ( כל המאזדות שראיתי ביד 2 הם שחוטות עם ק"מ למעלה 140,000 - מה שנכנס לי בתקציב בכל אופן )

או לנסות להוריד אותו במחיר עוד ?

פורסם

פות"ש

כמו שכבר כתבתי, מילא זה היה מצב של אדם לא בקיא שדחה טיפול ב4-6 חודשים עד שהוא הגיע ל15K ק"מ, אבל כאן מדובר במצב ההפוך. כשיש משהו שממש ממש לא מסתדר לי, אני מתרחק. זה אמור להיות רכב "ספורטיבי" של חובבי רכב, וההזנחה הזאת לא יושבת לי טוב.

לדעתי הוא עושה נכון במחיר שהוא מבקש. כל מה שהוא צריך לעשות זה לחכות למישהו כמוהו שיבוא ויקנה. יש לו קלף חזק, ק"מ ממוצע לשנה בערך 12-14K ק"מ, זה פחות מנסועה ממוצעת של רכב פרטי. לדעתי יהיה מי שישלם לו את הסכום הזה (אולי אלף פחות), במיוחד אחרי שיסתנוור מהסכום בקבלה שמראה מה הוחלף כבר.

אני לא יודע מה להגיד לך בנוגע להמשך. כבר אמרתי לך שמולו לא הייתי ממשיך. אני מכיר גישה שאומרת "להינעל" על דגם ואז לחפש כדי לא להתפזר. אני לא עושה ככה. בסיבוב הזה הייתי ממש מכוון לפיאסטה ידנית 2012 אבל יצא מבצע משתלם על מיקרה והלכתי עליה. גם אתה תשקול לא להינעל (אולי).

מבחינת טעם, בדור הראשון אני באופן אישי חושב שמאזדה3 4 דל' יותר יפה מה5 דל'. אבל כבר הבנתי שאני ב"דעת מיעוט" במקרה הזה.

פורסם

מי יודע כמוני שקשה למצוא את הרכבים האלו במחיר טוב ושמורות,הרוב שבורות.

עבר 7K בלי טיפול,מה קרה שכח להסתכל על המד,טסט מתקרב תוריד לו גם משם,אל תתבייש כמו שהוא לא.

ואל תיהיה בליץ בסוף תמצא לי לקח חודש וחצי.

ו Stone אתה לא בדעת מיעוט,הדור הראשון 4 דל' יפה יותר מ 5 דל'.

ודור שני 5 דל' יפה יותר מ 4 דל'

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

יוגב,

ה5 דלתות דור שני ניראת מעולה! לא יודע למה אבל אני בקושי רואה כאלה על הכביש. מבחינת היצע יד2 המחירים בשמיים.

אגב, הצבע של הספיריט שלך אחד היפים ביותר לדגם הזה. דבר אחד שביאס אותי בספיריט 4 דל' דור ראשון, הוא הפערים בינה לבין המאזדה6 Luxury. מבחינת מידות וצריכת דלק, לא כ"כ רחוק. הפער בין היצע ומחיר - ענק.

בסוף לקחנו 6 אקזקיוטיב ושמנו לה גא'נטים :oops:

• תוכן חדש...