Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכשהו נפל פרי כנראה מעץ - פרי קשיח ביותר וגם לקילוף הנ"ל

IMAG0698.jpg

:cry:

צביעה מחדש של המקום בלבד?

שמתי לב שעם הגשם שהיה לדעתי זה טיפה התקלף יותר (איפה שהלבן אני מתאר לעצמי שזה הלכה)

אני לא רוצה שזה יחמיר, היכן מומלץ לטפל?

אני מראשל"צ.

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

משהו אכל לך את הלכה,נראה כמו משהו חזק מאוד.

טיפול זה רק צביעה מחדש,אני בספק מאוד שזה נגרם מפרי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

האמת שאחרי שאמרת את זה הלכתי שוב להסתכל וזה נראה כאילו יש כתם מסביב. אין לי מושג ממה זה יכול להגרם או שייתכן שקניתי כך את הרכב ולא שמתי לב.

מבחינת פרי שנפל מהעץ הכוונה לפירות המוזרים השחורים האלו, פרי קשה ביותר כמו צנובר שלא נפתח עדיין ונפל לי על הרכב כשהגעתי אליו, היה נשמע רע לכן הזזתי משם אותו.

אין סיכוי שפוליש יוכל לסדר דבר כזה?

Opel Adam S 2017

• ספונסר פורום
פורסם

ברגע שיש פגיעה כזאת בלכה של הצבע אין ברירה אלא לצבוע מחדש. פנה אל אלעד שירותי רכב בחולון, הוא עושה עבודות יפות מאוד במחירים הוגנים.

פורסם (נערך)
תודה - פניתי אל אלעד שירותי רכב - אעדכן בהמשך טיפול

יום נעים :)

זה מקרה DIY, כמו שמתואר בלינק כאן. לא בשפה מובנת אבל רואים מצויין מה צריך לעשות.

עריכה אחרונה על ידי kamradkin
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

איפה, לגבי תיקון כזה בסרטון שנתת זה יראה דיי מכוער ובולט \=

בדקתי באחת ההמלצות שניתנו לי כאן, ונאמר לי שדרושה צביעה אכן של כל הגג כפי ש ARIKC אמר (סליחה שפקפקתי בך ;) )

המחיר נאמד בכ 600 ש"ח - האם נשמע סביר?

Opel Adam S 2017

פורסם

600 ש"ח מחיר יפה.. השאלה היא איך העבודה..

באיזה רכב מדובר?!

אני קבלתי לקורולה שלי הצעה לצביעת הגג ברמה מעולה ב1000 ש"ח..

פורסם

מדובר בפיאט 500 שנתון 2010, אמר לי שתיקון מקומי יראה כתם מכובד, וזה משהו שאני לא רוצה.

600 ש"ח אני מוכן לשלם, המחיר גם היה נשמע לי דיי נמוך, לגבי רמת הצביעה לא ידוע לי אבל רוב ההמלצות על המוסך היו טובות מאוד.

Opel Adam S 2017

פורסם
איפה, לגבי תיקון כזה בסרטון שנתת זה יראה דיי מכוער ובולט \=

בדקתי באחת ההמלצות שניתנו לי כאן, ונאמר לי שדרושה צביעה אכן של כל הגג כפי ש ARIKC אמר (סליחה שפקפקתי בך ;) )

המחיר נאמד בכ 600 ש"ח - האם נשמע סביר?

המחיר נשמע טוב.

קח בחשבון כמה דברים,ירידת ערך כל שהיא(לא יודע כמה) עקב צביעת גג,בנוסף אם אתה יכול צילום של תהליך הצביעה כדי למנוע בעיות במכירה.

הבעיה עם 99% מהאנשים שבאים לקנות רכב,ושומעים נצבע הגג חושבים שהרכב התהפך.

אישית,אני לא יודע אם הייתי צובע,דווקא לדעתי ציפוי של הגג בווניל שחור מבריק למראה של גג פנורמי יראה מצוין על רכב אדום.

משהו כזה(רק שפה הגג באמת פנורמי)

http://carliterature.files.wordpress.com/2011/02/dsc_1813.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...