Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה

גם חשבתי על זה, אבל מפחד שיראה מצועצע מדי, גם כן חשבתי על פלסטידיפ על כל הגג, הפחד שלי שמדבקה / פלסטי יגרום לקילוף נוסף בזמן ההורדה של החומר (לא יודע אם זה ישנה כל כך לאחר כמה שנים).

היות וכבר היום כל הלבן שבתמונה ירד לאחר הגשם, כלומר התקלפה הלכה עוד יותר.

נ.ב כמה שכבות נחשבת צביעה איכותית? לא כל כך מבין בזה, לא כ"כ יודע גם מה איכות הצבע שיושב על הפיאט

Opel Adam S 2017

פורסם

לא יודע אם יש פלסטידיפ מבריק כמו המדבקה,לדעתי הוא יראה הרבה פחות טוב ממדבקה.

כך או כך הלכה תמשיך להתקלף לך כל עוד אתה לא מטפל בקילוף,לגבי השכבות של הצבע,אתה תצטרך לחכות לתשובה מבעל מקצוע,אני פחות בקיא בעניין.

מה שכן אני יודע שהצבע המקורי אמור להיות יותר איכותי ויותר אחיד מצביעה של מוסך פחחות כזה או אחר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

סתם שאלה על משהו שלא הבנתי אם יש לך ידע בנושא,

הרי יש שריטות קטנות פה ושם בדלתות לדוגמא אבל שם הלכה לא מתקלפת אלא ה"פצע" נשאר אחיד,

בקילוף שיש אצלי בגג זה ממשיך, מדוע זה ככה?

בכל אופן נראה לי שאני אעשה צביעה וזהו, נברר עמו את איכות הצביעה ונשאיר את הרכב לטיפול במקום להתעסק עם שטויות ומדבקות..

הפלסטידיפ הוא לא מבריק אבל אפשר רק עם תוספת שגורמת להברקה, והכוונה אם אני צובע זה בצבע שחור מט או אפור (הגלגלים בדרך לעבודה כזו)

Opel Adam S 2017

פורסם

אז לפני שאני הולך לבצע צביעה לגג, האם יש טעם לדחות את זה לקיץ או לעשות זאת כבר החורף?

הבנתי שתנאי מזג אוויר יכולים להשפיע על "התאחות" הצבע בתקופה של החודשיים הראשונים.

אלא אם כן אני טועה? (יש צורך לבצע פוליש לגג לאחר הצביעה שלא יהיה מרקם תפוזי?)

הצביעה תהיה אצל אלעד שירותי רכב.

תודה!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...