Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני יכול לקבל עליו? או, מה המחיר התחתון שאני לא יורד ממנו - ביום שישי מגיע בחור רציני לקנות אותו.

כמו כל רכב מזדקן יש לו את הפאקים שלו, אך סה"כ הוא נוסע טוב (אפילו מאוד), ב10 חודשים שהוא אצלי לא נכנס למוסך אף לא פעם אחת.

150K, מנוע 1.5, טסט עד פברואר.

חשוב לציין שאני לא ממהר למכור אותו ובכל מקרה זה כסף קטן (שאם יהיה לי בכיס היום או עוד חודש זה לא מה שיעשה את ההבדל), לכן אני לא רוצה להתפשר יותר ממה שאני חייב.

פורסם

תסכל בכמה מוכרים רכבים דומים ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באותו טווח, אבל זה לא משקף כלום, כל אחד דופק מחיר עד שמגיעים לרגע המכירה עצמה (או שעובר זמן ואז הוא מוריד את המחיר), התחלתי ב 6500 ולא היו טלפונים.

פורסם

האמת לא חשבתי לפרסם כל כך מוקדם, אין לי אפילו כיוון לאיזה רכב אני רוצה לחפש, פשוט רציתי למשש את השוק ולא רציתי להגיע לתקופת חידוש הטסט.

על הפרסום כאן אתה יודע איך זה "מחר אני אכתוב" ואז אתה אומר את זה לעצמך מחר כל יום שעובר..

אני יכול לדחות את הבחור, השאלה האם זה יתן לי משהו, בגלל זה רציתי לשמוע חוות דעת של מחיר ריאלי.

פורסם

זה רכב קטן וישן מאוד.

בתכלס רכבים כאלה לפעמים שווים 7,000 ולפעמים 70 זה יותר מדי.

ממה שאתה מתאר הרכב שלך מוצלח יחסית כי 10 חודשים בלי בעיה זה מצויין. אם המזגן עובד אז זה נראה לי רכב מומלץ מאוד יחסית לז'אנר. העניין הוא שמי שיקנה ממך לא יודע את זה וסביר שלא תקבל תמורה הולמת.

בתכלס, נסה למכור בכמה שאתה קנית או קצת פחות מזה.

השאלה היא למה למכור. אם אתה משתדרג משמעותית למשהו בכיוון של 20,000 אז סבבה. אבל למכור את זה ב 5 ולקנות משהו ב 10 נראה לי טעות, לאור העובדה שהרכב הזה משרת אותך סבבה

פורסם

בשנתונים כאלה לקוח פוטנציאלי(הישראלי הממוצע) רוצה אקזמפלר שנראה טוב חיצונית ונוסע בסדר ללא בעיות או רעשים כלשהם.

אם הרכב שלך עונה לקריטריונים הוא יכול להמכר במחיר שאתה דורש.

אם הרכב מזדקן ולא נראה טוב במיוחד ימכר בחצי ממה שביקשת.

כל השאר נע בין הטווחים שציינתי.

Miata ND2

פורסם

6 אלף זה מחיר סביר,איני יודע מה מחירון הרכב.

כמו שאתה יודע לשרייד אין שום יחודיות וכל מה שאתה השקעת לא באמת משנה לקונה לכן עם מישהו מציע בין 5 ל-6 תמכור.

פורסם

אני משתדרג למשהו גדול יותר ובטיחותי יותר עקב גדילה משמעותית צפויה במשפחה.

סך הכל הרכב שירת אותנו נאמנה אך מאז שגילינו שאשתי בהריון אבא שלי נתן לה את הרכב שלו כדי שיהיה לה נוח יותר וכמובן בטיחותי יותר.

האמת שלא השקעתי יותר מדי (ניקוי יסודי, ריפודים חדשים, סידור גומיות חלון קרועות בשיטת DIY), מבחינה מכנית קיבלתי אותו יחסית מוכן, לאחר טיפול ולאחר טיפול ברקסים, המזגן עובד, חימום עובד, רק מנגנון השליטה של החלונות מדלת הנהג דפוק (עובד מהדלתות עצמן).

הדבר היחידי שהשקעתי הוא החלפת כל ה-4 צמיגים, אבל מכיוון שאף אחד לא ישלם לי עליהם אני הולך להחליף אותם עם הרכב שלי (שרייד 2000) כך שההפסד כאן הוא נסבל.

מבחינה חיצונית אין מכות כלל אבל הצבע מתקלף בצורה משמעותית.

אותו בחור שמגיע ביום שישי יידע אותי מראש שיש לו תקציב נמוך יחסית, אמרתי לו שהתקציב שלו לא בכיוון בכלל אבל בגלל שאח שלו ננעל על הרכב הסכמנו שהוא יעלה ואני ארד.

עכשיו אין לי בעיה לרדת, השאלה עד כמה, אם הדעה הרווחת כאן שאכן אצליח למכור ב 6 או במשהו שמתקרב לכך אז אודיע לו על כך מחר.

אני קניתי אותו ב 6K.

פורסם

דווקא לדעתי אתה תצליח למכור במחיר הזה אולי קצת פחות אבל תמכור. אחרי מה שכתבת לדעתי עדיף שלא אמכור את הפולו שלי בכלל(גם ככה כרגע לא רלוונטי)ואסע עליה עד שהמנוע יפול והכל יתפרק, הרכב שלי עבר 276,000 ק"מ עד עכשיו ואמנם במצב מכאני מאוד טוב יחסית וקוסמטי סביר אני בספק שמישהו יהיה מוכן לתת לי 6 אלף, אני אשמח אם מישהו יתן 5 אלף כשאציע את הרכב למכירה.

לפי מה שאתה מתאר הרכב באמת מאוד שמור ומי שמבין עניין יקנה ממך במחיר שתבקש פחות או יותר.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• תוכן חדש...