Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי ניסאן מיקרה 2008, אוט' 1400 סמק עם 170,000 ק"מ.

אני נוסע בסביבות 28,000 ק"מ בשנה (אולי זה יירד קצת....)

בנתיים אני מרוצה מהרכב..

העניין הוא כזה, בעוד כמה חודשים, אני רוצה להחליף לרכב משפחתי (יצטרף תינוק) למאזדה 3 או קורולה, בסביבות השנתון 2010.

השאלה היא כזו, האם כדאי להחליף כבר עכשיו, או "למשוך" עוד קצת עם המיקרה, האחזקה של המיקרה זולה יותר כרגע, אבל אני מפחד שמצב הרכב יתדרדר (בכל זאת 170 א' ק"מ) ואז אכנס להוצאות גבוהות.

מה דעתכם?

פורסם

אם תיחזקת את המיקרה "לפי הספר", במוסך טוב, לא חושב שיש לך ממה לחשוש.

מה שכן, עדיף למכור לפני שתעבור את ה 195,000 ק"מ, כי כשזה 200,000 פלוס, זה יוצר אנטי פסיכולוגי.

ולמה מזדה 3 או קורולה, כשיש רנו מגאן 2008-9 בשפע, וזה רכב הרבה יותר חסכוני, בטיחות, נוח ולא פחות אמין (למרות כל המקטרגים...)?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב, עם הנסועה שלו והתקציב שיש לו, עדיף לקחת רנו פלואנס טורבו דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הכל נכון, עד שמגיעים למחיר... הפלואנס דיזל נסחרות במחירים בלי עין הרע... זה לא המקרה של המגאן המושמצת.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מצד שני הרכב סוחב הרבה יותר יפה, יותר מודרני, יותר מאובזר וחסכוני הרבה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...