Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא סלבריטי ששווה לפרסם תמונה איתו בפייסבוק. גם אם היית, זה לא שמפגש כזה מזיז משהו. מחר כולם ישכחו מזה והשר יהיה בדרך למצלמה הבאה.

אם כבר לדבר איתו על משהו זה להסדיר את תחום השיפורים!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"רעיון מהפכני", בסדר.

אם נתעלם שניה מכל מה שדפוק פה, חוץ מלבזבז עוד קצת כסף, למה זה טוב בעצם?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ציון ברוך נוהג באבארט' ומה שהיה לו לדבר עם שר התחבורה זה על צבע הלוחית?:mm_cry:

צודק. היה צריך לדבר איתו על בעיות הדשבורד של פיאט :)

פורסם

ציון ברוך לא נוהג באבארט', אלא בפיאט 500C רגילה.

ראיתי אותו באפריל באילת, ככה שאם יש לו באמת אבארט' אז הוא שדרג בחצי שנה האחרונה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ציון ברוך לא נוהג באבארט', אלא בפיאט 500C רגילה.

נפגשתי איתו בחדר ההמתנה של הוטרינר, דיברנו על כלבים, כשיצאנו הוא נכנס לפיאט 500 אבארט קבריולה דו גונית.

שאלתי אותו איך הרכב והוא אמר "פצצה, רק קצת קשיח מידי".

בלי להעליב את ציון חו"ח, אני חושב שהוא קומיקאי מוכשר ברמות.

בלי להעליב את ציון ברוך, אני חושב שהוא לא קומיקאי בכלל, סתם כלומניק שנישא על גלי יחצנות מטורפת של "עם איזה דוגמנית על ציון ברוך יוצא עכשיו", "אויש, כמה אני דומה לגוני דפ" ועל גלי ההצלחה של שני חבריו הללא ספק הרבה יותר מוצלחים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי השר יודיע שהוא מתחיל פיילוט של נהג אחד בנתיים וזה יהיה ציון ברוך.

לאחר מכן לא נשמע על זה יותר אף פעם , מקסימום עד שאיזה 'סלב' גם ירצה להיות 'נסיין' בפיילוט.

פורסם

בלי להעליב את ציון ברוך, אני חושב שהוא לא קומיקאי בכלל, סתם כלומניק שנישא על גלי יחצנות מטורפת של "עם איזה דוגמנית על ציון ברוך יוצא עכשיו", "אויש, כמה אני דומה לגוני דפ" ועל גלי ההצלחה של שני חבריו הללא ספק הרבה יותר מוצלחים.

אולי כיחיד בודד הוא לא משהו, אין לי דרך לדעת, אבל ב"ישראלים" שהייתה בזמנו, הוא פשוט היה קורע מצחוק.

כנראה שזה השילוב של כולם ואם תקח כל אחד מהם בפני עצמו הוא יהיה פחות מצחיק - מה שנקרא, השלם גדול מסך כל חלקיו.

פורסם

סתם לדוגמא, ב"בובה של מדינה" כולם היו מעולים (וכמובן יצפאן בראשם) ורק הוא כל פעם היה מקבל תפקיד מחופש לכיבסה ממורמרת או משהוא בסגנון.

הוא פשוט לא היה שם ברמה של התוכנית.

פורסם

בלי להעליב את ציון חו"ח, אני חושב שהוא קומיקאי מוכשר ברמות,

רק לא מבין מה הקשר שלו לתחבורה

ישראל כץ הוא באמת קומיקאי מוכשר ברמות אבל גם אני לא מבין מה הקשר שלו לתחבורה.

בכל בוקר אני נשפך מצחוק כשאני רואה את הבדיחה שלו שנקראת "נת"צ כביש החוף".

:evil:

:turn-l:
פורסם

בובה של מדינה הייתה תוכנית פחות טובה מבובה של לילה. בעונה הראשונה הייתי נקרע מצחוק, תוכנית אדירה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עדיין היו להם אחלה פנינים.

ציפורה, בואי פה, את כבר ילד גדולה, בת 13, למה לא מתחתנת, שן שלך חזק, רגל ברזל פרסה של סוס!

חברות שלך בכיתה כבר שש ילדים!

פורסם

ניחא ילדות בנות 12, אבל באמת שנמאס כבר שפוליטיקאים מעלים סטאטוסים לגבי המודוס אופרנדי שלהם בפייסבוק.

זה כולל את יאיר לפיד, ליברמן, מירי רגב וגם הליצן הזה כאן.

שיתחילו כבר לעבוד אלוהים אדירים.

• תוכן חדש...