Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניקו,

הוכחת את טענותיי, את הגמד הם בכלל לא הכניסו למערכון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי שאלה אחת,

צריך בדרן, בשביל להציע לשר התחבורה הצעות, כיצד לייעל מערכת?.

נו טוף...

אחרת זה לא יהיה מצחיק...

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
נפגשתי איתו בחדר ההמתנה של הוטרינר, דיברנו על כלבים, כשיצאנו הוא נכנס לפיאט 500 אבארט קבריולה דו גונית.

שאלתי אותו איך הרכב והוא אמר "פצצה, רק קצת קשיח מידי".

בלי להעליב את ציון ברוך, אני חושב שהוא לא קומיקאי בכלל, סתם כלומניק שנישא על גלי יחצנות מטורפת של "עם איזה דוגמנית על ציון ברוך יוצא עכשיו", "אויש, כמה אני דומה לגוני דפ" ועל גלי ההצלחה של שני חבריו הללא ספק הרבה יותר מוצלחים.

מהיכרות אישית אבארט קבריולה,אפשר לראות אותה כמעט כל יום שישי ברמלה,ליד הבית של ההורים שלו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
במקום שידבר איתו על הורדת מחירי הרכב, הוא מדבר איתו על צבע לוחיות רישוי. תסדרו לי פגישה עם שר התחבורה, נראה את העדכון שיוציא אחר כך לפייסבוק.

שר התחבורה נתבקש שלא לייבא מכוניות שבלוח השעונים שלהם אין שעון חום מנוע. השר בודק את זה ברצינות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

קצת מגזימים ביחס השלילי. השר כץ, עם כל המגרעות שלו, בכל זאת עושה ויוזם . נכון הוא גם שוגה, אבל עדיין עדיף בהרבה על רוב השרים שרק חיפשו להעביר את הכהונה בנחת ודיכאו כל שינוי.

השר כץ דחף את השמיים הפתוחים. נכון זו לא מהפכה ענקית, אבל יש יותר טיסות ליעדים מבוקשים שקודם היו סתומים, וחברות תעופה זולות נכנסו לישראל.

לפני כמה שנים נעשתה רפורמה בתחבורה הציבורית והיו בה כמה הישגים. בפועל מי שתנאיו הורעו התלונן ועשה רעש גדול אבל המצב של הרוב השתפר, וכמובן לא כותבים על זה בתקשורת.

השרים לפניו היו: מופז, שטרית, ליברמן, הנגבי ועוד. ומה הם עשו? היחיד מביניהם שעשה משהו היה ליברמן, וההוכחה היא שהבת שלו השתחררה משירות חובה וישר נעשתה בעל חברה עם הרבה מליונים.

יהודה

פורסם
לפני כמה שנים נעשתה רפורמה בתחבורה הציבורית והיו בה כמה הישגים. בפועל מי שתנאיו הורעו התלונן ועשה רעש גדול אבל המצב של הרוב השתפר, וכמובן לא כותבים על זה בתקשורת.

הרוב התלונן, הרוב הושתק וכולם חזרו לסדר היום. אין שום דבר טוב שעשתה הרפורמה בתחבורה הציבורית, מלבד הרחבת איזורי ה"חופשי-חודשי" והגדרת ה 90 דקות.

פורסם

הנה, אתה בעצמך כותב שברפורמה היו גם תוצאות טובות.

הרי השר לא ממציא את הרפורמה, אלא מקבל דעת מומחים ומבצע את ההמלצות. קורה שלא בחר את המומחים הנכונים והרפורמה יוצאת חצי אפויה, ואז כולם תוקפים אותו . כך מחזירים אותו לתלם של הפוליטיקאים שמשתדלים לא לעשות שום דבר, כמו שרי התחבורה שהיו לפניו. פוליטיקאי שלא עושה כלום, לא סופג האשמות, ומעביר את כהונתו בשלום, מוקף בחנפנים מקצועים ומאחר שלא נכשל, הוא יתקדם לתפקיד טוב יותר. האם זה מה שאנו רוצים?

לדעתי אנו צריכים להיות בעד שר שמנסה לשפר, גם אם לפעמים לא יוצא הכי מוצלח. לא צריך שרים כמו מי שקדמו לו: מופז, שטרית, ליברמן, הנגבי ועוד. ומה הם עשו? כלום.

יהודה

פורסם
שר התחבורה נתבקש שלא לייבא מכוניות שבלוח השעונים שלהם אין שעון חום מנוע. השר בודק את זה ברצינות.

אהבתי!

כניראה שאחרי פגישה עם stio באמת לא יאשרו יותר יבוא של רכבים ללא שעון חום, בכל זאת מדובר באביזר חשוב ביותר. :wink:

האמת, בלי צחוק, אני לא כל כך מבין מה הפואנטה ברכבים שאין להם שעון חום (כלכלי בלבד?).

פורסם

יהודה, הבעיה היא שהם עושים, אבל הם עושים בשביל להראות ולא בשביל לעשות.

קראת לזה "רפורמה בתחבורה הציבורית" ובסך הכל יצאו ממנה 2 דברים טובים? "רפורמה" שלמה בשביל 2 דברים? היה עדיף לחסוך את הכסף שהרפורמה הזאת עלתה למדינה ולנו.

היחיד שאני יכול לחשוב עליו שעשב משהו שממש הריפ פה חתיכת שינוי, זה כחלון עם מחירי הסלולר. התחיל את זה לפניו אריאל אטיאס והוא המשיך את זה. זאת הייתה באמת רפורמה! ככה רפורמה צריכה להיראות.

בקיצור, כץ הוא עוד שר שעושה בשביל תמונה בפייסבוק ובשביל לשמור על הכסא.

התמונה שצירפתי בהודעה הראשונה ממחישה את זה בצורה נפלאה!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)
הנה, אתה בעצמך כותב שברפורמה היו גם תוצאות טובות.

יופי, רק חבל שציפיתי (ובצדק) להרבה יותר בכל מה שנוגע לעניין שינוע הנוסעים והצגת קווים משופרים. בתחום הזה נעשה אפס. אפס מאופס. כלום ושום דבר. כל אלו שהתלוננו (ובאמת שהיו לא מעט), נאלצו לעבור לסדר היום "כי זה מה שיש".

מעבר לזה שלא בוצע שום שינוי שהוא לטובת הנוסעים, בוצעה אף הרעה, כדוגמת ביטול קו 27 וקו 21 המיתולוגיים, שהיו לא פחות ממבריקים, הן מבחינת המסלול והן מבחינת התדירות.

ומה נתנו במקום? קו 22 (ךםך)? קו 33 (ךםךזור)?! או אולי קו 13 במתכונתו החדשה, שסוגר את הבסטה ב 19:30 (שהוא דווקא סביר, למעט עניין התדירות)?

זו כמובן רק דוגמא קטנטנה מני עשרות.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

נראה שרובכם מאוד אופטימיים לגבי האיכפתיות של הממשלה ובפרט שר התחבורה (ישראל כץ) למצב התחבורתי בארץ.

חשוב לא לשכוח את העשייה המרובה של ישראל כץ בנוגע לאכיפת המהירות..

כ"ץ מתנער ממצלמות המהירות: "נמצאות בסמכות המשרד לביטחון הפנים" - בכתבה

http://www.themarker.com/dynamo/1.2277931

מוזר, אם זה לא בסמכותו, אז איך הוא יכול להחליט על העלאת סף המהירות החוקי בכבישים? זה לא יתנגש עם המצלמות שמכויילות לסף אחר?

בקיצור, אם אתם רוצים שהליצנים האלו יתחילו לעבוד בשבילכם (הם עובדים יפה מאוד בשביל עצמם), אם אתם רוצים לראות תוצאות כבר בינואר 2015, אז פתחתי שרשור עם הצעה מאוד פשוטה:

אל תקנו רכב חדש, עד שהם יעיפו את מצלמות המהירות מהמדינה.

.

פורסם

סיטרו, מספיק לפרסם את השרשור שלך בכל מקום. תפסיק לזרוק כל שרשור לכיוון אחר.

כולנו רוצים שהמצלמות יעופו אבל ככה אתה לא תשיג שום דבר, לפחות בפורום הזה. אלא אם כן כוונתך לעצבן את כולם פה, ואז אתה באמת בדרך הנכונה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
סיטרו, מספיק לפרסם את השרשור שלך בכל מקום. תפסיק לזרוק כל שרשור לכיוון אחר.

כולנו רוצים שהמצלמות יעופו אבל ככה אתה לא תשיג שום דבר, לפחות בפורום הזה. אלא אם כן כוונתך לעצבן את כולם פה, ואז אתה באמת בדרך הנכונה.

מוזר, חשבתי שאני דווקא פועל נכון, בכך שאני מונע שרשורים מקבילים באותו נושא, בזה שאני מוצא נושא שקשור למחאה ומפנה לשרשור של המחאה, כדי לעזור לאנשים לעשות משהו עם מה שמפריע להם.

גם לא הבנתי איך זרקתי את השרשור הזה או שרשור אחר מהנושא שלו.

ציון ברוך פוגש את שר התחבורה... 2 עמודי מודעות בשרשור הזה התמקדו בתלונות ודעות על תפקוד שר התחבורה ודברים שצריך לשפר ולשנות, ואני הצטרפתי והבאתי דוגמה איך לדעתי באמת אפשר לשנות משהו בתחבורה בישראל ובמהירות.

בשרשור אחר, השרשור נפתח על זה שמוסיפים מלא מצלמות בת"א, ושם התחלתי את הרעיון של איך להעיף את המצלמות, זה לא קשור לנושא השרשור המקורי? הבנתי שם שצריך לפתוח שרשור במיוחד בנושא ואז הפנתי אנשים לשרשור שמוקדש לנושא, מה עשיתי לא בסדר?

(אני הולך לישון, אני אוכל לענות לך מחר בנושא, אם אתה לא מרגיש שתשובתי סיפקה אותך. לילה טוב).

• תוכן חדש...