Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , אני מחפש המלצה על אוזניה עם מיקרופון שיהיה אמין וזול , המטרה לתקשר עם אדם אחר במקום העבודה , המרחק בנינו יכול להגיע לעד 200 מטר . אשמח באם קיים מוצר כזה בדיל אקסטרים ,אייבי וכו' .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

משהו שישדר למרחק של 200 מטרים, אתה בוודאות לא רוצה שישב על הראש שלך, קרינה בלתי מייננת וכו'.

ואני עוד מדבר על 200 מטר בשטח פתוח כן?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
מה הטווח של המשדר בטלפון הסוללרי?

גם הוא יושב על הראש (לרוב) בזמן השיחה.

תיאורטית 100 מ' (ל-BT Class 1) או 10 מ' (ל-BT Class 2) עם הספקים של 100mW (שזה 20dBm) ו-2.5mW (שזה 4dBm) בהתאמה.

ובשניהם זה מרחק תיאורטי, אם אני זוכר נכון את הנוסחה בשביל להכפיל את המרחק (200 מטרים) צריך להכפיל את ההספק ב-dBm משמע 40dBm וזה כבר 10W.

המכשירי קשר שקישרו לכאן דווקא פתרון נחמד, הם גם עובדים בתדר של סביבות 400MHz מה שהרבה יותר עמיד מה-2.4GHz של אוזניות BT למשל.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני התכוונתי למשדר הסוללרי (RF) של הטלפון, לא בלוטוס.

נמוך מאוד, כי הוא עובד מול מקלט-משדר סלולרי שנמצא בד"כ בגובה של כמה עשרות מטרים, מה שכמובן מקל עליו בנושא התפשטות גלים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הטווח הוא נגזרת של תוואי השטח בין שני צדדי המקלט-משדר.

כשאחד מהם נמצא מאוד מאוד גבוה (נניח כמה עשרות מטרים) יש לו ניחות נמוך, ולכן מראש אפשר לשדר בהספק נמוך יותר.

אגב הטלפון שלי האישי מדווח כרגע על עוצמת אות מתקבלת של 77dBm-

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...