Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם לא הייתי מכיר את מתן מהפורום, סביר להניח שהייתי משלם 1300 ש"ח למוסך שהחליט שהגורם לקפיצות בהונדה ג'אז שלי בזמן האצה, נגרמות מ2 קוילים תקולים. המחיר נשמע לי קצת מוגזם, בדקתי בפורום מול מאור שחשב כך והפנה אותי למתן, הנציג הדרומי של הכנופייה.

מתן היה פנוי לדבר על הקוילים גם ב1 בלילה! בבוקר התקשרתי למוסך ועצרתי את הטיפול, שילמתי להם 330 שח! על "בדיקה ומשלוח" קניתי בעצמי 2 קוילים ונסעתי עם הרכב למתן שבדק את הקוילים בהמון סבלנות והבין שהבעיה לא בקוילים, ולמחרת הוא נסע בעצמו! לחנות שבה קניתי את הקוילים, קנה 4 פלאגים והשיג לי זיכוי בעודף. באותו הערב הוא התקין את הפלאגים והבעיה נפתרה.

בזכות מתן האדיר מהכנופיה חסכתי 1000 ש"ח!

אז תנו כבוד לכנופיית הטיפולים השוטפים!

נ.ב

הבחור לא רוצה תמורה, אפילו באוכל ושתייה הוא בעייתי :-)

האם המוסך כבר ביצע את התיקון והודיע לך שהרכב מוכן ?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז המוסך היה מזהה שהקויילים זה לא הבעיה וממשיך באבחון אז יכול להיות שסתם שלמת על אבחון כי לא נתת צאנס למוסך לסיים את העבודה עד הסוף

פורסם

על זה נאמר "אשרי המאמין".

יוצא לי לשמוע אנשים שתוהים מדוע בתוכנית יצאת צדיק משלמים את הכסף לאלה שלא יצאו צדיקים. זה בדיוק בשביל אימרות כאלה. אחרי שהכסף אצלם ביד זה אות קלון בטוח.

במקרה הזה אני מניח שפותח השרשור העדיף לא לבדוק בעצמו.

עוד נציין, המחיר 1300 שח היה עבור שני קוילים תחליפיים. פותח השרשור רכש לבד זוג תחליפיים ב400 ש"ח של חברת bremi.

אני יכול להניח שהמוסך רוכש בפחות. האם נשמע סביר מחיר של 900 שקל עבור החלפת שני קוילים?

גם נציין שלמוסך הגיעה בת הזוג של פותח השרשור.

בהתחשב בפרטים הנ"ל, אני ממש לא חושב שפותח השרשור היה מקבל הודעה שעליו לשלם פחות, מהסיבה העיקרית שאם מוסך דורש 900 שקל על כך שהוא מפרק את הקוילים, כמה עוד ירצה על כך שהוא גם צריך להוציא את הפלאגים..?

ההבדל במחיר בין זוג קוילים לשמניית פלאגים הוא 280 שקל, ועם שעתון העבודה העולה מהתמחור של המוסך, הוא יצטרך כנראה עוד 900 שקל להחלפת הפלאגים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם (נערך)

אני מניח אני חושב ש אם והאם אולי כנראה יתכן אני מאמין ואשרי המאמין

בקיצור הכול ספקולציות גם זה שאולי נחסך פה כסף ואולי לא

את זה גם אומר פותח השרשור אז הכול בסדר

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

יודע מה, נניח את ההשערות בצד, אנחנו באמת לא נביאים.

האם לפי העובדות ורק העובדות, המוסך לדעתך פעל כשורה?

בתור מכונאי מקצועי, האם כשאתה מקבל במחשב הודעה cylinder 3 misfire אתה מודיע ללקוח שיש צורך בהחלפה של קויל?

האם גם במוסך שלך גובים 900 שקל עבור חיבור למחשב ועבודה של 4 דקות?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

על איזה עובדות אתה מדבר הרי אתה לא יודע איזה תקלות היו ומה בדקו כדי לקבוע את מה שקבעו

אצלי כמו אצל כולם יש טעויות אבחון

פורסם

לא פעם שמעתי מחבר שנכנס למוסך עם תקלת cylinder misfire שהוחלף לו מיד סליל ופלאג בצלינדר הרלוונטי, בלי באמת נסיון להבין מי זה מי.

אם מדברים על מאמינים אז אני מאמין שזו שיטה שאימצו המוסכים, ברכבים שבהם יש סליל לכל צלינדר, למקסם את הרווח מתקלה פשוטה שעלות התיקון שלה אמור להיות 40 שקלים גג.

That said

אין לי ספק שבמוסך של דנידין התקלה מאובחנת עד הכריכה האחרונה של הסליל ולעולם לא מוחלפים רכיבים מיותרים.

יום טוב גם לך

פורסם
אם לא הייתי מכיר את מתן מהפורום, סביר להניח שהייתי משלם 1300 ש"ח למוסך ...

בזכות מתן האדיר מהכנופיה חסכתי 1000 ש"ח!

אז תנו כבוד לכנופיית הטיפולים השוטפים!

כבוד.

אז המוסך היה מזהה ש...

וממשיך ב....

אז יכול להיות ש....

כן, אבל לא כולם נביאים כמוך ויודעים מה יקרה.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...