Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים בערב מישהו נכנס בי מהצד כשהוא עבר באדום ואני בירוק,

בהתחלה הוא יצא מהאוטו והודה בהכל, לאחר שפינו אותי ואת מי שהיה איתי לבית חולים באמבולנס לקחו את רכבי למגרש תאונות.

שבאתי לתת עדות הופעתי לגלות שאני חשוד שאני עברתי חשוד שאני בעצם עברתי באור אדום.

זאת אומרת שהוא לא הודה ואמר שהוא עבר בירוק.

נציין שלא היה לו ביטוח ולי היה רק חובה

יש נזק לאוטו ונזק בריאותי

מה הלאה?

• ספונסר פורום
פורסם

צריך לבדוק אם יש מצלמות בצומת .

תנסה להקליט את הנהג השני .נסה לדובב אותו להגיד את האמת .

תראה הרבה אין מה לעשות .

בעינין הרכב אם תרצה אנסה לעזור לך יותר .

צור איתי קשר טלפוני 0546999223 אלי אמרן שמאי רכב .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

לא לקחו לי את הרישיון ולא היה מצלמות בצומת

נזק המצריך החלפת המתלה אחורי+ישור כנף אח'+תיקון מגן אחורי

כמה עולה התיקון בערך ?

פורסם

לנזק גופני - יש לך ביטוח חובה, מכסה אותך ואת הנוסעים ברכב שלך, פינו אותך למיון? פתחו לך תיק תאונת דרכים? הכל דרכם.

לנזק לרכב - אתה תצטרך לתקן בעצמך ואח"כ לתבוע את הנהג השני (תביעה לבית משפט השלום או לתביעות קטנות, לפי הסכום של הנזק), כשמדובר על רכב בלי ביטוח מקיף כנראה שהנזק פחות מתקרת התביעה לבית משפט לתביעות קטנות, אולי עדיף לך שם (אגרה נמוכה יותר).

אתה צריך שמאי רכב, שיצלם את כל הנזק ויכתוב לך שמאות כי על סמך זה אתה תובע.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...