Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי רכב שהלך טוטלוסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ביום שישי הייתה לי תאונה בה הרכב הלך טוטלוסט.

הרכב במוסך והשמאי של הביטוח אמר להעביר את המפתחות של הרכב למוסך.

האם זהו התהליך הראוי ואין אני אמור לפעול בהמשך?

תודה

פורסם

אם הרכב הוגדר כטוטאל לוסט, אז כן, הרכב כבר לא שייך לך, חברת הביטוח "קונה" אותו ממך ואתה מקבל עליו מחיר מחירון ( בהנחה ומדובר על רכב עם ביטוח מקיף )

פורסם

רוקן את חפציך האישיים מהרכב .

בדוק את הסכום שהביטוח עומד לשלם לך ועד אז אל תחתום על שום מסמך שדורש ממך לא לתבוע את הביטוח בעתיד .

זכור שאם תבעת את הביטוח שלך , הפוליסה מוצתה .

פורסם

אתה אמור לקבל את מחירון יצחק לוי בניכוי ירידות ערך אם היו - רכב ליסינג לשעבר

מונית לשעבר , השכרה לשעבר וכו' .

את הסכומים שאינם שנויים במחלוקת אתה אמור לקבל תוך 30 יום מרגע הגשת התביעה .

פורסם
כמה זמן בערך יקח להם להביא לי את הכסף? והאם אני יכול לדרוש מהם רכב חלופי בינתיים?

כמעט בכל פוליסה שיצא לי להתקל בה, מקבלים רכב חלופי ל 21 יום במקרה של השבתת רכב.

תבדוק מול הסוכן\חברת ביטוח שלך, או יותר טוב - תקרא את הפוליסה שאתה חותם ומשלם עליה!

פורסם (נערך)

לפני חודשיים הרכב שלי, יונדאי אקסנט 2008 גם כן הוכרז כטוטאלוס. השמאי אמר לי להיפרד מהרכב לשלום, לקחת את כל החפצים ודברים שהותקנו ברכב ולא מהווים חלק ממנו ולתת לו את זוג המפתחות. מחיר המחירון היה 41,600 ולאחר חודש קיבלתי מהביטוח 39,860. ההפרש נובע מקיזוז יתרת פרמיית הביטוח שנותר לי לשלם.

לגבי הרכב חלופי זה כבר תלוי בפוליסה שלך. אני קיבלתי כבר מהיום השני למשך 21 יום אבל מכיוון שאני מבוטח אצל אותו סוכן כבר 15 שנה הוא נתן לי עוד 10 ימים.

עריכה אחרונה על ידי mickbit

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם
כמעט בכל פוליסה שיצא לי להתקל בה, מקבלים רכב חלופי ל 21 יום במקרה של השבתת רכב.

תבדוק מול הסוכן\חברת ביטוח שלך, או יותר טוב - תקרא את הפוליסה שאתה חותם ומשלם עליה!

רק אם רכשת כיסוי "רכב חליפי במקרה אובדן גמור" במעמד חידוש או רכישת הפול'.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני אדבר מחר עם הביטוח.

אגב יש לי שאלה בנושא המשפטי:

התאונה התרחשה כאשר נכנסתי לצומת ברמזור ירוק, הגיע רכב שעבר באדום מלא ונתקע בי במהירות של בערך כ80 קמ"ש בדלת השמאלית אחורית, הוא סובב אותי 180 מעלות ונפתחו כריות אוויר ויש פגיעת שילדה. בכל אופן, בנס יצאתי בלי פגע מהתאונה אך כן כואב לי הגב והצוואר אבל לא ברמה גבוהה.

האם כדאי לתבוע על פגיעות גוף? או שזה מיותר מכיוון שאין שום שבר?

פורסם

תמיד טוב לפתוח תביעת גוף לכל מקרה שיאובחן לאחר מכן סוג של פגיעה בגופך כתוצאה מהתאונה.

במרבית התאונות, הפגיעות מופיעות זמן מה לאחר התאונה ולא מיד לאחריה. במידה וניגשת לבדיקות רפואיות לאחר התאונה, המתן לתוצאות סופיות ובמקביל החל בפתיחת תביעת גוף.

תרגיש טוב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...