Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נתפס לי הצוואר מלצפות בתמונות. חוץ מזה- הרכב ממש לטעמי. הייתי קונה כזו ידנית.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תתחדש ותהנה. היא יפיפייה בלבן, הוא מחמיא לה מאוד

אודי בשנים האחרונות מוותרת על USB לטובת SD (וגם זה במידה ומדובר בוורסיה מאובזרת / תוספת בהזמנה) ולדעתי פחות נוח (המערכת מגבילה נפח SD, למשל. ביטי המערכת RNS315 עבדה עם SD עד 32GB. כיום לדעתי זה עודכן ל-64GB, אבל לא מעבר לכך. ב-USB המערכת כן מזהה 64GB ומעלה. לפחות בב.מ.וו וג'יפ). מעבר לכך, אני מעדיף להטעין את הסלולרי ב-USB, או לשמוע שירים בחיבור USB ולא ה-BT (שמשום מה, מידי פעם מתנתק - אחרי זמן מה של שימוש ארוך יחסית).

לפני חודשיים הייתה לי A4 TDI-Q בגרמניה (הושכרה מ-SIXT). גם בה היה רק SD, בלי USB וזה הטריף אותי. מעבר לחוסר ב-USB, אודי ביצעו כל מיני שינויים ב-MMI (כנראה במטרה לשפר את קלות השימוש בה) והפכו אותה ל... מסובכת מבעבר (לעומת המערכת שאני הכרתי ב-A6 מהדור הקודם), פחות הגיוניות ונוחה לתפעול. לדוגמה, כפתור הווליום - שיש לסובבו שמאלה על מנת להגביר - במקום ימינה. כך גם לגבי בחירות התפריט השונות.

זה הפוך מב.מ.וו (ולמיטב זכרוני מה-C220 קופה, גם הפוך ממרצדס) - זה הפוך לחלוטין מההיגיון, מבלבל, מעצבן ומעיק. גם אחרי 2 יומיים בחברת ה-A4, לא התרגלנו לכך אני וחבר ולא הפסקנו "לברך" את ה-MMI הארורה הזאת.

בימינו אלו, ה-IDRIVE היא הנוחה / יעילה / הגיונית וקלה ביותר לתפעול - לדעתי. אודי צריכים ללמוד מהבאוורים / לחזור לממשק הישן יותר של ה-MMI. ה-IDRIVE ב"וורסיה הפשוטה" שלה ב-116d וה-IDRIVE ב"וורסיה המתקדמת" שלה ב-535d, היא מערכת שהשנים הטיבו עימה, היא מאוד ברורה ונוחה לתפעול.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שוב תשבוחות של בעל רכב חדש שמעוררות תמיהה עד כמה אפשר באמת לקחת את ההתרשמות הזאת ברצינות.

לדוגמא: במחיר שלו וולוו S60 משאיר לו אבק...

פורסם
שוב תשבוחות של בעל רכב חדש שמעוררות תמיהה עד כמה אפשר באמת לקחת את ההתרשמות הזאת ברצינות.

לדוגמא: במחיר שלו וולוו S60 משאיר לו אבק...

כן וולבו רכב מצויין אבל שתרצה למכור לא יהיו קונים ואם כבר יהיו אז במחיר מצחיק , מלבד תקלות אין סוף ועלות אסטרונומית של חלפים .

חשבתי לרכוש לאבי את ה XV60 אבל מה שכתבתי מונע שוב ושוב.

פורסם

נר4, ואיך הן קשורות אחת לשנייה? לכל אדם יש שיקולים שונים מאנשים אחרים, וכל אחד איזה רכב שמתאים לו. יש כאלו שקונים גם קורולה חדשה, ויש שיעדיפו אודי A1 באותו מחיר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...