Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כחודש התחדשתי באוודי a3 חדשה דגם 1.8t ספורטבאק , אחרי שביליתי את שלושת השנים האחרונות עם פיז׳ו 308 הדור הקודם שגם נקנתה חדשה , ואחרי הרבה התלבטיות בין האוודי a3 , במוו סדרה 1 , ומרצדס a , הוחלט ללכת על האוודי כמובן אחרי הרבה קריאה וחפירה וכמובן נסיעות מבחן .

אז מתחילים ?

בטח שכן .

מראה חיצוני :

הרכב יפה בכל זויות שמסתכלים עליו , לא משהו בולט וצעקני , עיצוב שמרני ואלגנטי , במיוחד עם חבילת השארפ שעושה את העבודה מבחינת המראה , מתחיל בפנסי קסנון משולבים עם לד לתאורת יום , גג פנורמי נפתח שמתישב על הגג לא נכנס לתוך הגג ופנסי לד מאחורה , גלגלי סגסות 17״ , כסאות קומפורט מעור אםור בהיר בשילוב עור אלקנטרה .

תא הנוסעים ומה שמסביב :

תא הנוסעי הוא מהמרשימים שיצא לשהות בהם , מתחיל בעיצוב אלגנטי ושמרני שממשיך את קוו העיצוב החיצוני , איכות החומרים מצויינת , פלסטקים רכים ואיכותיים , איכות ההרכבה כמו שגרמנים יודעים להרכיב . מערכת מולטימידיה של אווד המוכרת בaudi mmi מאוד ידידודית לתפעול , שליטה מלאה על הטלפון דרך הבלוטות׳ כולל טלפון ונגן שירים וניווט , שזה רק מקרין קול , החסרונות שיש במערכת היא שאין תוכנת ניווט לישראל ואין מצלמת רוורס מקורית , אבל אפשר להתקין התקנה מקומית אך נמנעתי מזה כי שמעתי הרבה סיפורים על התקנות מקומיות , והיה לי מקרה כשקיבלתי את הרכב שהיה רעש בדשבורד עקב התקנה של איתוראן . הכסאות בעלי נוחות סבירה אך תנוחות נהיגה מעולה , ותמיכה כמעט בכל חלקי הגוף . המרווח במושב האחורי סביר לשני מבוגרים , ולהפתעתי המושב האחורי מאוד נוח .

תא הנוסעים שקט ונעים לשהיה הרבה זמן , אך יש בו גם חסרון שרעשי הגלגלים חודרים פנימה , אבל סביר לא משהו בלתי נסבל , אבל חוץ מזה כמעט לא שומעים כלום אפילו גשם כמעט לא מורגש , בעיר האוטו מרגיש מאוד נוח למרות שהוא נוקשה מחוץ לעיר המצב משתפר , מבחינת אבזור פנימי , בלוטות׳ מלא כבר אמרתי , שקע aux , חריץ sd card , חיישני אורות , חיישן גשם , חישני נסיעה לאחור וקדימה , בלי תצוגה על המסך , אבל מקוריים , לפחות זה מה שנאמא לי על ידי הסוכן , תאי אחסון מתחת למושבים הקדמיים , ומאחוריהם ,גם מתחת למושב האחורי יש תא אחסון קטן ,בקרת שיוט , מזגן מפוצל עם בקרת אקלים עם פתחי מיזוג מאחור, מערכת עצור וסע שאי אפשר לנתק אותה באופן מלא , מערכת סייוע בזינוק או בעליה , בלם אוטומטי , תא מטען גדול עם אפשרות לכוונון הרצפה , אבל הפתח שלו לא מספיק רחב בכדי להכניס טיולון בצורה אופקית , בהשוואה למה שהיה בפיג׳ו של הפיג׳ו היה יותר נוח וגדול , שזה גם מוסיף חסרון , בעני זה לא משמעותי כי אנחנו משפחה קטנה של שלושה נפשות שזה מספיק לנו .

גיר ומנוע ומה שמסביב :

דובר פה הרבה על הגיר של הקונצרן , ולפי הצהרות היצרן והיבואן שהבעיות בגיר נפתרו , להזכיר שזה גיר dsg 7 בשילוב עם מנוע בנפח 1800 סמ״ק מוגדש שמפיק 180 כוחות סוס ומומנט של 25.5 מסל״ד 1250 שזה מאוד מרשים המנוע מאוד גמיש וחירש אפילו בהאצה אני מתקשה לשמוע את הקול שלו , עם כוח זמין בכל סל״ד ומגיע למהירויות לא חוקיות בקלות בלי ששמים לב , הגיר הוא אחד הגירים הכיפיים שיצא לנהוג בהם , מהיר בהעברת הילוכים ובהורדת ההילוכים כמעט בלתי מורגש עם אפשרות תפעול ידני מההגה ומצב ספורט שמושך סל״ד, בסה״כ אני מרוצה מהשילוב של הגיר והמנוע , ההגה קל מאוד ולא מתקשר , כאילו לא מדוייק , והמתלים בעלי יכולת אחיזה מאוד גבוהה ומרסנים היטב את רוב שיבושי הכביש .

בסה״כ אני מאוד מרוצה מהרכב עד עכשיו מה יהי בעתיד אני לא יודע .

מקווה שנהניתם לקרוא , ומצטער אם חפרתי הרבה , ואם יש שאלות או משהו ששכחתי אני פתוח לשאלות , ולקינוח כמה תמונות .

תודה

עבד .

IMG_0799.jpgIMG_0800.jpgIMG_1125(1).jpgIMG_1128.jpgIMG_1130.jpgIMG_1131.jpgIMG_1133.jpgIMG_1134.jpg

סליחה לא הצלחתי לערוך את התמונות .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על הסיקור,רק הייתי מציע לך לסדר את התמונות,בלאגן שלם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רגע, מערכת המולטימדיה כוללת ניווט אבל אין תוכנת ניווט לישראל? זאת אומרת שאין אפשרות להשתמש במערכת הזו לניווט, וצריך להשתמש באביזר חיצוני?

פורסם

תתחדש! רכב מדהים. בגללך הפכתי מסך :D

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב. אודי A3 ספורטבק 1.8 ליטר זה אחד מהרכבים החדשים הטובים ביותר שאפשר לקנות היום בתקציב הזה לדעתי.

רכב מדהים, אחד מהאהובים עלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תתחדש :-)

רכב משובח, אבל אם אני לא טועה המחיר מקביל לגולף GTI? לא היה עדיף לרכוש כבר את האחרונה?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

ברשותכם שאלה בקשר לגיר.

הגיר מסוג DSG7, באתר של פולקסווגן כותבים שהוא עד 250NM:

http://en.volkswagen.com/en/innovation-and-technology/technical-glossary/6-gang-dsg-getriebe.html

כלומר עבור מנוע 1.8T זה די גבולי מבחינת המומנט. כיצד זה ישפיע על אורך חיים של גיר כזה, בהנחה שעל רכב חזק נוהגים חזק?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכם חברים , לגבי המערכת ניווט , כן אין אפשרות להשתמש בה , צריך להשתמש באביזר חיצוני .

אמנון בהתחלה גם שקלתי את הgti , נכון שהמחיר די קרוב אבל במחיר , אבל מבחינת אבזור האוודי שווה יותר בכדי לאבזר את הגולף אתה צריך להיפרד מלפחות עוד 30k .

שוב מצטער על התמונות .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
תתחדש :-)

רכב משובח, אבל אם אני לא טועה המחיר מקביל לגולף GTI? לא היה עדיף לרכוש כבר את האחרונה?

לא יעזור כלום, את אפקט הכניסה שיש לאודי לא יהיה לאף גולף . יש אנשים שזה לא פחות חשוב להם מביצועים ( ושלא נדבר על ההבדל באיכות תא הנוסעים וההרגשה הכללית ברכב).

לפותח השרשורL תתחדש ותהנה, רק נסיעות בטוחות . רכב אדיר!

פורסם

אי אפשר להשוות את הקוקפיט של אודי לפולקסווגן, שהוא כשלעצמו אחד הטובים אם לא הטוב שבמכוניות העממיות. פשוט תענוג לשבת בתוך המכוניות של אודי, להעריך את בחירת החומרים, את חיתוך המשטחים המוקפד, את השילוב ביניהם ואת הירידה לפרטים הקטנים.

:idea:

• תוכן חדש...