Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי אתה קליאו החדשה והיא צריכה להגיע

יש בה מערכת מולטימדיה של lg האם יש יציאות למגבר ? כי אמרו לי שיש

בנוסף לזה אני רוצה להוסיף מגבר סאב וופר וזוג קומפוננט קדמי בתקציב כולל של 2500 שקל

תוכלו להמליץ לי מה אפשר להוציא מהתקציב הזה ( אני משאיר תמולטימדיה בתקווה שיש יצאות למגבר במידה ולא הוסיף מנחת ( תמליצו לי גם על מנחת טוב) )

פורסם (נערך)

אתה חושב של-LG יש רק מערכת אחת לרכב (למעשה, בחיפוש קל ברשת אני בכלל לא מוצא כאלו)?

אם תמצא פה מישהו שבמקרה קיבל גם רכב כזה ודגם מערכת או לחילופין עובד אצל היבואן, אולי תקבל מענה.

או שתנסה לברר מול היבואן באיזה דגם בדיוק מדובר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
כתוב שיש RCA input socket מה זה אומר?

^ כניסה. לא יציאה.

MediaNav היא המערכת המקורית של רנו. היא נבנתה בשיתוף עם LG וחברות נוספות.

http://www.renault.co.uk/ownerservices/accessories_and_merchandise/multimedia/medianav/

אני בספק שיש לה יציאות RCA מובנות או הכנה להן. אבל אולי.

פורסם
יציאות למגבר אין אבל צרות עם הBT יש.

חבר שלי התקלקל לו המערכת אחרי שלושה חודשים והוא בא לחברה והחליפו לו מתערכת

אני מפחד להוסיף מגבר רמקולים סאב ומנחת כי אז יגידו שאין אחריות על החשמל

מה הפתרונות שלי ? אני לא רוצה לחכות,ולא לוותר על המולטימדיה ..

כמה הוספת מנחת מעוותת את הקול

וכמה אמורה להעלות התקנה בסיסית ברנו של מגבר סאב מנחת וקומפננט קדמי (מדבר על עלות התקנה)

כי שמעתי שמאוד קשה להתעסק עם הקליאו הזאת

פורסם

הצליל באמת גרוע. חסר עומק והרמקולים "מפליצים" בבאסים

יצא לך לברר את נושא האחריות מול היבואן?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

היבואן רוצה למנוע ממך מלהתקין משהו ברכב כי מבחינתו זה פתח לצרות. מבחינה חוקית הוא לא יכול, לכן מאיימים עליך בביטול האחריות לא שיש לה אחיזה במציאות.

לגבי המערכת התקלקלה לחבר שלך, אין מקרה בודד מעיד על הכלל.

לגבי מנחת זה נכון שזה פתרון פחות טוב אבל עדין זה לא אומר שזה פתרון רע. מציע לך להשתמש במנחת איכותי ככל שניתן.

עלויות התקנה יכולות להשתנות מתקין אחד למתקין שני. הכל תלוי באיכות ההתקנה והמתקין שימוש בחומרי ההתקנה וכ"ו .

• תוכן חדש...