Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט שיפוץ רכב אספנות שהכנסות ממכירתו יתרמו לילדים חולי סרטן

אלירן שוורץ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב לכולם!

בשבוע האחרון ראיתי מודעה של בעלים של רכב שמוכן למסור אותו, עלה במוחי הרעיון שאני יארגן קבוצה של אנשים שיהיו מוכנים לתרום מזמנם,מכספם, ומחלקים שברשותם, ולקחת חלק בפרויקט כזה.

ככה גם נוכל להנות מהדרך וגם מהתוצאה.

אני מקווה שביחד נוכל להקים קבוצה של אנשים שנקח את הרעיון הזה צעד אחד קדימה.

בשלב הראשון צריכים את הבסיס שהוא כמובן הרכב אם מישהו שמע , מכיר אדם שמוכן לתרום רכב למען המטרה הנכבדה הזאת זה יהיה הבסיס לרעיון בשלב הבא נכנס לפרטים הבאים.

מי שמעוניין אפשר ליצור קשר בפרטי או בטלפון 052-7003130 אלירן

עריכה אחרונה על ידי אלירן שוורץ

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם זה החיפושית?

אז לדעתי עדיף לאסוף את כל הכסף שאיתו אמורים לשפץ את הרכב כולל הכל ואז לתרום אותו .. אף פעם לא תקבל את מחיר ההשקעה אז לא חבלשכמה אלפים ירדו לטמיון ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם זה החיפושית?

אז לדעתי עדיף לאסוף את כל הכסף שאיתו אמורים לשפץ את הרכב כולל הכל ואז לתרום אותו .. אף פעם לא תקבל את מחיר ההשקעה אז לא חבלשכמה אלפים ירדו לטמיון ?

אפשר לעשות את זה יותר מעניין - הרכב יעמוד למכרז שההצעות שיאספו בו יועברו לתרומה. מי שיציע את סכום התרומה הגבוה ביותר יזכה ברכב!

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה היה הרעיון שלי מלכתחילה וזה שגם אתה אמרת את זה מחדד את זה שזה הדבר הנכון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם זה החיפושית?

אתה צודק לגמרי אבל אם הרכב נתרם ע''י בעליו ללא תמורה וכל אחד תורם מיכולותיו חלק כזה או אחר שחסר פחח שמוכן לתרום כמה שעות עבודה וכו'

ההשקעה הכספית היא אפסית תוסיף את המכירה הפומבית עם איזשהי חשיפה של כלי עיתונות כזה או אחר ויש אפשרות לתרום סכום מאוד מכובד במידה והכל יילך כמתוכנן כמובן.

במידה ולא ייתרם איזשהו רכב לפרוייקט נעבור לשלב הבא שהוא תרומות כספים של אנשים שבעזרתם נרכוש רכב שעליו ניתן יהיה להרוויח סכום גבוה יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה רוח התרומה שלכם?

לא מכירים מישהו שרוצה סכום זעום על רכב אספנות שיהיה מוכן לתרום אותו במקום?

כמובן שרצוי שיהיה בסיס טוב אבל עדיף משהו על פני כלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אשמח להרתם לפרויקט כזה - אין לי רכב לתרום, ואין לי הרבה ידע בשיפוץ של רכבים (אם כי אני מוכן ללמוד), אבל המטרה חשובה (מאוד), ואני מכין קפה מעולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נמצא רכב מתאים שמצריך השקעה ראשונית של 14,000 ש''ח לאחר מכן ההשקעה תיהיה בעיקר פחחות וצבע ומספר חלקים בודדים אחרונים על מנת להשלים את הרכב הרכב הנ''ל נמכר במחירים שנעים בין 40-60 אלף ש''ח אחרי שיפוץ.

אני מאמין שבמכירה פומבית נמצא את המקסימום מחיר שנוכל לקבל.

אני צריך אנשים שיפתחו את הלב ואת הארנק כמובן ויהיו מוכנים להוציא את הפרוייקט הזה לאור יחד איתי.

אלירן 052-7003130

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה האמת שכמו שאני רואה מהפורום פה לא תבוא הישועה.

אני צריך עזרה לפרסם איזשהו קליפ או משהו בסגנון בגיוס המוני מי שיש לו נסיון בזה ויכול לעזור זה יהיה מצויין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יצא מזה שום. הסיכון שבפרוייקט והסיכוי למכור את הרכב בעלות שנקבת אפסי.

אלא אם כן, מצאת פילטרופ... ואז...אין צורך בפרוייקט.

צר לי להיות משבית שמחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד מכבד אותך ואת מה שאתה אומר אבל אני חולק על דבריך.

למרות גילי הצעיר יחסית מכרתי מספר רכבים בחיים והמספרים שנקבתי לא מגיעים מספרים

אבל בכל מקרה תודה על ההתייחסות אני אקח את זה בחשבון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מוכן לעזור בכייף בחלקים שיש לי אם זה יהיה אל קמינו.

ויש לי קצת.

לדעתי מה שאלירן אומר נכון.

רכב כזה אחרי שיפוץ בעזרת תורמים ובעלי מקצוע מתנדבים לא יעבור את 20 אלף.

רכב כזה מביא כ 40 אלף לכן הרעיון נכון.

עריכה אחרונה על ידי elkmino
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...