Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון יפה הביצוע פחות..

קשה לי להאמין שהרכב המדובר יימכר בסכום כזה ביד 2 מפורסמות 2 משופצות ב 40,000 אלף ולא נמכרות...

גם מחיר ההתחלה לרכישה הוא יקר מאוד.. במיוחד עוד שחסרים כמה חלקים אם אתה מדבר על הרכב שאני חושב..

זה רק אם יש תרומה או סכום סמלי לרכב.. בכללי גם אני לא חושב שרכב לשיפוץ/שיקום מדגמים רגילים שווה יותר מכמה אלפים לא משנה כמה הוא מבוקש או שאין בארצנו..

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

נניח שהוא יימכר בין 30-35 אלף אבל רק נניח, עדיין זה סכום מצויין לתרומה אל תשכח שיהיו עוד דברים מסביב כמו תרומות ישירות עמותה, הגברת המודעות, ייתן השראה לעוד אנשים לקחת על עצמם פרוייקטים מהסוג הזה וגם זה תהליך מהנה לי ולחברי הפורום שישתתפו.

ושכחת שהמכירה לא נעשית ביד 2 אלא במכירה פומבית ולמטרה הזו של התרומה אנשים ישלמו עבור הרכב.

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם

רעיון יפה, אפשר לקחת את זה עוד שלב ואולי אפילו להעזר למשל ב "אורלי וגיא" , שאני בטוח שישמחו לקחת חלק בפרוייקט כזה ולפרסם אותו

גם בטלויזיה וגם בפייסבוק שלהם. אולי אפילו לערב את אחת העמותות שלמענה הכסף ייאסף.

פורסם (נערך)

זה בדיוק מה שאני מחפש עכשיו. למעשה אני רוצה לפעול בכמה מישורים:

1. איזשהו כתב שיעשה מאין מעקב לאורך הפרוייקט ודרכו נוכל לשווק את התהליך עד המכירה הפומבית.

2. עמותה שתעזור ותוסיף אולי סיפור אישי של ילד/ים והכסף יגיע אליה בסופו של דבר אליה.

3.מישהו שיכול לערוך סרטון של האוטו + הילדים שבעזרתו נוכל לפנות לגיוס המוני.

שוחחתי עכשיו עם בחור נחמד מעמותת גדולים מהחיים הם יכלו לסייע לשתף ילדים בתהליך השיפוץ זה בגדול.

עריכה אחרונה על ידי אלירן שוורץ

פורסם (נערך)

רק עוד 12,600 חברים יאלה אפילו סכומים קטנים שיזיזו עיניינים הכסף ייאסף רק שייתרם מלוא הסכום והרכב יהיה רלוונטי כמובן אפשר לשלוח הודעות בפרטי.

פרטיות מוחלטת8)

עריכה אחרונה על ידי אלירן שוורץ

• תוכן חדש...