Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אולי קורולה 2009 עם ק''מ גבוהה בליסינג דגם SUN הפשוט תוכל להשיג במחיר יחסית נמוך . אם אתה מתעקש על קורולה אז כבר עדיף לך להשקיע 2009 אוטומט על 2007 אוטומט צורה ישנה גם בגלל שהיא ישנה וגם בגלל מנוע 1.6 110 כ''ס ב2007 לעומת מנוע חזק יותר ב2009 עם 124 כ''ס לשיקולך !

בקיצור 2007 או 2009 (אותה צורה כמו הרובוטית רק אוטומט 4 הילוכים) ! ! !

לא להתקרב בכלל ל2008 זה פשוט קורולה נ-פ-י-ל-ה שומר נפשו ירחק !!!

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם לא מבין מה ההתעקשות על הקורולה, את הדגם הרובוטי קשה למכור, ומעבר לכך הרכב מאובזר די בקמצנות הן בפן הנוחות והפינוקים והן בנושא הבטיחות - אין ESP, רק 4 כריות אוויר. לכן תוצאות מבחני הריסוק אינן רלוונטיות, שכן שם נבחנה עם 7 כריות אוויר.

בתקציב כזה הייתי מנסה לחפש יונדאי i30 2008, תמורה טובה יותר לכסף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצטרף להמלצה על היונדאי, למרות שלקורולה יתרון ברור בדלק ויש לה ESP.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

צריכת הדלק מושגת בצורה לא נעימה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מי שרגיל לנסוע על קורולה רובוטית ירגיש בדיוק כמו ברכב ידני, אם אתה משחרר את הרגל מהגז בזמן אין טילטולים ולא שום דבר, רק תיבה שמנצלת את המקסימום מהמנוע. אישית לא הייתי קונה בגלל הסחירות הבעייתית.

לפות"ש הקורולה שנהגתי עליה עדיין אצלי בעבודה, עברה לעובד אחר, לדעתי חצתה את ה-300,000 ק"מ, אם תרצה אוכל לברר פרטים על אמינותה.

פורסם

אפשר להתווכח בלי בסוף על הרובוטי,אבל התיבה מתבלבלת וזה לא קורה בידני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

daniel204 אתה במקרה עובד באלביט מערכות ? אני יודע שהיה להם עד לא מזמן צי שלם של קורולה 2008 עד שהם עברו לאחרונה לליסינג בחברות LEASE 4 U , פריים ליס ופרי השכרת רכב

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
מצטרף להמלצה על היונדאי, למרות שלקורולה יתרון ברור בדלק ויש לה ESP.

אין לה ESP ואל תתווכח סתם, תבדוק אותי ותראה שאני צודק, להורים שלי הייתה כזאת ואת הרישיונות ראיתי.

רק ממודל 2010 או משהו כזה התחילו להביא אותה עם ESP.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

sfargol-אני לא עובד באלביט אבל אצלנו החברה קנתה חלק מהרכבים שהיו ליסינג אצל עובדים בחברה.

dorsht- זכור לי בוודאות שיש כפתור מצד שמאל של ההגה של ESP.

יוליאן- אני לא הרגשתי שהתיבה מתבלבלת אולי בגלל שרוב הזמן הייתי על מצב ספורט שם הרכב לא ממהר לעלות הילוך. אגב, למתקשים יש מנופים מאחורי ההגה ואפשרות לתפעול ידני מבורר ההילוכים.

פורסם

מתלבלבת או לא, עצם העובדה שקיימת אפשרות לשחיקה של הקלאצ' והוצאה לא מבוטלת, צריכה להוריד את הדגם הזה מהפרק, לא משנה כמה חסכוני הוא.

ד"א, מה שבטוח תקבל גם אם תבחר באוטומטית זה 4 כריות אוויר, חלונות חשמל מאחורה ידניים (!) או בהתקנה מקומית. עם כזה זילזול בלקוח הייתי מוריד את קורולה בכלל מהפרק.

פורסם
מתלבלבת או לא, עצם העובדה שקיימת אפשרות לשחיקה של הקלאצ' והוצאה לא מבוטלת, צריכה להוריד את הדגם הזה מהפרק, לא משנה כמה חסכוני הוא.

ד"א, מה שבטוח תקבל גם אם תבחר באוטומטית זה 4 כריות אוויר, חלונות חשמל מאחורה ידניים (!) או בהתקנה מקומית. עם כזה זילזול בלקוח הייתי מוריד את קורולה בכלל מהפרק.

זה תקף לרמת גימור SUN, ברמת הגימור GLI מתווספים 2 חלונות חשמל מקוריים, שליטה מההגה, בקרת אקלים, גימורי פנים בצבע כסף במקום בצבע שחור וגריל עם עיטורי ניקל.

פורסם

הטויוטה נותנת תמורה מאוד נמוכה גם עם הגיר האוטומטי, חוץ משם לא נשאר הרבה, נכון, השילוב גיר ומנוע די אמין, אבל כאן זה נגמר, הרכב הזה לא מצטיין בהתנהגות, לא הכי נוח, לא הכי בטיחותי ובין הגרועים מבחינת אבזור, והריקולים, אוי הריקולים.

פורסם

טויוטה רובוטית יכולה להיות קניה מצויינת - אחרי שווידאת שאתה מסתדר עם הגיר (אם אתה נהגת רכב ידני יהיה לך יותר קל). חסכונית בדלק, נוחה, מרווחת, בטיחותית...

ו, כרגיל, מדגיש את החשיבות בקניית רכב שמור ומטופל.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...