Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק להמלצה בנוגע לסטיישן עם הפרמטרים הבאים:

1.אוטומט\רובוטי - העיקר לא ידני

2.חייב להיות נוח בחינת מושבים מאחורה בגלל שאני צריך להכניס מושבי תינוקות + מבוגר אחראי

3. הפגש צריך להיות גדול על מנת להכניס שני עגלות + שטויות

4.מבחינת נראות בפנים צריך להתאים לשנה שאנחנו נמצאים בה - מה שאומר שזה לא כפתור וחצי! - אלא רכב מפנק

5.צריכת דלק צריכה להיות גבוה היום אני נוסע על סובארו ואני עושה 1 ל 8 ! וזה שוחט את הכיס :(

6.אני נוסע כ 12 אלף קילומטר בשנה

אשמח מאוד מאוד לעזרה!

פורסם

אני מציע לך לבדוק יונדאי i30CW.

רכב אוטומטי, 4 הילוכים בדור הקודם, בדור הנוכחי 6 הילוכים (אם תמצא).

לגבי המושבים מאחור - מהניסיון שלנו אפשר לשבת 3 מאחור, אני מציע שתגש למגרש או לסוכנות ותראה האם תוכל להכניס את הציוד שלך בצורה נוחה.

לגביי הבגאז' - זה היתרון של סטיישן, מאוד פרקטי ואין סיבה שמה שרשמת לא יכנס.

לגביי האבזור - גם בדור הקודם הרכב מאובזר וכולל את כל האבזור החשמלי (4 חלונות חשמל ומראות חשמליות), אבזור בטיחותי מלא (6 כריות אוויר, ABS, ESP וציון של 5/5 כוכבים במבחני הריסוק), ופינוקים כמו מערכת מקורית עם שליטה מההגה שכוללת USB, AUX ושליטה על אייפוד, חלון בגג. בדגם המאובזר עם מנוע 2.0 (נדיר) יש בקרת שיוט, בקרת אקלים ועוד כמה תוספות קטנות.

צריכת הדלק - אצל ההורים שלי בעיר הרכב היה עושה בסביבות 1:11, מחוץ לעיר בערך 1:14, יותר טוב מהסובארו.

לנוכח הנסועה שלך גם אין הבדל מטורף בין רכב שיעשה 1:11 לבין רכב שיעשה 1:15.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני מציע לך לבדוק יונדאי i30CW.

רכב אוטומטי, 4 הילוכים בדור הקודם, בדור הנוכחי 6 הילוכים (אם תמצא).

לגבי המושבים מאחור - מהניסיון שלנו אפשר לשבת 3 מאחור, אני מציע שתגש למגרש או לסוכנות ותראה האם תוכל להכניס את הציוד שלך בצורה נוחה.

לגביי הבגאז' - זה היתרון של סטיישן, מאוד פרקטי ואין סיבה שמה שרשמת לא יכנס.

לגביי האבזור - גם בדור הקודם הרכב מאובזר וכולל את כל האבזור החשמלי (4 חלונות חשמל ומראות חשמליות), אבזור בטיחותי מלא (6 כריות אוויר, ABS, ESP וציון של 5/5 כוכבים במבחני הריסוק), ופינוקים כמו מערכת מקורית עם שליטה מההגה שכוללת USB, AUX ושליטה על אייפוד, חלון בגג. בדגם המאובזר עם מנוע 2.0 (נדיר) יש בקרת שיוט, בקרת אקלים ועוד כמה תוספות קטנות.

צריכת הדלק - אצל ההורים שלי בעיר הרכב היה עושה בסביבות 1:11, מחוץ לעיר בערך 1:14, יותר טוב מהסובארו.

לנוכח הנסועה שלך גם אין הבדל מטורף בין רכב שיעשה 1:11 לבין רכב שיעשה 1:15.

ואיך הוא בהשוואה לפוקס סטיישן?

פורסם

שלום,

יונדאי i30cw שהוזכרה כאן היא אכן אפשרות נהדרת למכונית סטיישן משפחתית. בתקציב שלך תוכל אולי להיכנס גם i30cw מהדגם החדש, שהושק באמצע שנת 2012 (מחירון לוי יצחק של הדגם החדש, לפני הפחתת ליסינג או השכרה, כ-89 אלף ₪). הדגם הזה הגיע מאובזר מאוד, נראה מצוין ומודרני, יש לו תא מטען גדול וצריכת דלק טובה יחסית (כ-14.5 קילומטרים לליטר בממוצע לפי נתוני היצרן).

אפשרות טובה נוספת היא פורד פוקוס סטיישן, כאשר גם כאן יש לך אפשרות לרכוש את הדגם החדש של הפוקוס שהגיע ב-2012 או את הדגם הקודם ששווק עד אותה שונה. הפוקוס מהדור החדש קצת פחות מרווחת במושב האחורי, אבל קצת יותר מאובזרת ומתקדמת מהפוקוס הישנה, שהייתה מרווחת יותר. בשני המקרים יש תא מטען ענק. צריכת הדלק של הדגם החדש קצת יותר טובה משל היונדאי, בזכות הגיר המתקדם יותר של הפוקוס (15.6 קילומטרים לליטר).

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום לכולם,

אני זקוק להמלצה בנוגע לסטיישן עם הפרמטרים הבאים:

1.אוטומט\רובוטי - העיקר לא ידני

2.חייב להיות נוח בחינת מושבים מאחורה בגלל שאני צריך להכניס מושבי תינוקות + מבוגר אחראי

3. הפגש צריך להיות גדול על מנת להכניס שני עגלות + שטויות

4.מבחינת נראות בפנים צריך להתאים לשנה שאנחנו נמצאים בה - מה שאומר שזה לא כפתור וחצי! - אלא רכב מפנק

5.צריכת דלק צריכה להיות גבוה היום אני נוסע על סובארו ואני עושה 1 ל 8 ! וזה שוחט את הכיס :(

6.אני נוסע כ 12 אלף קילומטר בשנה

אשמח מאוד מאוד לעזרה!

פורסם
שלום,

יונדאי i30cw שהוזכרה כאן היא אכן אפשרות נהדרת למכונית סטיישן משפחתית. בתקציב שלך תוכל אולי להיכנס גם i30cw מהדגם החדש, שהושק באמצע שנת 2012 (מחירון לוי יצחק של הדגם החדש, לפני הפחתת ליסינג או השכרה, כ-89 אלף ₪). הדגם הזה הגיע מאובזר מאוד, נראה מצוין ומודרני, יש לו תא מטען גדול וצריכת דלק טובה יחסית (כ-14.5 קילומטרים לליטר בממוצע לפי נתוני היצרן).

אפשרות טובה נוספת היא פורד פוקוס סטיישן, כאשר גם כאן יש לך אפשרות לרכוש את הדגם החדש של הפוקוס שהגיע ב-2012 או את הדגם הקודם ששווק עד אותה שונה. הפוקוס מהדור החדש קצת פחות מרווחת במושב האחורי, אבל קצת יותר מאובזרת ומתקדמת מהפוקוס הישנה, שהייתה מרווחת יותר. בשני המקרים יש תא מטען ענק. צריכת הדלק של הדגם החדש קצת יותר טובה משל היונדאי, בזכות הגיר המתקדם יותר של הפוקוס (15.6 קילומטרים לליטר).

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

מיטל תודה רבה על התשובה המפורטת,

לגבי הפקוס כמעט ורכשתי כזאת עד ששמעתי גם בפורום כי יש לה לא מעט בעיות עם הגיר

לגבי היונדאי החדשה האם יש לך מפרט של הרכב? תמונות של הדגם? על מנת שנוכל לראות את ההבדלים , כי כל מה שמצאתי עד עכשיו זה לא אחרת מסתם רכב מבחינת מראה כמובן.

דרך אגב מה לגבי אופל אסטרה? או קיה סיד?

פורסם

קיה סיד סטיישן החדשה אם כבר זו באמת מכונית הסטיישן הכי משתלמת והכי איכותית בזכות גיר רובוטי וגם מנוע חזק ולדעתי העיצוב גם יפה :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

יש לך קרוז סטיישן חדשה ב-91K יד 01 מליסינג, קצת מעבר לתקציב, אבל רכב חדש עם 3 שנות אחריות...צריכת דלק כנראה לא תהיה מדהימה, אבל עדיין עדיפה על הסובארו שלך במעט. אולי שווה בדיקה.

http://www.motodeal.co.il/deals/247/

אגב זו סטיישן יחידה בארץ לדעתי שמציעה רשת בתא המטען.

פורסם
יש לך קרוז סטיישן חדשה ב-91K יד 01 מליסינג, קצת מעבר לתקציב, אבל רכב חדש עם 3 שנות אחריות...צריכת דלק כנראה לא תהיה מדהימה, אבל עדיין עדיפה על הסובארו שלך במעט. אולי שווה בדיקה.

http://www.motodeal.co.il/deals/247/

אגב זו סטיישן יחידה בארץ לדעתי שמציעה רשת בתא המטען.

תודה רבה לכולם אני יחשוב עוד קצת אולי בסופו של דבר לקחת רכב משפחתי רגיל וזהו

פורסם

הסיד סטיישן החדשה מעולה אבל אני לא יודע אם תוכל למצוא אחת שמתקרבת לתקציב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...