Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לפני פחות משנה קניתי ניסאן נוט 2008 והחלפתי צלחות ודיסקים באוטו וגם עשיתי כוון פרונט ועכשיו ההגה רועד בזמן בלימה .

אני רוצה לציין גם שבאוטו הקודם שלי מסוג מאזדה אחרי 170K קילומטר החלפתי אותו דבר ואחרי שנה הצתרחתי שוב להחליף בגלל אותה בעיה וזה עזר לעוד שנה ושוב חזרה הבעיה . נראה שזאת קללה שרובצת עלי

יש לי שתי שאלות .

1-מה עוד יכלה להיות הבעיה חוץ ממערכת הבלימה

2- אם אצתרך להחליף את מערכת הבלימה האם יש חברות טובות ומומלצות של מערכות אלה ? יש לי הרגשה שכאילו הזבל הסיני ברמה ממש נמוכה .

פורסם

"יש לי הרגשה שכאילו הזבל הסיני ברמה ממש נמוכה ."

פשוט עליתה על הבעיה כבר תוך כדי פתיחת הפוסט, פשוט תחליף למשהו נורמאלי, שים פעם אחת יותר כסף מאשר כל כמה חודשים לשים קצת.. מדובר במערכת בטיחות שלדעתי שווה להשקיע עליה כל סכום שרק דרוש.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
יש צורך לבדוק את תקינות כל חלקי המתלה והצמיגים.

הצמיגים חדשים , אני יגש לבדיקה ואם המוסכניק יגיד להחליף בלמים אני יקנה בעצמי .

ראיתי המלצות לבלמים של חברת REMSA. איפה אפשר לקנות אותם באיזור עפולה נצרת עילית ?

האם יש עוד המלצות ?

פורסם

צריך לבדוק שאין לך אולי נאבה קדמית שקצת צורקת לפני שאתה מחליף צלחות שוב ואם אתה מחליף באמת שכדאי לשם משהו מקורי או איכותי

• ספונסר פורום
פורסם

תרכיב צלחות ורפידות מקוריות.

ככל הנראה אתה גורם בצורת הנהיגה שלך להתחממות מהירה של הבלמיםץ

אורן

• תוכן חדש...