Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת רמקולים אחוריים לפולקסווגן קאדי

אייל007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שבת שלום

ברצוני להוסיף זוג רמקולים אחוריים בנוסף לשניים הקדמיים שמגיעים עם הרכב

יש מקום מאחור בצידי המגש יש שם הכנה לרמקולים בגודל של 6"- 4"

אני מציין שהרמקולים מאחור בנוסף לקידמיים כדי שישמעו טוב גם מאחור

זה לא להתפרע ולהשמיע מוסיקה לכל השכונה זה בשביל לשמוע מוסיקה בכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי חברים למה לא עונים לי?

מחר קבעתי התקנה ורציתי לשמוע את דעתכם

בפאר הרכב אמר לי המתקין שלא ישמעו טוב ברמקולים של 6" או 4" רק לשים 6X9

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חוזר שוב אני מעדיף למקם את הרמקולים בצידי המגש איפה שיש הכנה ולא רמקולים 6X9 שאז צריך תיבה

אני שואל אם ברמקולים של 4"או "6 ישמעו מספיק טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי חברים למה לא עונים לי?

אתה באמת מצפה לקבל תשובה ב-5 בבוקר ביום שבת תוך 5 שעות?!

וזה אם לשים בצד את חוקי הפורום שמדברים על הקפצה אחת ל-24 שעות.

אני חוזר שוב אני מעדיף למקם את הרמקולים בצידי המגש איפה שיש הכנה ולא רמקולים 6X9 שאז צריך תיבה

אני שואל אם ברמקולים של 4"או "6 ישמעו מספיק טוב

אז אם זה מה שאתה מעדיף, בקש מהמתקין לעשות זאת. שיתקין שם את קוטר הרמקולים הגדול ביותר שנכנס.

ככל ששטח הממברנה גדול יותר כך יש לרמקול יכולת לרדת נמוך יותר.

ב-4 אינץ' זה ישמע על גבול הטרנזיזסטור. ב-5.25 יהיה שיפור אבל לא לצפות לבאסים במיוחד. ב-6.5 זה כבר סביר.

עריכה: אגב, ע"פ התמונה למטה שמצאתי בקטלוג חלקים של הקאדי, יתכן ומדובר בהכנה לרמקול אובלי. אבל לא הצלחתי למצוא מידע לגבי הגודל שלו.

eeb5cc4a9cb536d28dd863be06b369c8.jpg

עריכה 2: כנראה שמדובר בגודל של 4X6. אבל אני לא בטוח במידע. שווה לבדוק אם ניתן בהתאמה מינימלית להכניס שם רמקולים במידה 5X7 (שנפוצה מאוד במאזדות).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתכוון מאחורה לשים את הרמקולים בצידי המגש יש שם הכנה שצריך לקדוח והמידה שם זה 9X12 ס"מ בערך

מה הקוטר חור שצריך לרמקולים 6.5"?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע שהמידה שאתה מציין קרובה מאוד למידה 4X6 שציינתי.

קוטר החור משתנה במעט עבור כל רמקול. החברות בדר"כ מציינות את הנתון בחוברת ההוראות או שאפשר למדוד בדיוק ברגע שמוחלט על רמקול כזה או אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...