Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אתקן אותך: נבחרת ישראל משחקת חלש מול קבוצה חלשה.

שוב סופגים, שוב מפספסים הזדמנויות להבקיע, שוב נותנים מעט מדיי זמן לשחקנים שמשחקים בחו"ל .

עזוב, שמע לי , רק ליגת אלופות וליגה ספרדית.

פורסם

מחצית ראשונה טובה, מחצית שניה חושך. עם יכולת כזאת סיכוי קלוש שנוציא תוצאה טובה מול בלגיה ויילס ובוסניה.

ולא הבנתי למה גוטמן הוציא את טל בן חיים ולא את זהבי שלא היה בפוקוס בכלל.

פורסם

כיף לראות את הנבחרת מנצחת אחרי מחצית ראשונה באמת בסדר גמור.

מחצית שניה נפתחה בפאניקה מוחלטת של 45 דקות של הגנה וקישור מפוזרים לגמרי.

אבל אין שום שינוי, אין שום בשורה.

סה"כ ניצחנו נבחרת חלשה בעזרתו של טב"ח שהיה האקס פאקטור של הנבחרת.

הדבר המעודד היחיד הוא המעידה הלא צפויה של בוסניה, והפציעות של ארון ראמזי וג'ו אלן.

בנוגע לליגה ספרדית - נו באמת... :sleeping:

פורסם

לא סובל את גוטמן.

שכטר משחק בביצים כבר 3 שנים וכשיש את תמוז ודאבור שמשחקים לא רע בכלל האפס הזה מועדף עליהם( התעלמתי בכלל מהעובדה שהוא החליט להוציא את שני השחקנים הטובים ביותר בנבחרת - בן חיים ודאמרי ולא את זהבי שעם כל הכבוד לא עשה הרבה במשחק ).

מאחל בהצלחה אבל באמת שאם זה ימשיך ככה עם חסדי הנעורים שלו לשחקני הפועל כשהוא אימן אותם ( וזה ימשיך ) לדעתי פשוט עניין הנבחרת יחלוף לידי כמו עוד הרבה דברים.

פורסם

העיקר שניצחו.

יכולת טובה ולכידות קבוצתית - זה ייבדק לאורך זמן ולא לפי משחק אחד או שניים.

תזכרו רק שבמשחק השני, מחכה לנו אנדורה שהיא עוד יותר חלשה מקפריסין (המשחק באנדורה על דשא סינטתי...).

alfa 156 2.5.

פורסם

דמארי שחקן ענק ומציל לנבחרת את התחת ( בשיתוף טל בן חיים ).

אני עדיין לא מבין איך שכטר נכנס ( למרות חילוץ הפנדל ), לדעתי לברדה יש הרבה יותר מה לתת.

פורסם

למה? אסביר לך, ניצחת את שתי הנבחרות היחידות שנחותות ממך בבית, כאשר השנייה היא נבחרת חובבים שלא ניצחה מזה עשור וככל הנראה תפסיד לכל אלו הטובות ממך.

הקרב האמיתי של הנבחרת הוא מול ויילס ובוסניה ושם תיבחן הנבחרת, כאשר אין לנו כוכבים דוגמת דז'קו ובייל שמשחקים ברמות הגבוהות, תחבר לאלו את העובדה שגם מול קפריסין הצגת יכולת חלשה ותקבל מילה פשוטה שקוראים לה מציאות.

פורסם

ווילס לא נבחרת חזקה, תוציא לך את זה מהראש. להוציא את בייל (שאגב יכול להפצע עד המשחק) איזה עוד שחקן יש להם?

תן לי שם של עוד וולשי אחד ששווה משהו.

חוץ מקטרין זטה ג'ונס, איאן ראש וראיין גיגס.

השחקנים שלהם שנמצאים בקבוצות בפרמייר ליג הם בד"כ שחקני ספסל.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
יש לנו 6 נקודות מתוך 6. זו פתיחה טובה. למה כל הפסימיות הזו?

כי עם היכולת הזו זה כנראה זה לא יספיק, בוודאי לא מול בלגיה ולא בטוח שמול בוסניה.

alfa 156 2.5.

פורסם

ווילס לא נבחרת חזקה אבל יש להם בנוסף לבייל גם את ארון רמאזי וג'ו אלן (השני פחות מדאיג אותי) שכרגע פצועים.

כמעט כל השחקנים של ווילס משחקים בפרמייר ליג או בליגה השניה באנגליה. אשמח אם תזכיר לי מה לנו יש?

קפריסין נבחרת חלשה שגורמת לקבוצות שמולה להכנס לשאננות. מול בוסניה היא כבשה פעמיים משניים וחצי מצבים.

בוסניה טובים מאיתנו

בלגיה טובים מאיתנו

נגיד ו-ווילס שווים לנו - יש להם שובר שיוויון שמכריע משחקים לבד (אבוי לנו אם ראמזי יחזור מפציעה בזמן). אסור לשכוח שגם לווילס זה הזדמנות אולי חד פעמית להעפיל לטורניר גדול.

• תוכן חדש...