Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתה לי התאונה הראשונה אני נהג חדש וסיימתי מלווה לילה לפני שבוע.

נהגת שלא צייתה לתמרור זכות קדימה גרמה לשלושה רכבים לבלום והרכב שמאחורי נכנס בי,הנהגת שגרמה לתאונה לא עצרה בכלל וכולם המשיכו. החלפתי את כל הפרטים עם הנהג הפוגע ויום ראשון אפנה לחברת ביטוח.

יש לי צילומים של כל הרשיונות ושל המכוניות, הנזק לא גדול במיוחד, קצת עיקום של הפח מאחור וצבע.

רציתי לקבל קצת פרטים על מה קורה עכשיו והלאה איזה דברים אני אמור לעבור, וממה צריך להיזהר עם חברת הביטוח,

וכן כמה זמן בערך עד שהאוטו חוזר לקדמותו. תודה.

פורסם

אם יש לך ביטוח מקיף וגם אם לא תפנה לחברת הביטוח אם הפרטים שיש לך הם יפנו לחברת הביטוח של הצד השני, הם ישלחו אותך להזמין שמאי שהם עובדים איתו, וכך הוא יאריך את הנזק, אם זה לא נזק גדול אתה יכול להיות רגוע מוסך טוב באותו יום הרכב יכול להיות אצלך כבר,

היה לי אותו דבר הכנסתי את הרכב למחרת וקיבלתי אותו באותו יום גם היו כיפופי פח מאחור ,

בהצלחה.

פורסם

אם זה משהו קטן עדיף לסדר (על חשבון הפוגע) בלי החברת ביטוח. יש מינימום של השתתפות עצמית (שיכול להיות יותר גבוה מהנסק שנגרם) ולנהג הפוגע הפרמיה יכולה לעלות בכמה מאות שקלים לשנה הבאה. נזק מצתבר (לך ולו) מתחת ל2000 ש"ח לא הייתי פונה אפילו לביטוח.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• ספונסר פורום
פורסם

קודם כל מקווה שלקחת את כל הפרטים ,

שנית תתקשר אלי 0546999223 אלי אמרן שמאי רכב .

אסביר לך איך לפעול ,ללא התחיבות מצידך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...