Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לפני קנייה - יונדאי I30CW

Guest erezb84
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני מחפש לקנות רכב משפחתי יד שניה.

חשוב לנו שהרכב יהיה פרקטי מבחינת מקום (עגלות לתינוק, ציוד וכו').

תקציב - 60K ש"ח.

חשבתי ללכת על יונדאי I30CW.

לאחר חיפוש מצאתי רכב שנת 2011, אוטומט, עשה 80 אלף ק"מ, ללא תאונות, מליסינג.

רוצים עליו 65K ש"ח.

אשמח לדעת האם המחיר הגיוני? כמה שווה לשלם עבור הרכב?

תודה וחג שמח!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ארז,מה מחירון הרכב ? האם מוכרת אותו חברת ליסינג רשמית (ישירות מהחברה) ? לקחת את הרכב לבדיקה ?

בעיקרון הק"מ ממוצע וגבוה טיפה,מקובל להוריד בסביבות 15-20% על רכבים שכאלו ואחרי הבדיקה אפשר להתמקח עוד טיפה.

אני קניתי אחת כזו משנתון 2009 מהרץ לפני כמעט 3 שנים עם ק"מ נמוך ביותר (31,000).

כדאי לך לחפש בהרץ/אלבר -אולי תמצא רכבים עם ק"מ מעט יותר נמוך.

ד"א גם לי קוריאים ארז ושם משפחתי מתחיל ב ב'... מזל שהכינוי שונה שלא יהיו כפילויות בפורום ...:lol:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחו״ל המועד סוכות יוצאות חברות הליסינג השונות בימי מכירות מיוחדים. יונדאי כזאת ראיתי שנמכרת גם ב- 57 אלף ש״ח מחברת ליסינג.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמנון - השאלה באיזו חברת ליסינג מדובר.

אני הייתי מעדיף לשלם קצת יותר כסף ולקבל רכב שטופל במוסך מורשה של היבואן מאשר בכל מיני מוסכים סוג ז'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ארז,מה מחירון הרכב ? האם מוכרת אותו חברת ליסינג רשמית (ישירות מהחברה) ? לקחת את הרכב לבדיקה ?

בעיקרון הק"מ ממוצע וגבוה טיפה,מקובל להוריד בסביבות 15-20% על רכבים שכאלו ואחרי הבדיקה אפשר להתמקח עוד טיפה.

אני קניתי אחת כזו משנתון 2009 מהרץ לפני כמעט 3 שנים עם ק"מ נמוך ביותר (31,000).

כדאי לך לחפש בהרץ/אלבר -אולי תמצא רכבים עם ק"מ מעט יותר נמוך.

ד"א גם לי קוריאים ארז ושם משפחתי מתחיל ב ב'... מזל שהכינוי שונה שלא יהיו כפילויות בפורום ...:lol:

היי,

תודה על התשובה.

כשאתה אומר שמקובל להוריד בסביבות 15-20% על "רכבים שכאלו" - למה הכוונה?

האם הכוונה לרכבים מליסינג?

שאלה נוספת - הרכב שקנית מהרץ - זה מליסינג? או מפרטי?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרץ זה בעצם אוטו סנטר-יש להם רכבי ליסינג והשכרה וגם מעט פרטיות.

הרכב,שרכשתי היה בליסינג,על בעלות כזו מפחיתים בסביבות 15% ממחיר המחירון .אח"כ בהתאם לנתוני הרכב : ק"מ/תאונות /תיקונים שנדרשים מורידים במחיר עוד כמובן בהסכמה מול המוכר אם וככל שהוא מסכים.

באלבר יש מבצעים גדולים שבוע הבא אבל חשוב לבדוק,שהרכבים שימכרו בו אינם קרועים ולאורך זמן ההנחה תהיה מתוקה עכשיו אבל לאורך זמן טעם הקנייה יהיה חמוץ כלימון.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...