Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו באותו המצב שלכם.

תבדוק גם את האיביזה ואת ה פיג'ו 208 יש להם תא מטען יחסית גדול והן גם עולות בסביבות ה 70,000 לדגם הידני.

אנחנו גם נוטים לעבר ה i20 כי היא הכי זולה. אבל החיסרון העיקרי שלה מבחינתנו הוא תא המטען שיותר קטן מהמתחרות. חוץ מזה כל המכוניות בקטגוריה פחות או יותר אותו הדבר פלוס מינוס 5-10 כוח סוס שלא ממש משמעותיים ותוספות איבזור שפחות חשובות לי מהמחיר.

אתה יכול לקרוא את השרשור המקביל שאני פתחתי בנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?544220-התלבטות-בין-רנו-קליאו-סקודה-פאביה-סיאט-איביזה-יונדאי-i20

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון:

האישה עשתה נסיעת מבחן על הסוויפט ואמרה שזו המכונית שהיא נוחה לה

הצלחנו אפילו טיפה להוריד במחיר

אבל....

משום מה נשאר ליבואן רק 3 צבעים בלבד...

צהוב, אדום, חום...

ואין לו צפי מתי יגיעו הצבעים הרגילים..

איך זה יכול להיות??

ביקשתי שיעשה הנחה על הצהוב בטענה שלא ראיתי סוויפט אחת צהובה בכל המדינה (נסענו לא מעט בחג..)

אבל זה לא עזר....

עכשיו נשאלת השאלה לה אף אחד לא קנה סוויפט צהובה למרות שלדעתנו היא לא נורא כל כל...

והאם זה ישפיע בעתיד על היכולת למכור אותה בעתיד...

פורסם

צבע צהוב טיפה בעייתי אבל אם אשתך רוצה קח בחשבון שגם אישה של מישהו אחר תרצה כאשר תמכרו.

האדום גם לא רע ויהיה יותר קל למכור אותו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לא ראיתי בארץ רכב אחד בצבע צהוב שהוא לא דהוי לגמרי.

לך על אדום או חום.

לדעתי אדום יהיה הכי קל למכירה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הצהוב הוא מט או מטאלי? אני לא מכיר סויפט צהובה, אבל בהחלט מכיר סויפט בצהוב מטאלי - מעין זהב. לטעמי מתאים מאד לדגם. מדובר בצבע חדש לסויפט כך שאין אתו נסיון, אבל אני מצפה שידהה פחות מצהוב מט (כפי שאדום מטאלי הרבה יותר יציב מאדום מט, שנוטה לדהות מהר מאד).

לגבי צפי הגעת דגמים חדשים - אני מנחש שמדובר בהמתנה לדגם המשודרג (מנוע שונה, הספק מופחת וחסכוני מאד).

בכל מקרה - אני מחובר היטב לסויפט, שמבחינתי, כנהג יחיד או עם נוסע בודד (הספסל האחורי בשימוש באופן נדיר, נסיעות משפחתיות מצועות ברכב האחר שיותר מרווח), נותנת שירות מצויין, כולל קניות משפחתיות בסופר, עגלה של 700 ש"ח נכנסת יופי בבגאז'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבין 3 הצבעים אני דווקא רואה את הצהוב כהכי אטרקטיבי: הכי בהיר מבין השלושה (תיקוני צבע פחות בולטים, שריטות פחות בולטות), הצבע מדבר גם לנשים וגם לגברים ודווקא העובדה שיש מעט סוויפט צהובות על הכביש דווקא יתרון בעיני.

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים!

שאלה כללית, האם אתם מכירים דרך לנסות לברר מתי סוזוקי מתכננים להוציא את הדגם הבא שלהם (2015) ועד כמה הוא יהיה שונה מהנוכחי?

שפניתי ליבואן בארץ כמובן שלא היה לו מושג.

מצאתי באינטרנט מידע שונה (בעיקר מאתרים הודים) שחלק טענו שב 2016 סוזוקי מתכוונים לעשות מהפך בסוויפט (מבחינת גודל הרכב, מנוע, מראה וכד׳) וחלק מהאתרים דיברו על דגם שיהיה שונה רק מבחינת המנוע (חסכוני) שיצא ב 2015.

האם יש דרך לפנות לחברת סוזוקי העולמית כדי לקבל פרטים?

פורסם

מבדיקה באתר בריטי מדובר בשינוי המנוע בלבד - אבל שינוי משמעותי מאד. זה די הגיוני - כיון שמדובר במתיחת אמצע החיים (הדגם הנוכחי יצא ב-2011).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כבר חשבתי שקיצצו גם במומנט של המנוע הצנום הזה, אבל מסתבר שההספק ירד אבל המומנט עלה.

נשמע כמו אחלה שדרוג.

אני כרגע נוהג על הסוויפט הידנית. לפניה הייתי עם i20 אוט'.

אין מה להשוות מבחינת התנהגות כביש (לטובת הסוויפט)

מבחינת תא מטען ומרחב פנימי ה i20 לוקחת בגדול.

פורסם

אולי הI20 גדולה יותר,אבל לדעתי היא נופלת מהסוויפט בכל שאר הפרמטרים.

אישית אני מתעב את ההגה של הI20,הוא פשוט זוועה בכל קנה מידה,גם בגלל הקשיחות המתכווננת שלו,וגם שהוא פשוט הגה מת בלי שום רגש.

הרכב רועש ומרגיש זול מבפנים מאוד.

sperial חוץ מיונדאי וולוסטר לא יודע לי שיש רכבים שמגיעים עם צבע מט מהחברה,אם הצבע לא מטאלי זה לא אומר שהוא מט,יש צבעים שהם ברק ישיר.

לסוויפט אין צבעים שהם מט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מסכים לגבי כל מה שכתבת חוץ מזה שה i20 מרגיש זול מבפנים.

הפלסטיקים עמידים, והאבזור הוא די סטנדרטי לרכב סופר מיני (חוץ מידית ההילוכים עם הפלסטיק בצבע כסף. בעעה)

פורסם

יש לכם הערכה גסה מתי לדעתכם הסוויפט החדשה עתידה להגיע לארץ?

כאמור כרגע בסכונות של סוויפט אמרו לנו שיש להם רק צבעים מוגבלים (זהב,חום,אדום) והם לא יודעים מתי יגיעו צבעים נוספים.

אנחנו כרגע לא לחוצים לקנות רכב ויכולים להסתדר בסביבות החודש-חודשיים.

השאלה האם יש טעם לחכות את הזמן הזה בתקווה שיגיעו הדגמים החדשים או שעדיף כבר ללכת עם ההצעה היחסית אטקרטיבית שקיבלנו (77,000 ש"ח כולל BT, חיישני רוורס, מרימי שמשות וכמובן אגרה).

פורסם

קיבלתי את התיקון לגבי הצבע.

ההצעה שקיבלתם לגבי הסויפט נשמעת מצויינת, אם כי צריך לבדוק את איכות התוספות, שאני מניח שהן בהתקנה מקומית. כנראה באמת מכירת סוף העונה לקראת הגעת הדגם החדש - אם כי כאשר בדקתי לפני כמה דות באתר של סוזוקי UK עדיין מופיע המפרט עם מנוע ה-94 כ"ס היוצא.

לגבי תזמון הרכישה - זה כבר עניין של צרכיכם, אינך יכול לדעת כיצד יתומחר הסויפט - או כל רכב אחר - בעוד חודשיים. ד"א - אני הזמנתי את הסויפט שלי ביולי 1913 כאשר היה חשש מעלית מחיר בגלל המיסוי הירוק (שלא התרחשה), במחיר מבצע שהיה אז - ובסופו של דבר דחיתי את הוצאת הרכב מהסוכנות בחודש כיון שלא היה לי נוח להוציאו מהר (עמדתי לפני מעבר דירה, ורכב הליסינג של אשתי עמד לרשותנו לחודש נוסף).

פורסם
מסכים לגבי כל מה שכתבת חוץ מזה שה i20 מרגיש זול מבפנים.

הפלסטיקים עמידים, והאבזור הוא די סטנדרטי לרכב סופר מיני (חוץ מידית ההילוכים עם הפלסטיק בצבע כסף. בעעה)

לחברה שלי יש i20,הניקל על הידית הילוכים התקלפה, הצבע הכסוף על ההגה התקלף, האוטו מקרקש מכל מיני פלסטיקים, באמת זוועה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

החלקי פנים האלה שצבועים בניקל תמיד ככה,

היו לי 2 קורולות בשתיהן היו קילופים בכפתור של ההאנדבריקס ובאחת מהן גם בידים הילוכים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...