Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השאלה שלי היא די כללית, אבל אשמח להתייחסות ספציפית לפונטו- במסגרת התקציב שלי נכנסות פונטו ספייס עם קילומטרז' די גבוה ~180K. רציתי לדעת מה המשמעות והאם כדאי להיכנס לעסקה כזו או לחכות ל"מציאה"?

ההיגיון הבריא אומר שהרכב עבר כברת דרך לא קטנה וזה מתבטא בבלאי של כל המכלולים, אבל אני יותר מודאג ממצב המנוע. האם זה בהכרח אומר שאני קונה רכב שאוטוטו שופך מנוע וצריך להתחיל לחסוך לאוברול (או מנוע חדש..)? אני מניח שכל רכב לגופו אבל לפונטו הממוצעת שטופלה באופן סביר, זה המצב?

בברכת חג שמח,

אלון.

פורסם

ומה זה שווה לך אם תקנה פונטו עם ק"מ נמוך ששחטו ואנסו את הרכב? או עם ק"מ מזוייף? זה יעשה לך טוב על הלב?.

ק"מ נמוך לא אומר שום דבר וזו ממש לא ערובה שהרכב יהיה אמין.

בחו"ל רכבים נוסעים הרבה יותר ק"מ מהארץ והם עדין אמינים אם מטפלים בהם כמו שצריך.

לי היתה פולו 2003 שקניתי מזקן עם ק"מ ברצפה (הרכב נסע ב 10 שנים 60000 ק"מ) קניתי את הרכב ב 30K והוצאתי עליו 10K על תיקונים! למה? כי גם רכב שעומד הרבה ולא נוסע לא יהיה בהכרח אמין!.

אני ראיתי במוסך המורשה הונדה ג'אז 2004 אם אינני טועה שגמעה מעל 350000 ק"מ עם אותו גיר ומנוע ונוסעת כל יום מאשקלון לירושלים (נסיעה לא קלה עם כל העליות) ככה שהכל תלוי בתחזוקה ואופי הנהיגה.

חפש רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה וטסט ארוך.

מה התקציב שלך?.

פורסם (נערך)

האם 15K כולל כסף בצד שהשארת ליישור קו/ביטוח/טסט?.

עריכה: עשיתי בשבילך חיפוש קטן ביד 2 מצאתי רכב שלדעתי שווה בדיקה (אמנם אוואו זה לא רכב הכי טוב בעולם אבל ניראה שהרכב הספציפי הזה מטופל, צריך לבדוק):

car.jpg

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

עד כמה שידוע לי יש סיכוי גבוה מאוד לפריצה של אטם ראש מנוע בין 180 ל- 220 אלף קילומטר, קח את זה בחשבון לפני שאתה קונה ספייס עם קילומטרז' כזה. עלות מוערכת לתיקון כזה 2,500-3,000 ש"ח.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...