Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי שאכלתי אבטיח באוזבקיסטן, גידול מסורתי כמו פעם במקשאה קטנה - אין דברים כאלה! הריח והטעם של מה שיש פה כאילו מדוללים פי 100 בערך. זה היה האבטיח הטוב בחיי (ואפילו לא היה קר, נאכל ישר בשדה)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לכל מי ששואל למה, כנסו לאתר של חברת הזרע , תגשו למשל לפלפל, ותראו אילו זנים הם מוכרים, ומה הם מתמקדים בכל זו

רמז , גודל, צבע , עונה , עובי דופן, עמידות גבוהה

אין זכר לטעם, תרתי משמע

רגע רגע רגע...

הבאת לי רעיון, מה אם אני אקנה זרעים מחו"ל? (בית עם גינה). נניח עגבניות, פלפלים, מלפפונים?

כבר קניתי בעבר זרעים של פרחים. כנראה שזה לא יהיה מספיק בשביל להחליף קניות אבל ניסוי מעניין...

פורסם
קפיצה קטנה לאיטליה (וכמעט לכל יעד אירופי) ואתה מגלה שהעם בציון לא רק אוכל חרא ברמה הכללית אלא גם אוכל חרא של פירות וירקות.

סחורה עלובה, גרועה ויקרה להחריד!

מה שממש מעצבן הוא שיש לנו פה גידולים מעולים ומשובחים, רק שהם כולם לייצוא.

יקרה ביחס לאן?

בלונדון 2-3 עגבניות עולות כמו קילו כאן.

בארה"ב עגבנייה אחת יכולה לפעמים לעלות דולר.

פורסם
מזכיר לי שאכלתי אבטיח באוזבקיסטן, גידול מסורתי כמו פעם במקשאה קטנה - אין דברים כאלה!

+1

שזיפים, משמשים ואפרסקים שאכלתי באוקראינה, שמיים וארץ לעומת מה שיש בישראל.

על אפרסקים ושזיפים בישראל אני לא מסוגל להסתכל אפילו, מרוב שהם מגעילים (אגב, מוכרים פה אפרסקים כשהם קשים כמו אבן, מה הקטע עם זה?)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפעמים שהייתי קונה אפרסקים מבחוץ הם היו נראים יפים מאוד אבל, כשפותחים את האפרסק כולו רקוב מבפנים.

ואפילו שהם לא רקובים יש להם טעם לא משהו כלל.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
יקרה ביחס לאן?

.

בנוסף לשערי מטבע וכח קניה שהזכירו, יש גם את סוג הסחורה ואת המחיר שאתה משלם עליה.

באיטליה העגבניה זולה כי כל עקרת בית קונה קילו לבית ועוד קילו לרוטב.

בגרמניה היא יקרה אבל היא יקרה כי זה לא ירק פופולארי כ"כ בגרמניה, אבל היא יקרה ואיכותית מאוד.

בארץ העגבניות לצערי שוות לת&ת, ויקרות להחריד.

מתי פעם אחרונה ראית עגבניות טובות בפחות מ 8-10 ש"ח לקילו?

מתי ראית פרי איכותי, בעונה, בפחות מ 14 שקל לקילו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יקרה ביחס לאן?

בלונדון 2-3 עגבניות עולות כמו קילו כאן.

בארה"ב עגבנייה אחת יכולה לפעמים לעלות דולר.

5 ש"ח לקילו בקיץ ו10-12 בשיא החורף בלונדון, שכונה טובה, אצל הירקן הטורקי. עגבניות על אשכול, יפות וטעימות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אבל אם תפול בלונדון ברחוב אף אחד לא יעזור לך, ואילו בארץ

:lol:

מחזק את קודמי, הירקות בארץ על הפרצוף, וזאת בהשוואה לא רק לאיטליה אלא גם לסלובניה וסלובקיה וגרמניה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני עבדתי במחסני ייצוא, כל העגבניות א' לחו"ל, עגבניות ב' וג' לארץ, יש סופרים בארץ שבאמת מתעקשים על א' ומשלמים יותר, אבל מה שאני ראיתי זה רק שתי סופרים של דתיים (בני ברק ואלעד).

פורסם
+1

שזיפים, משמשים ואפרסקים שאכלתי באוקראינה, שמיים וארץ לעומת מה שיש בישראל.

על אפרסקים ושזיפים בישראל אני לא מסוגל להסתכל אפילו, מרוב שהם מגעילים (אגב, מוכרים פה אפרסקים כשהם קשים כמו אבן, מה הקטע עם זה?)

ייתכן שמה שאכלת באוקראינה היה פירות ישראלים שיוצאו לשם. החברה שאימי עובדת בה, מייצאת בין היתר גם פירות, בעיקר למדינות בריה"מ לשעבר [רוסיה, הבלטיות וכל הסטניות]. הרבה חברים שטיילו באזור התמוגגו מהטעם הנפלא, מבלי לדעת שאלו פירות ישראלים לכל דבר - פירות שייוצאו. יש לנו בארץ פירות, תבלינים, עשבי תיבול ושמני זית מדהימים. הבעיה שאת שלוש הראשונים, בעיקר מייצאים.

נ.ב. אני מת על אפרסק/נקטרינה בטון. הכי טעים שיש.

למי שרצה לגדל פירות וירקות לבד, עם חלקם זה אפשרי, אך ישנם סוגים שונים שדורשים תנאי אקלים שונים. למשל חלפיניו שטעמתי ממטע בדרום היה פי כמה וכמה טעים מאחד שגידלתי בבית. היו לו הרבה יותר טעם והרבה יותר חריפות. יחד עם זאת, פרי שתגדל בבית, אם יגדל בתנאים מתאימים, לבטח יהיה טעים יותר מהזבלה בשוק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מאוד ייתכן שאתה צודק במה שאתה מספר מה שהרבה יותר מעצבן!!!

את הבררה משאירים כאן ומוכרים ביוקר ואת הסוג א' מייצאים לחו"ל ואחרי ייצוא בהייטס, זה יותר זול שם (וגם הרבה יותר טעים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלוש נקודות משלי:

1- אני קונה עגבניות שרי (אני חושב שהן גם אורגניות) בחבילות של 500 גרם כבר קרוב לשנתיים, לעיתים רחוקות מאוד אני קונה עגבניות חממה רגילות (סבירות מינוס), אני צרכן עגבניות כפייתי ומחסל בחודש כמה קילוגרמים שלהן (סביב 4 קילו ואני חי לבד)

במקביל, אני מאוד משקיע בבישול והתמקצעות בו ומשתמש בעגבניות הללו בכייף גדול , נדיר שהטעם לא טוב - זה עולה לי יותר אבל אני אוכל נהדר.

2- כדי לחזק את מה שנרשם קודם לכן, יש לי חבר שחזר לישראל אחרי שנתיים שבהן חי בדיסלדורף בגרמניה, הוא סיפר לי שהרבה מהירקות והפירות שרכש במרכולים היו ייצוא מישראל סוג א-א והכל היה זול מאוד יחסית לפה (כקניה מגוונת למשפחה של פירות וירקות), כשהיגיע לישראל חיפש את הירקות והפירות הללו ולא רק ששילם יותר - הוא גם לא מצא את האיכויות הללו.

3- אני חזרתי ממש לאחרונה מטיול רכיבה ברומניה, אכלתי שם לא מעט ירקות, מעבר לתיבול הלא ברור שם, העגבניות היו לרוב סבירות כמו עגבניות חממה ישראליות רגילות , אבל כ-ל דבר אחר היה מדהים , בצלים סגולים שאי אפשר להפסיק לאכול חיים, מלפפונים נהדרים ושאר ירקות טעימים מאוד . לגבי מחירים - לא יודע .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
מאוד ייתכן שאתה צודק במה שאתה מספר מה שהרבה יותר מעצבן!!!

את הבררה משאירים כאן ומוכרים ביוקר ואת הסוג א' מייצאים לחו"ל ואחרי ייצוא בהייטס, זה יותר זול שם (וגם הרבה יותר טעים).

זה רק כדי שתבין כמה הירקנים מרויחים פה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...