Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ייתכן שמה שאכלת באוקראינה היה פירות ישראלים שיוצאו לשם.

זה היה ב1993, אז לא חושב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאוד ייתכן שאתה צודק במה שאתה מספר מה שהרבה יותר מעצבן!!!

את הבררה משאירים כאן ומוכרים ביוקר ואת הסוג א' מייצאים לחו"ל ואחרי ייצוא בהייטס, זה יותר זול שם (וגם הרבה יותר טעים).

זה רק כדי שתבין כמה הירקנים מרויחים פה.

זה הרי לא משהוא שחדש לנו...:evil:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4578592,00.html

איך 750 ג' גבינה לבנה של תנובה נמכרת בארה"ב ב-4.73 ש'?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה הרי לא משהוא שחדש לנו...:evil:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4578592,00.html

איך 750 ג' גבינה לבנה של תנובה נמכרת בארה"ב ב-4.73 ש'?

במקרה אני מכיר את הרשת המדוברת, תנובה אכן צודקים בכך שמדובר על מוצרים שהתוקף שלהם קרוב, הרשת הזו אכן מתעסקת בעודפים.

מצד שני, בישראל זה אף פעם לא קרה.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

כן, בישראל מוכרים את התוקף הקרוב במחיר מלא, ולפעמים על המדף תמצא גם מוצרים שהתוקף שלהם עבר, והמחיר כמובן, מלא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כל מי שמדבר שטויות על מקררי ענק ועל זמן מהשדה לצרכן מדבר שטויות, ביומיים האחרונים הייתי מאבטח צמוד של משגיח כשרות של בד"ץ בשטחים (עקב שנת שמיטה אי אפשר לקנות מיהודים), ואכלתי הכל מלפפון, חציל, פלפל, עגבניות כרוב סלק וקישוא, הטעם כמעט אותו טעם (של העגבניה קצת יותר חזק מאשר במקרר), הסחורה עוברת מהשדה למשאית וממשאית לסוחר שקונה את הכמויות העצומות האלה (מכאן ועד הסופר אני מאמין שמדובר ביום יומיים)

פורסם
כן, בישראל מוכרים את התוקף הקרוב במחיר מלא, ולפעמים על המדף תמצא גם מוצרים שהתוקף שלהם עבר, והמחיר כמובן, מלא.

אני דווקא מכיר די מקרוב סופר שבו מוכרים מוצרים עם תאריך תפוגה קרוב בהנחה משמעותית. ואני חושב שבעניין הזה הוא לא שונה משאר הסופרים. חוץ מזה, אף אחד לא מונע ממך להסתכל על תאריך תפוגה של המוצרים. ואם קרה וקנית מוצר פג תוקף בלי לשים לב - אתה יכול לבוא ולהחליף אותו, לא מאמין שיעשו לך בעיות (לי לא עשו).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש סופרים שמוכרים מוצרים עם תוקף קרוב בהנחה ("קו אופ שופ" ב-50% הנחה עם מדבקה זוהרת בחושך שיכולה לסנוור מטוסים ועליה כתוב תום תוקף קרוב).

אבל גם שם לא מדובר על מוצרי חלב לדוגמה.

בכל מקרה זה לא רלוונטי לדיון.

דובר על כך שיש גבינה לבנה 750 ג' של תנובה שנמכרת בארה"ב ב-4.73 ש"ח, ותגובת תנובה הייתה שמדובר במוצר עם תוקף קצר.

אז מה הבעיה בכך שאני אומר שזו לא סיבה, כי בישראל עבור תוקף קצר לגבינות אין הנחה כלל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני אישית ראיתי בשופרסל בקבוק 2 ל' שוקולד ב-5 ש"ח. (תנובה) תוקף של ימים ספורים. משתתף בצערו של מי שקנה את זה.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

נו עוד קלישאה:

פרי או ירק שנקטף רק עכשיו לעולם לא יהיה טעים יותר מזה שנקטף לפני יממה אך לא הוכנס לקירור.

פרי כשהוא נקטף הוא עדיין מכיל את זרם הנוזלים והמזינים שהוא מקבל מהעץ וזה מעניק לו טעם ״ירוק״, יש המבחינים בטעם של דשא כטעם לואי.

כיממה לאחר שאין לפרי מזינים הוא כבר ספג את הנוזלים ומאחר שאלה הופסקו נעלם הטעם הירוק ומתחיל תהליך הבשלה מהיר יותר שבו גם עולה כמות הסוכרים בפרי ואפילו בירק.

לכן טרי מהעץ לא יהיה יותר טעים מ״נקטף אתמול/שלשום.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בזמנו הייתה תוכנית עם אייל שני על עגבניות. נאמר שם שהסחורה הטובה מיועדת ליצוא כי בחו״ל מוכנים לשלם אקסטרא על תוצרת איכותית (נגיד שני שקל לעגבנייה במקום שני שקל לקילו).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...