Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יש לי מערכת ברכב (יודנאי גטס)

אני רוצה לשדרג את המערכת עם סט קומפונט חדש

כרגע יש לי רדיו דיסק פשוט יחסית של קנווד

מגבר של 4 ערוצים Pulse Audio 1000W

סאב פיוניר 4 אום 1200W

שני רמקולים על המגש של פיוניר 500W

אני רוצה להוסיף סט קופוננט בשביל לחדד את הצליל

איזה סט הכי מומלץ בתקציב של -500+ ?

והאם אני צריך להוסיף עוד מגבר בשביל הקופוננט או שאני יכול להוסיף אותו למגבר הקיים ?

תודה מראש...(:

פורסם

אין קשר למציאות בין ה-W שציינת לאלו שבפועל רלוונטים (RMS).

תעשה טיפה חיפוש. אני בטוח שב-4/5 העמודים האחרונים הנושא נידון והמלצות ניתנו.

ובכולן השורה התחתונה היא שתצטרך להאזין לרמקולים פוטנציאלים כי כל חברה ודגם נשמעים קצת אחרת.

אם שני ערוצים כרגע מחוברים לרמקולים מאחור, האפשרות הכי מועדפת עבורך תהיה לנתק אותם מהמגבר ולחברם ישירות לרדיו דיסק, ואת שני הערוצים הפנויים להפנות עבור הקומפוננט.

פורסם

לגבי סט יחסית טוב במחיר הזה (לחדש) יש כמה אופציות שאני מכיר לפחות-

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729842

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=844774

וכמובן אם תריץ חיפוש קטן באתר אתה תמצא עוד. רק אל תשכח שצריף התקנה של הסט (במידה ואתה לא מבצע אותה בעצמך).

כמו שהבחור שמעליי רשם, במקום להוסיף עוד מגבר פשוט לחבר את הרמקולים האחוריים אל הרדיו דיסק ואת הסט הקדמי לחבר במקום-למגבר.

אם יש לך סאב אני בכלל הייתי ממליץ להוציא את ה 6X9 אבל זה כבר לפי איך שמתאים לך.

בהצלחה (:

• תוכן חדש...