Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות בברלין 7 ימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידכון מהיום הראשון:

אפשר לקנות סים מקומי בRossman, קניתי של WhatsApp, 1 ג׳יגה של גלישה ב10 יורו.

הבעיה היא שמישהו מקומי צריך להפעיל אותו מהאינטרנט (מן הסתם אי אפשר עצמאית אם אין וייפיי במלון)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה עדכונים:

1. נהיגה בברלין וגרמניה בכלל- מדהים. נהגתי בשבת (לפני שבועיים) מברלין למנכן, היה מאוד פשוט עם וויז, בלי פקקים ובלי התברברויות. הרכב היה אודי A3 (אוטומט לצערי... "שדרוג"), סוגר 220 קמ"ש :), מיכל אחד מלא הפסיק לטיול (נסענו כמה ק"מ עם נורה דולקת), יצאנו ב10 בבוקר, הגענו באזור 4 למקום שהיינו צריכים, שתי עצירות, אני נהגתי 4 שעות בערך. אני כל כך אוהב את התמרור של ה"meh, תשכח מזה :) /////"

2. מי שלא היה אף פעם באוקטוברפסט- חוויה אדירה. לא משנה לאיזה גיל, משפחה, לבד או עם חברים. פשוט מדהים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
עידכון מהיום הראשון:

הבעיה היא שמישהו מקומי צריך להפעיל אותו מהאינטרנט (מן הסתם אי אפשר עצמאית אם אין וייפיי במלון)

אני קניתי בזמנו ב-O2 נדמה לי ב-20 יורו כולל שיחות,הסים עבר עוד שתי נגלות לברליו ואז עבר לאחד החברים כאן.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אני נוסע לברלין (שוב) ב7/6 לארבעה ימים.

המטרה העיקרית זה הופעה של בלאק סאבאת', אבל אני רוצה לדעת אם יש משהו מעניין (במיוחד... זה ברלין, תמיד יש משהו מעניין ואני די סגור על הדברים ה"גנריים")

דבר נוסף - אני (עדין) מחפש מעיל עור נורמאלי. הבנתי שביוני מתחילות ההנחות סוף עונה של הקיץ וזה מעולה לי :)

בפעם שעברה ראיתי כמה דברים נחמדים בחנות הזו מול הפרימארק - http://www.hirmer-grosse-groessen.de/filialen/berlin/

אבל זה היו מעילים שמתאימים יותר לחורף הארופאי ולא לישראל אז לא קניתי ( מעיל ממותג משהו ב"ז ב350 יורו. חצי מבארץ).

עכשו זה מוזר כי בברלים עם כל הפאנקיסטים\ טכנו-היפים הייתי מצפה שיהיו 200 חנויות של מעילי עור, אבל לא מצאתי משהו מתאים.

יש למישה והצעות?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ, שאלה דחופה למדי. סגרתי טיסה לברלין - 9.7 עד 17.7. אני טס עם עוד חבר ובאים בעיקר בעיקר לברים, מסיבות, וחיי לילה. מצאתי מלון שנמצא ליד ה-East Side Gallery שהוא דיי נחמד ונראה לא רע בשכונת קרוייצברג.

איך האיזור הזה מבחינת בילויים? רחוק מאיזורי קניות ואתרי תיירות? נשארו כבר חדרים אחרונים והמבחר דיי מצומצם...

פורסם
קרויצברג מאוד קרובה למרכז בתחתית.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

דירה באיזור ה-Mitte עדיפה מהבחינה של הקרבה למרכז?

פורסם
כמה עדכונים:

1. נהיגה בברלין וגרמניה בכלל- מדהים. נהגתי בשבת (לפני שבועיים) מברלין למנכן, היה מאוד פשוט עם וויז, בלי פקקים ובלי התברברויות. הרכב היה אודי A3 (אוטומט לצערי... "שדרוג"), סוגר 220 קמ"ש :), מיכל אחד מלא הפסיק לטיול (נסענו כמה ק"מ עם נורה דולקת), יצאנו ב10 בבוקר, הגענו באזור 4 למקום שהיינו צריכים, שתי עצירות, אני נהגתי 4 שעות בערך. אני כל כך אוהב את התמרור של ה"meh, תשכח מזה :) /////"

2. מי שלא היה אף פעם באוקטוברפסט- חוויה אדירה. לא משנה לאיזה גיל, משפחה, לבד או עם חברים. פשוט מדהים.

אני עשיתי נהיגה ממינכן לברלין שבוע שעבר, נתקענו בפקק מטורף של 4 שעות, הרכב אכל 1:15 (במקום 1:20-1:22 שאכל לנו ברגיל), סיוט.

אם לא היו פקקים זה היה הולך די מהר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יכול להמליץ על מסלול מעניין בברלין לשבוע ימים?

מסלול שיפיק את המקס' מכל הטיול ולא יהיה משעמם? (מסלול לבוקר\צהריים - בערבים ננצל את חיי הלילה של ברלין)

פורסם
מישהו יכול להמליץ על מסלול מעניין בברלין לשבוע ימים?

מסלול שיפיק את המקס' מכל הטיול ולא יהיה משעמם? (מסלול לבוקר\צהריים - בערבים ננצל את חיי הלילה של ברלין)

אני יכול לתת לך כמה שמות של אתרים:

1. גלריית הצד המזרחי

2. קלאסיק רמיס

3. מוזיאון הטכנולוגיה של ברלין

4. מגדל הטלוויזיה

5. כל האיזור של האלכסנדרפלאץ

6. הגן הבוטני

7. מגדל הטלוויזיה

8. צ'ק פוינט צ'ארלי והמוזיאון

9. סיור ברייכסטאג

10. מאדם טוסו

11. בית הכנסת

אזכר בהמשך בעוד אתרים ואערוך או אגיב שוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
עידכון מהיום הראשון:

אני קניתי בזמנו ב-O2 נדמה לי ב-20 יורו כולל שיחות,הסים עבר עוד שתי נגלות לברליו ואז עבר לאחד החברים כאן.

השתמשתם בסים לשיחות לארץ?

עדיף לוותר על חבילה בישראל ולקנות פשוט בברלין את הסים?

פורסם

לא השתמשתי בשיחות לארץ. לא השתמשתי בשיחות בכלל. הסים שתיארתי הוא לדאטה בלבד.

תעשה שיחות דרך ווטסאפ

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

השיטה שבה אני נוקט פשוטה מאד - קונה סים מיד עם הנחיתה (בד"כ בנמה"ת) ומתקין עליו חבילת גלישה (בד"כ עם שיחות מקומיות שלא נעשה בהן שימוש או שנעשה שימוש מינימלי). בד"כ עולה בסדר גודל של 5-15 אירו ומפק 0.5-2 ג"ב למשל שבוע עד חודש.

את השיחות ארצה מבצע עם ואטסאפ או סקייפ.

יש לזה חריגים מעטים - מדינות\חברות בהן יש חסימת VoIP.

לקראת הנסיעה הקרובה שלי התחכמתי עוד יותר - הזמנתי את כרטיסי הסים מראש. מדובר בכרטיסים של EE באנגליה, עלו לי -10 ש"ח לכרטיס (כולל משלוח), כך שכבר כעת יש לי מספרי הטלפון בחו"ל. אילו לא הייתי מזמין יתכן שהיה לוקח לי זמן עד שהייתי מוצא כרטיסים, אם כי באנגליה הכרטיסים ניתנים חינם. כמובן שצריך לשלם תמורת חבילת שימוש. לא בדקתי אם ניתן להשיג כרטיסים גרמניים במחיר סביר ברשת.

ד"א - כנראה שהשירות הסלולרי בגרמניה יחסית יקר (בצרפת עוד יותר), אבל עדיין זול משמעותית מהחבילות הנמכרות על ידי החברות הישראליות במחירים חצופים. החסרון (שהוא גם ירון) - לא כל אחד יודע את המספר הזמני שלך, אתה מעביר אותו ב-SMS רק למי שחשוב לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אהלן חברים,

אני טס עם החברה בעוד שבועיים לברלין ל5 ימים, אשמח לדעת על כיוונים מעניינים בעיר הזאת בלבד, לא מתכוונים לצאת ממנה.

הבנתי שמשדה התעופה יש אפשרות לרכוש כרטיס לרכבת באזור ה35 יורו שיספק נסיעות לכל השבוע.

מעוניינים לטייל גם במוזיאונים כמו בית השעווה ולי קורץ גם איזה מוזיאון רכב.

אנחנו הולכים לשהות במלון במרכז העיר ככה שהבנתי שיש המון מה לעשות.

בנוסף, החברה כמובן רוצה גם מרכזי קניות..

אשמח להצעות לדברים מעניינים

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...