Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם למערכת/כבל usb

ziv555
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי מערכת ברכב עם חיבור usb ישן כמו המטענים של המכשירי מוטורולה הישנים וחיבור של אייפון אני רוצה לשנות את החיבור לחיבור של גלקסי איך אני עושה את זה? זה אמור לעלות יקר להחליף כבל או לקנות מתאם שיתאים לי לגלקסי? ושאלה אחרונה איפה אפשר לעשות את זה באיזור הקריות מישהו מכיר או ממליץ על מישהו שזה לא עולה אצלו יקר? תודה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שאני מבין יש לו כנראה רדיו עם כבל ייעודי לIPHONE 3 והוא צריך כנראה מתאם למיקרו USB

אני לא בטוח שיש וגם אם כן אז אני מתאר לעצמי רק חוטי טעינה ודאטה בסיסיים יעבדו אם בכלל רק טעינה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שאני מבין יש לו כנראה רדיו עם כבל ייעודי לIPHONE 3 והוא צריך כנראה מתאם למיקרו USB

אני לא בטוח שיש וגם אם כן אז אני מתאר לעצמי רק חוטי טעינה ודאטה בסיסיים יעבדו אם בכלל רק טעינה.

זאת מערכת מולטימדיה עם מסך של פורד זה לא רדיו ישן ויש אפשרות לחבר את האייפון למערכת פשוט יש לי גלקסי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להחליף כבל וכמה זה אמור לעלות? ולגבי הUSB זה חיבור לא רגיל של USB חיבור מוזר

חיבור כמו פה

http://www.radiocenter.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=3818002

זאת לא אותה מערכת אבל החיבור אותו דבר ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...