Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה למפרט מחשב (שולחני), סביב 2000 ש"ח

Blaz00r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מה קורה חבר'ה,

המחשב הנוכחי שלי כבר בן 5 ובתהליכי גסיסה מתקדמים, והגיע הזמן לקנות אחד חדש, ואין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו.

בעקרון הדרישות לא גבוהות - הוא לא הולך לשמש למשחקים, בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה "משרדית", אבל חשוב לי שיהיה לו מספיק זכרון בשביל שירוץ חלק גם כשיש הרבה טאבים פתוחים בדפדפן ביחד עם עוד תוכנות ברקע (נניח וורד/אקסל, ווינאמפ וכו', לא משהו כבד מדי כמו תוכנות עריכה). בגדול הכי חשוב לי שפשוט יעבוד מהר וחלק. לגבי אחסון - לפחות חצי טרה, עדיפות לטרה.

יש צורך רק במחשב נטו, לא צריך מסך, לא צריך מקלדת ועכבר, לא צריך מערכת הפעלה. אם יש משהו ששכחתי לפרט תגידו ואוסיף.

אודה לעזרתכם :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בדיוק מפרט המחשב שקניתי לפני מספר חודשים. באמת שלשימושים שציינת לא צריך יותר מזה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעולה, שכחתי בכלל לבדוק בhwzone

אתה צריך מחשב מבוסס I3 דור רביעי עם 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה.

יעלה לך בסביבות ה-1500 ש"ח.

זה בדיוק מפרט המחשב שקניתי לפני מספר חודשים. באמת שלשימושים שציינת לא צריך יותר מזה.

איתמר

כן, אני מבין שזה הכיוון הכללי שצריך ללכת אליו. תוכל לכתוב את המפרט של המחשב וכמה הוא עלה? יש איזו חנות מומלצת?

מה המפרט של המחשב הנוכחי?

אולי הוספת SSD תחזיר לו נעורים.

AMD Athlon II X2 250 3.00 GHz

2 ג'יגה זכרון

לא נראה לי שSSD יעזור במשהו, ה2 ג'יגה זכרון האלו בקושי מספיקים לעבודה רגילה על המחשב (רק הפיירפוקס תופס 500 מגה ועוד כל מיני תוכנות שתמיד פועלות ברקע והזכרון מגיע ל70% שימוש בעבודה קלה), ואני בספק אם עדיין יש לקנות זכרונות שיתאימו ללוח אם בן 5 :|

מה שכן, הבנתי שמומלץ לקנות SSD למחשב חדש שימש כונן למערכת הפעלה ולתוכנות, אבל זה כרוך בעלות של עוד 450~ שקל, אז אני עדיין מתלבט אם כדאי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במחשב של הורים שלי יש אטלון 3.1

GHz

X3, והוא די בסדר לשימוש הבסיסי שלהם.

יתכן שהדו-ליבתי שלך כבר מזדקן ויש צורך להשתדרג.

כונן SSD זה חובה בכל מערכת חדשה. השדרוג בחווית השימוש הוא פנומנלי, ברגע שתנסה כבר לא תוכל לחזור אחורה :-)

אתה יכול להעביר את הכונן הקשיח שלך גם למחשב החדש, ולהשתמש בו בתור כונן אחסון (לסרטים\תמונות וכו') ועל הSSD החדש להתקין את מערכת ההפעלה, תוכנות וכו'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...