Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי תחושה שדיברת על זה :p

אין לי יותר מדי תמונות מההתקנה של האיטום לצערי, הספקתי לצלם באיטום רק את מה שבוצע סביב הרמקולים והטוויטרים, לא יודע עד כמה משמעותי אבל לא עשיתי בכל הדלת, דרש פירוק גדול מדי.

הדלת עצמה מלאה וכבדה ואין רעשי חוץ (להבדיל מהסופר לנסר הקודמת, שם יש רבע מהפח), אז העדפנו לעשות איטום חלקי בדפנות הדלתות ולשים את הרמקולים גם על הגבהה, נשארו לבסוף איזו יריעה וחצי 2 של דינימייט.

אני מרוצה מאוד מהסאונד שנשמע נקי לגמרי ללא רעידות פח (מה שהיה מהתא מטען טופל), פחות מהאופציות של ה HU המקורי של פיאט (דיי זבל).

IMG_35503164935025.jpegIMG_35464389626010.jpegIMAG0563.jpgIMAG0550.jpg

מה שכן - פירוק הדלתות + הפאנלים בקורות להרכבת הטוויטרים + חיווט וכדומה, ארכו המון זמן (כ-10 שעות בסה"כ והרבה פיצה וקולה בין לבין) היה צריך לחתוך את הפלסטיק הפנימי כדי להתאים את גודל הטוויטר, לא קל ברכב הזה, הדלת הראשונה לקחה כמה שעות השנייה כחצי מהזמן.

בסופו של דבר העבודה נקייה יציבה ולא נראית כלל שבוצע משהו, לבחור יש ידיים מעולות בזה.

נ.ב - כשעושים איטום לדלת, חובה בכל דופן הדלת או שאפשר נקודתי וזה יקנה תוצאות טובות גם כן?

הסט שהורכב הוא

dotech ovation 6 morel 6.5 שהורד מהרכב הקודם

מגבר של massive nano bit bx4

סאב massive עם תיבה סגורה צרה (בקושי יש תא מטען גם ככה).

וה HU הוא מקורי של פיאט, עד שיוחלף בחדש.

המחיר והעבודה (של חבר קרוב) היו ברצפה לכל הנ"ל.

אקורד לסיום מגניב של ההתקנה

IMAG0570.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

קודם כל תודה רבה על התמונות!

חג שמח!

לפי מה שאני רואה פיאט באמת עשו עבודה טובה בבידוד רעשים בדלתות הקדמיות - לא סתם זה מיני פרימיום.

המגברים של מאסיב טובים ועוד בגודל הפיסי שהם מגיעים בו אין מה לדבר בכלל - מוצר שנותן פתרון להרבה מקרים בהם פשוט אין מקום או שצריך מקום פנוי ברכב.

כל הכבוד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה וחג שמח :)

פיאט אכן עשו עבודה טובה (מלבד הדשבורד), הדלתות מאוד כבדות, גם אפשר להרגיש את זה בפתיחה / סגירה שלהן, והבידוד רעשים הוא דיי טוב, המנוע זה 1.4 ואני אוהב איך שהוא נשמע על מצב ספורט ובשביל זה צריך לפתוח חלון כדי לשמוע משהו אבל על זה אכתוב עוד מעט שרשור חוו"ד על הרכב :p

אגב את החברה MASSIVE לא הכרתי כלל, המתקין שהוא חבר טוב המליץ בהזדמנות מחיר טוב, לפני זה היה לי lightning audio 300*4 הצהוב אבל היה כבר ישן יחסית, העדפתי לשים משהו קטן יותר וחדש.

Opel Adam S 2017

פורסם

תעלה לכאן קישור לחוות הדעת בבקשה, אשמח לקרוא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן lanosforce - שכחתי להוסיף לבקשתך את הרשמים על הרכב

כ- 1000 ק"מ עם פיאט 500, 1.4 שנת 2010 - רשמים

כמו כן - נתקלתי בבעיה חדשה, חזרו להם רעשי הקרקושים והפעם זה שונה ומגיע מהמגש האחורי! לבנתיים הורדתי אותו כיוון שהוא קטן, השאלה היא איך אפשר לפתור את הבעיה הזו ?

Opel Adam S 2017

פורסם

צילום של המגש האחורי והאזורים עליהם הוא יושב יעזור מאוד - בעקרון לבד עם גב נצמד מאליו או פיסת צמר או ספוג כלשהוא אם אני מבין אותך נכון.

תודה על הקישור! אעבור עליו.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

תודה על העזרה!

אז צילמתי את איזור המגש, צירפתי תמונות

יותר מצחיק, זה גם מגיע מהצד נוסע אחורי מימין, (איפה שאמורה להיות דלת) , מקרקש מעט בדיוק היכן שהרמקול, שמתי לב שכשנגעתי בזה בזמן הבאס הרעש הפסיק, השאלה היא איך אני עוצר את זה לגמרי, יש לי הרגשה שהרמקול שם לא יושב טוב (מה שהגיע עם הרכב ומנותק, לא מה שהרכבתי) או שמשהו משוחרר שם

אז בנוגע למגש - לדחוף משהו רך איפה שהקליפסים תופסים אותו?

IMAG0646.jpg

IMAG0645.jpg

IMAG0647.jpg

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אכן כמו שציינתי לבד שחור עם גב דביק - בשרשור שלי לגבי בידוד הרכב עם הסברים ע"י נציג STP אתה תמציא לינק ותמונות שמראות איך זה נראה.

או שתמתין עד שבקרוב תגיע הסחורה מבית ESIMPEX ותקנה פס של ISOLATE שזה בעצם פס בוטילן דק עם גב מבד - יעשה את אותה העבודה בדיוק ואף טוב יותר.

Pioneer TS-X150

פורסם

נשמע כמו פיתרון מעולה ה ESIMPEX! קראתי הרגע את הביקורת שלך בשרשור הראשי של זה.

יש לי כרגע יריעה של דינמייט בערך יריעה וחצי, עדיף להשתמש ב אסימפקס במקום?

איפה כדאי להדביק את הפס בדיוק?

אגב יותר חשוב - מתי יגיע והיכן ניתן לרכוש? :)

Opel Adam S 2017

פורסם

הדיינאמאט הוא פתרון מעולה ונותן לך באקסטרים שלהם קצת יותר בוטיל וקצת יותר אלומיניום בעובי אבל בפי כמה מהמחיר.

הפתרונות של ESIMPEX הם מעולים ונבחנו על-ידי, מדובר בחומר עם איכות מאוד גבוהה במחיר באמת, נמוך!

אבל פתרון כמו הISOLATE שלהם עדיין לא ראיתי - זה בעצם פס בוטיל יחיסת דק עם גב בד גמיש וחזק - וזה פתרון נפלא לכל מיני עבודות בידוד באזורים דקים, חריצים דיפונים, דלתות, מראות, פסי קישוט וכו' וכו' שניתן לטפל בהם בבעיות רזוננס ולהכנות להם תחושה יותר - סולידית.

אפשר גם לקנות לבד עם גב דביק וליצור בידוד רעשים דומה אבל תוספת המסה שהISOLATE מוסיף גם מטפלת ברזוננס במקרים שכאלו ובדיפונים גם כן ישנן בעיות רזוננס.

איפה יהיה ניתן לקנות ומתי יגיע - זה תלוי בESIMPEX שכרגע למיטב הבנתי מתעקבים בקבלת המשלוח הראשון - כשיהיו לי יותר פרטים דרך סמיון אפרסם או שפשוט הוא יקדים אותי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אין בעיה! אז אמתין להם עם זה, אני ארצה להשתמש בזה אם החומר עדיף בפינות הקטנות במיוחד מאשר הדיניימייט, תודה :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...