Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב

אני מעוניין לקנות את הרנו קליאו 2014

איך האוטו הזה מבחינת ביצועים סטייל חיסכון ומחיר?

ואם יש אוטו אחר שאתם ממליצים עליו באותו טווח מחיר שיהיה יפה לבחור צעיר שרוצה אוטו 2014 להנות קצת מיוקרה(:

מבחינת שימוש שלי ברכב נסיעות לעבודה ביליום ממ וזהו חח אוטו לצעיר שאני יהנה ממנו בצורה הכי טובה שאפשר בטווח המחיר של הקליאו עד 120 לאבזור מלא הכוונה מוטלימידה חישוקים וכאלה

תודה מראש לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי Shai Edrie
תגיות
פורסם

מנקודת מבטי הרכב ממש מוצלח. ביטחותי,נוח לא מתקלקל ומפנק.

לדעתי הכי חשוב שתיסע בכל רכב שאתה מעוניין בו,ותבחר לפי מה שהכי מושך אותך ונעים לך.

בהצלחה תתחדש

פורסם

בין הסופר מיני זה מה שהייתי קונה,מבחינת סטייל בצבע אדום היא פשוט הסופר מיני היפה ביותר לדעתי,היא באמת ניראית חדשנית,הביצועים טובים,המחיר אם איני טועה כ 106 או 108 לגירסה הכי מאובזרת,אבל תמיד כשמגיעים לאולם אפשר לקבל הנחה או משהו דומה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעלים גאה של אוטומטית שעלתה לכביש לפני חודש. מראה מדהים, אבזור מעולה, מנוע זריז, מרווחת יחסית.

אבל גם, תיבת הילוכים שצריך להתרגל אליה (פעם ראשונה שלי על סוג כזה), מתלים קשיחים.

אם יש משהו ספציפי שתרצה לדעת, תגיד.

פורסם (נערך)

אם אני מבין נכון, אתה קונה רכב חדש מהיבואן במחיר של 120Kש"ח?

במחיר הזה כבר אפשר לקנות משפחתית ואפילו גודשת, אפילו במחיר דומה הונדה סיויק 1.8 ידנית בעלת 140 סוסים.

אם אתה מתעקש על סופר מיני, אפשר לקנות את הדגם המאובזר של פיאסטה 1.6. בנוסף יש רכבים כמו סוניק RS עם טורבו 1.4 בעלת 140 סוסים, יש קרוז טורבו 1.4.

לגבי "להנות קצת מיוקרה", אף אחד מהרכבים האלו לא נחשב יוקרתי.

הנאה זה עינין סוביקטיבי (יש כאלה שאוהבים לשרוף צמיגים, יש כאלה שאוהבים לשייט בנינוחות, יש כאלה שנהנים מהפוזה), מה אתה אוהב ברכב?

זה ניראה לי קצת מוזר לקנות סופר מיני (אפילו מאוד טובה) בדגם ברמה גבוהה כאשר מחיר מתקרב לרכבים שאפשר לקבל מהם יותר תמורה מכסף. אני מבין אם מדובר על דגם ספורטיבי או מיוחד, אבל לגבי הדגמים הרגילים הייתי ממליץ לשקול אפשרות לחסוך מעט כסף ולקחת דגם פשוט יותר ועדיין מהנה של סופר מיני (כמובן שיקולים שלך).

אם יש לך אפשרות לעלות תקציב, יש רכבים כאלה כמו אברט, DS3 ועוד.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המחיר של הדגם המאובזר הוא בערך 108 אם אני זוכר נכון, שני דברים שהפריעו לי זה קודם כל ההשהיה ביציאה מהמקום, לוקח לה איזה שניה להתחיל להבין מה אתה רוצה ממנה, דבר שני הפלסטיקה על ההגה ממש עצבנה אותי ולא הייתה לי נוחה, כל הזמן הייתי צריך להזיז את היד ולנגב אותה או משהו כי יש פלסטיק צבעוני זול.

אוטו יפיפה ומאובזר, ואמור להיות חסכוני ובינתיים אין בעיות של אמינות שרצות פה כמו על רכבים אחרים, המנוע חזק וגמיש.

פורסם

תריץ חיפוש בפורום. נכתב המון על הקליאו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
בעלים גאה של אוטומטית שעלתה לכביש לפני חודש. מראה מדהים, אבזור מעולה, מנוע זריז, מרווחת יחסית.

אבל גם, תיבת הילוכים שצריך להתרגל אליה (פעם ראשונה שלי על סוג כזה), מתלים קשיחים.

אם יש משהו ספציפי שתרצה לדעת, תגיד.

מה שלומך?..

קודם כול תודה על התשובה

בדקת לפני שלקחת את האוטו כאילו לבדוק עוד רכבים לברר כי אומרים שרנו לא טובה זה מה שקצת מלחיץ אותי?

אתה הוצאתה אותה מהחברה אחי?

נהנה ממנה עד עכשיו?

ממליץ עליה בחום?

יש לה גם כוח שצריך?

נותנת תחושה יוקרתית חח?

וואלה אם אתה צעיר שאלה גם קצת חשובה חח מושכת תבחורות חחחחחח??

סליחה על החפירה רוצה ככה שתסגור אותי עליה וואלה מחר מזמין חח(:

פורסם

יש סיטגמה לא טובה על רנו עוד כמה יצרנים,בופעל הם מאוד הישתפרו ואין סיבה לא לקחת אותם.

אני עליתי 3 אנשים עם מזגן בעליות בחיפה כ 120,בהחלט יש כוח.

הרכב בצבע אדום לדעתי ניראה פשוט מהמהם ובהחלט מושך תשומת לב,האם גם בחורות? זה כבר תלוי איך אתה ניראה:wink:.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש סיטגמה לא טובה על רנו עוד כמה יצרנים,בופעל הם מאוד הישתפרו ואין סיבה לא לקחת אותם.

אני עליתי 3 אנשים עם מזגן בעליות בחיפה כ 120,בהחלט יש כוח.

הרכב בצבע אדום לדעתי ניראה פשוט מהמהם ובהחלט מושך תשומת לב,האם גם בחורות? זה כבר תלוי איך אתה ניראה:wink:.

חחח תודה רבה לך על התשובה היום בעזרת השם הולך להזמין תגרסה ה1.2 אוטומט 108 הכי מפוארת

עכשיו שאלה קטנה אני רוצה לקחת אותה בשחור

אבל לא אהבתי תחישוקים שלה בשחור אז חשבתי לעשות לה חישוקים חתך נמוך בצבע ניקך יפה מה אתה אומר אחי?

פורסם

לא נסעתי על הרכב יותר מכמה דק, מאוד נוח לנהיגה, (חדש זה חדש) הרכב בגרסא של ה 900 טורבו ( או 800 לא זוכר בדיוק זה רכב של חבר) נוסע מצוין לנפח הרבה יותר טוב משאר המיניי שנסעתי עליהם.

לי היה מקרה מאוד לא נעם עם הנציגת מכירות שלהם בסניף בחיפה עיר תחתית, לפני שקנינו את איביזה, שכנעתי את אבא שלי להגיע להתרשם מהקליאו( שלי עשתה יותר וואו) תוך כדי שהוא רואה את האוטו ודיי מתלהב הנציגה חופרת לנו שרנו החדשות לא מתקלקלות, אבא שלי אומר לי פתח את הבאגז, בא לפתוח לוחץ על הכפתור, לא קורה כלום, הנציגה אומרת זה שום דבר פשוט נגמר המצבר, הדבר לא היה הגיוני,היו אורות באוטו ורדיו פתחתי אורות דרך ואורות גבוהים, אני אומר לה מה את מבלבלת המצבר תקין, אה כן יש תקלה בלחצן של הבאגז ( האוטו חדש אולי חודשיים בתצוגה) בעקבות השקר שלה והעובדה שהרכב הקלקל בהיותו בתצוגה הרכב נפסל

** גילוי נאות הקליאו של חבר שלי עם 45000 קילומטר בלי שום תקלה

• תוכן חדש...