Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רגע לפני קנייה של רכב חדש ומצאתי במגרש פיאט פונטו איבו 2012 רובוטית עם 47000 ק"מ יד 02 פרטית דיברנו על 51-52 אלף ש"ח

האם זה הגיוני? עד כמה שידוע לי מחירון הרכב הוא סביב ה62 אלף...

הרכב עצמו נראה חדש והבן אדם גם אומר שהוא חדש ונקי מתאונות אבל עדיין המחיר נשמע יותר מידי טוב

מה אתם אומרים חבר'ה? חתול בשק?

אגב איך הביטוח ב9000000 אמינים?

עריכה אחרונה על ידי mat321
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם מדובר במגרש מוכר או באיזה מגרש עלום שם?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה השם של המגרש?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כשאתה אומר יד 02, אתה מתכוון שהאוטו יד שלישית וברישיון כתוב בעלים קודמים: 02?

אם זה המצב, אז המחיר מאוד הגיוני, היד גבוהה והק"מ לא נמוך, הייתי מעדיפה לחפש רכב אחר ולא להיות יד רביעית לרכב עוד לא בן שלוש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

02 אומר שהיו לרכב 2 בעלים קודמים. יד את הבעלים הנוכחי שהוא היד השלישית ואם אתה תקנה אז יעבירו את הרכב לשמך ותהיה היד הרביעית.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ייתכן שמדובר במציאה ושבעל המגרש החליט לצמצם בהכנסות לקראת יום כיפור. אם זה המצב אז קדימה לקנות (בהנחה שהמחירון באמת 62) וגם לקוות שהגיר לטעמך ולהתפלל שלא יעשה יותר מדי בעיות.

יכול להיות, מצד שני, שהרכב שבור כולו ושהחיצוניות היפה מסתירה רכב שנגרס בתאונה וחובר עם איזולירבנד ואזיקונים. ואז שומר נפשו ירחק, וזה עוד לפני הגיר הבעייתי

סביר שהאמת היא בין לבין עם נטיה לתסריט השלילי.

תבדוק בזהירות ותחזור לפורום עם התרשמות מהרכב עצמו, תיעוד הטיפולים, בדיקה וכו'

לגבי 9,000,000 ושאר הביטוחים הישירים. אני נמנע מהם בכל הקשור לביטוח רכב ובכלל ביטוחים שדורשים שירות.

מבטח דרך סוכנות. מניח שמשלם קצת יותר (ואולי בכלל משלם דומה) ויודע שידאגו לי כשצריך. במקרה חירום יש לי את הנייד של הסוכנת ושל מנהל הסוכנות.

פורסם

בעלים קודמים 00 = יד ראשונה (אתה היד הראשונה של הרכב, לא היו בעלים לפניך)

בעלים קודמים 01 = יד שניה (הייתה יד אחת לפניך, בעל אחד קודם)

על כן בעלים קודמים 02 = יד שלישית (היו 2 ידיים לפניך, 2 בעלי רכב קודמים)

יד 3 ברכב 2012? חשוד.

פורסם

כן זהו זה מה שמרתיע הקטע שאני יהיה יד 4

לרכב יש עדיין שנה אחריות יצרן ואני הולך להעביר אותו בדיקה השאלה אם כדאי לקחת 02

ואם יהיה אפשר למכור אותו בעתיד במחיר נורמלי במידה ואני ירצה

פורסם

לא הייתי רוכש דבר כזה, מאוד מחשיד שהרכב עבר 3 ידיים, היד של המגרש לא נספרת והרכב עבר 3 ידיים פרטיות/חברה/אנאערף.

פורסם

אם הרכב יצא תקין בבדיקה במכון שאתה בחרת ולא בזה שהמגרש בחר...סבבה לגמרי רק אל תשכח שהק"מ גבוה ואתה תהיה יד רביעית ותמכור אותו בהרבה פחות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ואם הרכב יוצא תקין ונקי בבדיקה?

ואם הוא לא יוצא נקי?

רכב כזה לא בודקים רק במכון (אם בכלל) אלא הולכים למוסך מתמחה פיאט שיוציא רשימת ליקויים שצריך לסדר (מה שנקרא ישור קו) ולפחח שיבדוק אם היו תאונות רציניות.

בד"כ בשלבים האלה המוכר יתחיל לחרטט אותך שאין לו זמן ללכת לבדיקה במוסך שלך ושיש מכון בדיקה קרוב ליד המגרש שלו וכל מיני סיפורי סבתא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...