Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר מעט מעל התקציב. אחרי נהיגה במספר מצומצם ביותר של רכבים, הגעתי למסקנה שאני צריך רכב נוח.

בראש ובראשונה שיהיה נוח לנהיגה.

מרווח - אני יחסית גבוה, מעל 1.80

צריכת דלק ממוצעת, עדיף נמוכה, אבל העיקר שלא תהיה גבוהה.

אוטומטית.

מיותר לציין בטיחותית, אבל בכל זאת.

אני מעריך פרטי ולא מליסינג (אלא אם אתם סבורים שיש לי מה לחפש בליסינג)

הצפי של לנהיגה הוא פעמיים בחודש מחיפה לכרמיאל, ופעמיים ומחיפה לתל אביב. זה העיקר (חוץ מהנהיגה מסביב).

התקציב מעט גמיש. מספר דלתות לא משנה, וכך גם הגודל, אבל אני לא רוצה לשבת עם הכיסא אחורה עד הסוף ושלא יהיה מקום לנוסע מאחורי בכלל. מאזדה 2 למשל צפופה לי.

כאמור, זה יהיה הרכב הראשון שאני ואשתי מתכננים לקנות, הכוונות יעזרו מאוד.

פורסם

דייהטסו מאטריה תתאים לדרישותיך. כבר שנים רוב המכוניות החדשות בקטגוריות שאתה מחפש נרגשות ע"י חברות ליסינג. לפסול מכוניות כאלה יקשה עליך מאוד בתהליך החיפוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הדרישות שלך לא כל כך גבוהות אני מאמין שאתה תהנה מאוד ממאזדה 3 התחושה מאוד נוחה ומרווחת

קיה פורטה גם מומלץ

מאזדה 6

i30

פורד פוקוס

על כל הרכבים האלה אני נוהג באופן קבוע ביום יום ומרגיש מאוד נוח ואני גם אדם גבוהה 1.83

פורסם

מאזדה 3 נוחה ומרווחת? על מי אתה עובד?

אני 1.70, הרכב הזה רחוק מלהקרא נוח ומרווח.

i30 ופוקוס כן מרווחות ונוחות יותר מה3.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא עובד על אף אחד .. לי אישית מאוד נוח ואני 1.83 ואני ממליץ על זה בסופו של דבר הוא יישב וירגיש ואם יהיה טוב לו הוא יקנה ...

פורסם

קודם כל נוחות היא עניין סובייקטיבי ולכן אין טעם ממש להתווכח על זה, אבל בהחלט ה-3, יחסית למתחרותיה לא מרווחת, ולדעתי גם פחות נוחה.

מהבחינה הזו הפוקוס, לטעמי, מוצלחת הרבה יותר, ופרט לכך שהיא איטית היא מתעלה על ה3 (לדעתי כמובן) ברוב הפרמטרים.

פורסם (נערך)

מאזדה 3 /6 ממש לא חסכוניות בדלק,תצרוכת של אלכוהוליסט ממוצע. I30 ,רכב משפחתי גם שם צריכת דלק לא יותר מסבירה.

אתה מחפש רכב חסכוני אוטומטי הכיוון צריך להיות לא רכב משפחתי,אלא סופר מיני כמו יונדאי I20 או סוזוקי (סוויפט /ספלאש).

אפשרות אחרת - אם נכנסת לך ניסן מיקרה/אקו מיקרה בתקציב הזה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מיקרה אולי כן תכנס לו, אקו מיקרה אני די בספק. אולי איזו אחת יוצאת ליסינג או השכרה עם ק"מ אסטרונומי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...