Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרוש בדיקה במוסך בנוכחות איש מקצוע מטעם היבואן שיעשה סדר בטענות האלה. ברור שמוסך ספציפי ינסה לטעון שהכל תקין בעבודה שלו. צריך לבדוק אם ההחלפה נעשתה לפי הספר, ובוצעו האיפוסים והכיולים כנדרש.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע חבר'ה הסתדר לי, האוטו נוסע חלק אבל עדיין יש בעיטות בבלימה, אני מעדיף להשאיר את זה ככה שלא יהרסו עוד יותר.

פורסם
לא יודע חבר'ה הסתדר לי, האוטו נוסע חלק אבל עדיין יש בעיטות בבלימה, אני מעדיף להשאיר את זה ככה שלא יהרסו עוד יותר.

אם יש בעיטות בבלימה אז איך הסתדר בדיוק? שמע לי גם לי קרו דברים אחרי החלפת קלאצ , תפנה לטויוטה ישראל באתר שלהם תתחיל להתלונן שם , צריך להתלונן שכאן בארץ לא יודעים לטפל בהם , מנסיון שלי שום דבר ברובוטי לא מסתדר מאליו אלא אם כן אתה מתחיל להתרגל לזה כמו שהתרגלתי לחריקה שיש לי בגיר לפעמים , תפנה לטויוטה ישראל תרשום איזה מוסך טיפל ברכב ותראה שתוך כמה שעות יחזרו אליך עם ליקוקים ומוצי מוצי...

פורסם
תודה אחי

כתבתי להם ואחד מאמר על האי המקצועיות שלהם

תקשיב בארץ הם לא יודעים לטפל ברכב הרובוטי הזה שהוא רכב מצויין , אני ממש כועס על החוסר מקצועיות הזאת...

לי אחרי חודש של החלפת קלאץ התחילו חריקות בהחלפת חלק מההילוכים יש בום כזה קטן , והם אומרים שאין קשר להחלפת קלאץ והרכב שלי בקושי עשה 90 אלף אתה מבין? בושה של טויוטה ישראל..

פורסם

בכלל הם היו צריכים לעשות ריקול עולמי, ולעשות משהו בנידון.

הרי לא סתם הם הפסיקו לייבא את הגיר בכל העולם, מה שקרה יצאנו שפני נסיון שלהם.

אני כעיקרון מבסוט מהאוטו, אני 1.93 ס"מ, בפנים אני יושב בנוח ומאחורי יש ילדה (יש לי 3 בנות) עם בוסטר , לכולם יש מקום בשפע, מה גם הבגאז' ענק עגלות + קניות בלי בעיה.

מה שמבאס טיפה איכות הפלסטיקה בינונית (-), והמכות באט עצירה, חוץ מזה יש שפע כוח למנוע אני משאיר את כולם מאחור ברמזור, חיסכון, ואמינות ללא עוררין.

פורסם

כן הרי באט עצירה הוא מוריד הילוכים כמו בלימוד נהיגה

אז הורדת ההילוכים מתבצעים גס

כאילו מקפיצים קלאץ

פורסם
כן הרי באט עצירה הוא מוריד הילוכים כמו בלימוד נהיגה

אז הורדת ההילוכים מתבצעים גס

כאילו מקפיצים קלאץ

אני קורא כאן ואני משתגע לראות שזה קורה אצל מלא אנשים , תפנו לטויוטה ישראל זה פשוט שערורייה .

ממה שאני קורה כאן אנשים מחליפים קלאצ ואחר כך מתחיל הבעיות , גם לי יש חריקות אחרי החלפת קלאץ אבל לא בבלימה אלא בנסיעה מכות כאלו.

אני גם אפנה לטויוטה ישראל נראה מה יגידו.

פורסם
אני חושב אתה צריך איפוס מחדש

לא עוזר האיפוס יש לי חריקה בתוך הגיר , ואני מאמין שגם לכם יש לכן האיפוס לא עוזר לכם.

• תוכן חדש...