Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, יש ברשותי טויוטה קורולה רובוטית שנת ייצור 2008, 107,000 ק"מ.

לאחרונה הוחלף לי קלאץ' בטויוטה יירוחם[עזרא, וכבר בוצעו 3 איפוסים.

כל פעם לאחר האיפוס, הנסיעה נהיית חלקה וכיפית, אך לאחר כשבוע שבועיים הגיר יוצא מאיפוס נוצרות מן מכות בבלימה, הטורים נמצאים גבוה והאוטו נוסע בעצבנות.

עוד דבר ששמתי אליו לב, במיוחד בערב מתחת לאוטו יש ריח גומי שרוף (אני חושב שזה ריח של קלאץ).

בטויוטה ירוחם עזרא אומרים שזה בסדר ושהם לא מרגישים.

מה זה יכול להיות?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שנכנסה לך שקית ניילון מתחת לרכב (אגזוז וכו') ומריחים אותה רק כשהרכב בעמידה.

חוץ מזה, יתכן שהחלפת הקלאץ' לא בוצעה כראוי על פי הוראות היצרן.

פורסם

אני גם החלפתי קלאצ לרכב הזה לפני איזה חצי שנה , והספקתי לעשות לו איפוס כבר פעם אחת , לי יש חריקה בהעברת חלק מההילוכים וגם אני חשבתי שזה מהקלאצ שהחליפו ואמרו לי שזה סינכונייזר ולא קשור לקלאץ , אני ממשיך לנסוע עם זה ככה ואין לי הרבה מה לעשות. לגבי הריח השרוף שאתה מרגיש לדעתי זה ניילון שנדבק לך באגזוז שגם לי זה היה , תבדוק את זה שוב.

פורסם (נערך)

זהו השרשור השני שאני קורא שמתלוננים על מכות בהעברות הילוכים אחרי החלפת קלאץ' (ועוד במוסך מורשה יבואן). אחרי שבוע-שבועיים הגיר לא אמור לחבוט ועל אחת כמה וכמה לא צריך לבצע 3 איפוסים חוזרים.

יש הוראות מפורטות על החזרת מזלג לעמדת מוצא מסויימת ע"י סורק יעודי של טויוטה לפני שמתחילים את החלפת פלטות הקלאץ'. אם לא מחזירים את המזלג אז צריך לבצע כיוון ידני למערכת באמצעות כלים יעודיים. יתכן שפשוט מעדיפים לדלג על הנוהל הזה, להוריד את הפלטות הישנות ולהחליף "כרגיל" בלי איפוס וכיול מערכת.

כאן ניתן לקרוא הליך יותר מפורט (למי שמעוניין) שנכנס יותר לעומק על איתור ופתרון תקלות בגיר כולל החלפת מכלולים (עד גלגלי שיניים ואטמים).

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

בשורה תחתונה, מה עושים במצב של מכה בהעברת הילוך כאשר המוסך אומר לך שאין מה לעשות ובעתיד תצטרך או שיפוץ או החלפת גיר...?

פורסם
יכול להיות שנכנסה לך שקית ניילון מתחת לרכב (אגזוז וכו') ומריחים אותה רק כשהרכב בעמידה.

חוץ מזה, יתכן שהחלפת הקלאץ' לא בוצעה כראוי על פי הוראות היצרן.

שקית באגזוז מוכר לגמריי.

מכות בגיר יכול להיות מחשב גיר שסיים חייו.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
שקית באגזוז מוכר לגמריי.

מכות בגיר יכול להיות מחשב גיר שסיים חייו.

לא !! מחשב גיר לא מסיים כך את חייו , אבל בהחלט ייתכן חופש ביחידת הפעלה .

מה שיצריך שיפוץ תותבים ליח' או החלפת היח' .

פורסם

מה זה שיפוץ תותבים מה זה שיניים תותבות:)) אסביר ואפרט שוב , החריקות שיש לי זה רק בחלק מההילוכים או בהילוך אחד אני לא ממש יודע נראה לי הילוך רביעי בלבד ככה שמתי לב לזה , וזה רעש כזה של חריקה לא מעבר לכך, זה לא ממש משפיע על הנסיעה.

פורסם

מאחר והתיאורים הללו אופיינים לגיר עקב טיפול לקוי במוסכים מורשים, הייתי כותב מכתב לטויוטה ודרש תיקון ובדיקה כהלכה, הרכבים הללו בסך הכל מצויינים , בדומה לצרפתיות לצערי הטיפול במערכת קצת שונה ממה שמכירים גוררת תופעות שונות ומשונות.

כל פעם זה מאכזב מחדש כמה נזק יכול להיגרם מחוסר מקצועיות, וככל הנראה גם אין ביכולתם להבין את הבעיה בגלל נושא זה...

פורסם

מעניין שבמוסך אומרים לי שאין קשר בין ההחלפת קלאצ , רק אומרים לי שבהחלפת קלאצ לא החלפתי שמן גיר והם המליצו להחליף וטוענים עדיין שמומלץ להחליף שמן גיר , התייעצתי עם מוסך אחר מורשה אמרו לי שלא צריך להחליף בכלל.

פורסם

שמן גיר בכל מקרה מומלץ להחליף כל 4 שנים/60 אלף ק"מ (על פי הוראות יצרן). אני מחליף כל שנתיים.

כפי שרשמו לך-פנה ליבואן טויוטה ודרוש תיקון והחלפה על פי הוראות יצרן.

מניסיון אישי של למעלה מ5 שנים עם גיר רובוטי-הוא לא צריך לחרוק בהעברת הילוך.

פורסם
שמן גיר בכל מקרה מומלץ להחליף כל 4 שנים/60 אלף ק"מ (על פי הוראות יצרן). אני מחליף כל שנתיים.

כפי שרשמו לך-פנה ליבואן טויוטה ודרוש תיקון והחלפה על פי הוראות יצרן.

מניסיון אישי של למעלה מ5 שנים עם גיר רובוטי-הוא לא צריך לחרוק בהעברת הילוך.

כתבתי לטויוטה ישראל זה בסדר ? http://www.toyota.co.il/toyota-forms/thanks.htm

פורסם
בסדר גמור. אני מאוד מקווה שתקבל תגובה רצינית, אנא עדכן.

שנה טובה.

אוקיי פניתי הבוקר לטויוטה ישראל כפי שכתבתי , הם פנו למוסך טויוטה איפה שטיפלתי , והתקשרו אלי משם ואמרו לי שאין קשר בין ההחלפת המצמד לבין החריקה שיש בגיר , והם יכולים לשפץ את הגיר אם אני רוצה או להביא משומש , השאלה שלי אם אני אפנה חזרה לטויוטה ישראל וינסה להגיע איתם לחיכוך או שאין טעם ... ואולי אחכה ואסע עם זה ככה כי הבנתי שאפשר לנסוע עם זה ככה .

• תוכן חדש...