Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה קטע גם לי יש בדיוק מכה בהילוך שלישי לרביעי , אני רואה שזה ככה אצל כולם, אני ממש בשוק גם אצלי זה בדיוק בין 3 ל-4 , אבל עשיתי איפוס וזה לא פתר את הבעיה הם רשמו בחשבונית חריקה בתיבת ההילוכים שזה נקרא בשפה שלהם סינכרונייז, מעניין!!!!!! שוב הם פשוט לא יודעים לטפל ברכבים האלו.

פורסם

עשיתי בטויוטה ירוחם עזרא בב"ש, תנסה לגשת למורשה אחר, ואז אם הבעיה תסתדר, תביא להם את החשבונית של האיפוס, תראה להם שהבעיה נפתרה ושהם לא מקצועיים, ושאתה תתלונן על כך לטויוטה ישראל, ואף תשקול תביעה...

פורסם

ואללה אני אנסה . אבל כדי להבין יותר לעומק היה לך ממש דפיקה בין שלישי לרביעי? כזה כמו מכה בתוך הגיר? אצלי זה תלוי גם באיזה מהירות אני נוסע , במהירות גבוה הדפיקה יותר חזקה וזה באמת רק בין 3-4.אולי באמת אחליף מוסך.

פורסם

כן , נגיד אם הייתי נוסע רגיל לחיצה חלשה על הגז, המכה היתה חלשה ואם לחצתי יותר היית דפיקה חזקה פלוס רעש של שתי צלחות ברזל נדפקות. (בין 3 ל-4)

באתי אליהם אמרתי להם את זה, איפסו לי את הגיר והמכה התרככה והרעש נשאר, עוד פעם דרשתי איפוס כי אמירה של רעש בגיר היא על סמך השערה בלבד.

ובאמת הם עשו עוד פעם איפוס פלוס העלו את האוטו על הליפט, ובדקו שם איזה משהו (נראה לי כיוון של הקלאץ אבל זו רק השערה)

ואחרי זה האוטו פשוט נוסע כאילו החליפו אותו.

חוץ מהמכות (לפעמים) באט עצירה, אבל זה סיפור אחר אני חושב

כי החלפתי (לא יודע אם זה קשור ) שמן ברקס כולל רפידות קידמיות במוסך לא מורשה, והדוושה נהייתה רכה כזאת, כל לחיצה האוטו כמעט נעמד במקום, צריך ללחוץ ממש בעדינות.

פורסם
כן , נגיד אם הייתי נוסע רגיל לחיצה חלשה על הגז, המכה היתה חלשה ואם לחצתי יותר היית דפיקה חזקה פלוס רעש של שתי צלחות ברזל נדפקות. (בין 3 ל-4)

באתי אליהם אמרתי להם את זה, איפסו לי את הגיר והמכה התרככה והרעש נשאר, עוד פעם דרשתי איפוס כי אמירה של רעש בגיר היא על סמך השערה בלבד.

ובאמת הם עשו עוד פעם איפוס פלוס העלו את האוטו על הליפט, ובדקו שם איזה משהו (נראה לי כיוון של הקלאץ אבל זו רק השערה)

ואחרי זה האוטו פשוט נוסע כאילו החליפו אותו.

חוץ מהמכות (לפעמים) באט עצירה, אבל זה סיפור אחר אני חושב

כי החלפתי (לא יודע אם זה קשור ) שמן ברקס כולל רפידות קידמיות במוסך לא מורשה, והדוושה נהייתה רכה כזאת, כל לחיצה האוטו כמעט נעמד במקום, צריך ללחוץ ממש בעדינות.

ואואואו זה בדיוק מה שיש לי , איפה עשית את זה אני אלך לשם נמאס לי שמקשקשים לי שזה סינכולייזר.. זה מה שהיה לך ואיפוס צריך לעזור.

פורסם
טויוטה ירוחם עזרא ב"ש

זוכרים שפניתי לטויוטה , בקיצור פניתי אלהם שוב וכל העולם ואשתו חזרו אליי מטויוטה ואמרו לי שזה לא קשור לקלאץ החריקה הזאת , ושמחליפים קלאץ לא נוגעים בגיר , מורידים אותו כדי להחליף קלאץ ומחזירים אותו ככה מבלי לנגוע בו , אתם מבינים איזה טמטום יש להם , על סמך הטלפון הם כבר קובעים שהחריקה בגיר, למה? כי לא נוגעים בגיר ...

פורסם

כעיקרון הם צודקים, רק הבעיה היא שמי שאחראי על העברת ההילוכים זה המנוע, הוא זה שלוחץ על הקלאץ, כנראה שיש איזשהו כיוון לא טוב שהמנוע של הקלאץ נגיד לא מכויל כמו שצריך.

פורסם
כעיקרון הם צודקים, רק הבעיה היא שמי שאחראי על העברת ההילוכים זה המנוע, הוא זה שלוחץ על הקלאץ, כנראה שיש איזשהו כיוון לא טוב שהמנוע של הקלאץ נגיד לא מכויל כמו שצריך.

אתה חושב שזה עדיין מהקלאץ? אני אבדוק עם עוד מוסכים ואקבל חוות דעת ואם זה באמת מהקלאץ אדאג להעמיג על טיל את מי שעשה את זה .

פורסם

אחי, אם זה הסתדר אצלי אז למה לא אצלך?

שמע, צריך תמיד לנסות כמה אופציות, הרי פה הם מדברים אצלך על תיבה פגומה, מה שנשאר לך על אמירה כזאת לנסוע בלי שקט ולתהות מה לעשות.

או לפחות לנסות ולפתח תקווה שאולי אכן זה יתוקן, כן נכון זה יעלה 300₪, תוותר על משהו החודש הרי זה למען מטרה.

שמע מה נעשה, לך לעזרא ירוחם ב"ש, תספר להם או לפחות תתקשר ותספר להם על הבעיה, תגיד שהיה להם בחור עם אותה בעיה קוראים לו עמנואל, ושאחרי כיול מחדש הבעיה הסתדרה אוקיי, תיצור איתם קשר ואז איתי אם יסתדר אני אבוא איתך אפילו.

פורסם
אחי, אם זה הסתדר אצלי אז למה לא אצלך?

שמע, צריך תמיד לנסות כמה אופציות, הרי פה הם מדברים אצלך על תיבה פגומה, מה שנשאר לך על אמירה כזאת לנסוע בלי שקט ולתהות מה לעשות.

או לפחות לנסות ולפתח תקווה שאולי אכן זה יתוקן, כן נכון זה יעלה 300₪, תוותר על משהו החודש הרי זה למען מטרה.

שמע מה נעשה, לך לעזרא ירוחם ב"ש, תספר להם או לפחות תתקשר ותספר להם על הבעיה, תגיד שהיה להם בחור עם אותה בעיה קוראים לו עמנואל, ושאחרי כיול מחדש הבעיה הסתדרה אוקיי, תיצור איתם קשר ואז איתי אם יסתדר אני אבוא איתך אפילו.

סבבה אני באמת אדבר איתם יום ראשון אני מקווה שהם עובדים...

• תוכן חדש...